mmcmxcix Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Tesim se na svoje prvni petky - seiko snx123k. Doted jsem se teto rade vyhybal, tak jsem zvedavy co to bude za muziku teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2012 ..těším se na kdeco..ale právě teď na konec šichty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Konečne budú 4 dni voľna............treba si oddýchnuť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 Že se zítra setkám s váženým členem fóra, pokochám se jeho Rolexkami a koupím si od něj novou helmu na mašinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 že dneska po 16té hod mě čeká pět dní volna v kuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2012 že dneska po 16té hod mě čeká pět dní volna v kuse To se uchlastáš Tak večer ve virtuální hospůdce ahojda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Těším se na souboje v PO Phily s Pens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Právě mě bylo zděleno , že se mohu začít těšit na dálší přírustek do rodiny ! A nemyslím , že tím manželka myslela zvířátko . Jsem poněkud v šoku ! Jdu založit vlákno poraďte auto pro sedm osob ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Právě mě bylo zděleno , že se mohu začít těšit na dálší přírustek do rodiny ! A nemyslím , že tím manželka myslela zvířátko . Jsem poněkud v šoku ! Jdu založit vlákno poraďte auto pro sedm osob ! No zvířátko u Vás doma někdo každopádně bude. Počkej na konec roku, to ti snad i vyjde a s DP na Kačerově vždy vyprodávají jeté Karosy. Vím zdá se Ti to zbytečně veliké a moc sedaček, ale na druhou stranu nemusíš stále počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 No zvířátko u Vás doma někdo každopádně bude. Počkej na konec roku, to ti snad i vyjde a s DP na Kačerově vždy vyprodávají jeté Karosy. Vím zdá se Ti to zbytečně veliké a moc sedaček, ale na druhou stranu nemusíš stále počítat. No ještě antabus živit ! Jědině snad kdyby byl na zimákách . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Právě mě bylo zděleno , že se mohu začít těšit na dálší přírustek do rodiny ! A nemyslím , že tím manželka myslela zvířátko . Jsem poněkud v šoku ! Jdu založit vlákno poraďte auto pro sedm osob ! Mám rád dobré zprávy, neboj se a klidně si toužívej, máš zatím relativně 9 měsíců čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Mám rád dobré zprávy, neboj se a klidně si toužívej, máš zatím relativně 9 měsíců čas Jo jo . Užívat si to každopádně budu ! Počítam , že je to naše poslední dítě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 No nestěžuj si, řekl bych, že je to tak trochu i tvoje vina. A pokud manželka řekne že ne, to by byl teprve průšvih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 (upraveno) No nestěžuj si, řekl bych, že je to tak trochu i tvoje vina. A pokud manželka řekne že ne, to by byl teprve průšvih O stěžování nemůže být řeč . Děti to je radost ! omluva za dabl ! No a ještě se těším na obědnaný Alpiny . Né lyžáky tedy . Upraveno 8. dubna 2012 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 O stěžování nemůže být řeč . Děti to je radost ! omluva za dabl ! No a ještě se těším na obědnaný Alpiny . Né lyžáky tedy . mno tak to gratuluju...já mám 15ti denní první...a abych nebyl OT, tak se těším, až se normálně vyspím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Gustaf-to si jeste pockas:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 mno tak to gratuluju...já mám 15ti denní první...a abych nebyl OT, tak se těším, až se normálně vyspím Já mám 15ti letý první . A celou dobu čekám , až se normálně vyspím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 mno, to asi musím uznat, že zatím to není na dobrý cestě k poklidnýmu, ač přerušovanýmu spánku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 mno, to asi musím uznat, že zatím to není na dobrý cestě k poklidnýmu, ač přerušovanýmu spánku.... Jó jak říká klasik : Lepší přerušovaná sou...... než přerušovaný spánek.No dobře to znám, mladýmu je letos 15 a malý 7 a řežou se ve dne a snad i v noci když to občas poslouchám co se u nich v pokojíčku děje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Já se těším až budu mít svatej pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se