Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tlačítka:

Pravé horní = posunuje datumovku 1 - 31

Pravé dolní = posunuje dny v týdnu MON - SUN

Levé horní = posunuje levou ručičku 24 hodinového cyklu / druhé časové zony

Kolečko = klasika, štelování a natahování

PS: ještě doplním je to L2 716.4.78.3, tzn. vel. 44mm (mají i 41mm, ale to znalí možná vědí).

Odesláno (upraveno)

Tak doplňuji ještě 2 obrázky. Víc nevím co bych měl fotit :-) Ale není problém ještě doplnit....

PS: Co je GTM?

post-17231-088824400 1306914933.jpg

post-17231-043805200 1306914943.jpg

Upraveno uživatelem Suri
Odesláno

ratulujem, krasny kusok :)..aka citelnost ciferniku v reale? inak hodne sa mi paci usporiadanie to sudkovite usporiadanie indexov..

Odesláno

čitelnost je normální, jde o zvyk.... Každý chronography jsou více méně hůř čitelný a ruku na srdce, většina si je nekupuje kvůli stopkám, ale protože vypadají trochu složitě, tudíž hezky. Druzí mají zase rádi čistý ciferník a berou jen klasický ručičky. Každého věc. Já vybíral mezi těmito L2 716.4.78.3 a L2 666.4.78.3., ty jsou téměř klasický (až na ukazatel Powersafe).

Vybral jsem si tyto. Nestěžuju si i když 666 jsou taky hezké. A opravdu jde jen o zvyk, za pár dní nošení nevím, že bych neviděl kolik je hodin.

Odesláno

Jak jsem spíš ta, která nemá ráda příliš prvků na cifru, tohle se mi líbí. A moc. Možná patří spíš do teraristického vlákna, nožek to má jak zmrzačenej pavouk :).

Odesláno
  V 1. 6. 2011 v 20:38, 'NIGHTinGALE' napsal:

A to zdobení ciferníků (Clous De Paris) mám u Longinesek taky rád.

Tomuhle vzoru říkají "barleycorn", tedy "ječné zrno".

Odesláno
  V 2. 6. 2011 v 11:27, 'PavelK' napsal:

Tomuhle vzoru říkají "barleycorn", tedy "ječné zrno".

Fakt jo? Já myslel, že ten vzorek ciferníku je pořád stejnej, ale teď to vidím, máš pravdu, drobně se liší. Díky moc za rozšíření obzorů.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...