Návštěvník ?po Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Díky, dám si teda ještě 2 knedlíčky a půllitřík omáčky za tebe ty seš taky kopr : D a pulitřík si dávám i bez mámy - mamánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 ty seš taky kopr : D a pulitřík si dávám i bez mámy - mamánku No jo, ale maminka mi ho přinese, pohladí mě a řekne, dej i dej, máme toho dost , vypadáš přepadle a hubeně, dej si bleeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 No jo, ale maminka mi ho přinese, pohladí mě a řekne, dej i dej, máme toho dost , vypadáš přepadle a hubeně, dej si bleeeee to sem ti vždycky záviděl - že se umíš přetvařovat i fyzicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 No jo, ale maminka mi ho přinese, pohladí mě a řekne, dej i dej, máme toho dost , vypadáš přepadle a hubeně, dej si bleeeee ty ses oholil Franto? a jsi očkován na cestu do Asie??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 ty ses oholil Franto? a jsi očkován na cestu do Asie??? My máme doma proste trochu jiný měřítka to sem ti vždycky záviděl - že se umíš přetvařovat i fyzicky To záleží jen na úhlu pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 To záleží jen na úhlu pohledu jasný - řekni mámě ať se na tebe nedívá z profilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 My máme doma proste trochu jiný měřítka už je mi to jasný Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 už je mi to jasný Franto hehehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Bych zakázal takovýhle projevy, jsem si úplně poslintal klávesnici A ještě jak Pavča zmínil ty škubánky...ježiši...Čím to, že mě máma taky vždycky říká, jen si dej, jseš pohublej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Jo to už je zejtra!? Tak držim palec. Bude mít Lenka na ruce ty žlutý Monstra? Jj je to uz zejtra... a Monstra zluty si veme az navecer - at to trocha prosviti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Ještě dál na východ? I kdepak, zpátky do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 Nač se těším?? Těším se,až mne doktor uschopní(a doufám,věřím,že nebudu muset pod nůž......od začátku dubna marodím,odvezla mne rychlá s těžkým zánětem slinivky,měl jsem prej velký štěstí.....nemůžu se pořádně nažrat,nesmím cvičit,akorát se doma kopu do zadnice. Prý se mi tam udělala velká cysta,která tlačí na žaludek a střeva .... jestli se do konce června nezačne nějak vstřebávat,tak jsem prej jasnej ). A starší synek přišel s tím,že by chtěl lepit letadýlka......tož se do toho spolu pustíme. Na to se taky těším,budeme to dělat spolu a to se hodně počítá !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 No a já se těším až mi poleví zánět a snad ve čvrtek mi konečně zubařka vytrhne stoličku.Poslední tři dny zažívám peklo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 (upraveno) No a já se těším až mi poleví zánět a snad ve čvrtek mi konečně zubařka vytrhne stoličku.Poslední tři dny zažívám peklo . Slyšels o léčbě bolesti bolestí? Zkus vzít kladivo a majznout se do čéšky. Garantuju, že na stoličku zapomeneš Abych nebyl úplně OT, tak se těšim, až vezmu kladivo, a pošteluju čéšky generálnímu pojišťovákovi vod jedný pojišťovny, díky kterýmu jsem přišel o dooost peněz. Hlavně že si chlapec užil tučné provize.. Upraveno 7. června 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Slyšels o léčbě bolesti bolestí? Zkus vzít kladivo a majznout se do čéšky. Garantuju, že na stoličku zapomeneš Abych nebyl úplně OT, tak se těšim, až vezmu kladivo, a pošteluju čéšky generálnímu pojišťovákovi vod jedný pojišťovny, díky kterýmu jsem přišel o dooost peněz. Hlavně že si chlapec užil tučné provize.. Jo,jo,slyšel,předevčírem jsem to zkoušel s vidličkou na očním,včera s hřebíkem na ušním a obávám se že zítra s kladívkem na ortopedii to taky nebude nic moc.Zub pořád bolí jako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 Jeste zkus to kladivko a neurologii... "Proc se mlatite kladivem po hlave?! To musi dost bolet, ne?" "Nj, boli, ale za tu ulevu, az prestanu, to stoji..." Prinejhorsim ti zaridi misto v Bohnicich nebo Berkovicich, kde Te nasypou takovou chemii, ze Ti nejakej zub bude uuuuplne ukradenej Nebo dalsi moznost je vec, ktera tu ma podle meho soukromeho monitoringu dost fanousku (vcetne me) - tramadol (tzn. Tramal, kteremu verejne fandi Jakubisko, a podobna leciva - kombinuje se do tabletek napriklad s paracetamolem). Kdyz jsem mel potize s trojklannym nervem, a ver mi, ze jakakoliv bolest zubu je oproti tomu pr*el, tak Tramal a dalsi kamaradi s tramadolem jako ucinnou latkou pro me byli jedinym zpusobem, jak te bolesti utect. Je pravda, ze bolest to nezanene, ale jsi v takovym stavu, ze je Ti veskera bolest dost ukradena (aspon po 300mg ucinne latky ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 No ale tramal je docela návykovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace-Rimmer Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 já se těším na oběd, no a pak na výsledky lumbálky protože už mě ta nejistota začíná pořádně s..t... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 1. Odlet na ryby po trase Praha - Oslo - Narvik už za 48 hodin.2. Po návratu by mohl být dost rozpracovaný nůž od BW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 na let a potom nasledny canyoning a windsurfing v Bonifaciu a Calvi.. uz sa nemozem dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se