Přejít na obsah

Na co se právě těšíte?

Doporučené příspěvky

Těším se až si dám v pondělí nucený výlet na kole do práce a zpět (120 km). Vzhledem k tomu, že doba kdy jsem aktivně sportoval je -25kg tak to bude tak trochu survival. Uvidíme kolik hodnot tam vytvořím.

Nechápu jak může mluvčí policie s klidem říci že nebudou zasahovat proti porušování zákona - blokády silnic - aby nedošlo k ohrožení zdraví. Zákony snad platí pro všechny i v Kocourkově, nebo aspoň by jsme si na to mohli hrát..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu jak může mluvčí policie s klidem říci že nebudou zasahovat proti porušování zákona - blokády silnic - aby nedošlo k ohrožení zdraví. Zákony snad platí pro všechny i v Kocourkově, nebo aspoň by jsme si na to mohli hrát..

jo, tak když jsem ji slyšel tohle říkat, nevěřil jsem svým uším.. :sad01_anim:
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

V krátkodobém horizontu se těším, že mi konečně přestanou rvát keramiku namísto zubů a já si dám slušný steak, dále pak dovolená, kterou jsem dnes úspěšně zaplatil (a odmítám vidět cestovku, katalog či internetový vyhledávač alespoň půl roku..), pak Nemovi hodinky a nové Bondovky. No a když k tomu bude trocha toho zdraví a štěstí, mám do konce roku vystaráno ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...