Chorche Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Momentálně jen na to, až nám v práci zase bude fungovat klimatizace, protože proti tomu, co je tady teď, je sauna příjemným ochlazením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Těším se až si dám v pondělí nucený výlet na kole do práce a zpět (120 km). Vzhledem k tomu, že doba kdy jsem aktivně sportoval je -25kg tak to bude tak trochu survival. Uvidíme kolik hodnot tam vytvořím. Nechápu jak může mluvčí policie s klidem říci že nebudou zasahovat proti porušování zákona - blokády silnic - aby nedošlo k ohrožení zdraví. Zákony snad platí pro všechny i v Kocourkově, nebo aspoň by jsme si na to mohli hrát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Nechápu jak může mluvčí policie s klidem říci že nebudou zasahovat proti porušování zákona - blokády silnic - aby nedošlo k ohrožení zdraví. Zákony snad platí pro všechny i v Kocourkově, nebo aspoň by jsme si na to mohli hrát.. jo, tak když jsem ji slyšel tohle říkat, nevěřil jsem svým uším.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Já se těším na dnešní grilování lososa a ve vzdálenější horizontu na hodinky od Bakera (Nautilus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 Já se těším na pondělí až přijde opravář a spraví bojler a já si dám teplou koupel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 až zítra vypnu telefon a odjedu na 14 dní z toho blázince ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 až zítra vypnu telefon a odjedu na 14 dní z toho blázince ... že prej žraloci na jadranu teďko žerou vinaře, chutnají prý jako kohout na víně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2011 letos už bych ho přepral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Po 2 měsících přemýšlení a blbnutí, jsem dnes konečně 4 dny před odjezdem na motoexpedici objednal Suunto Core light green. Zase je na co se těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Nápodobně jako Vlastimil... udělal jsem si radost a objednal si Big Freaking Seiko abych moh nosit vlastní vintage řemeny :-) (holt na panerai neni kapitál) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Já se těším na středu. Starší synek se má vrátit z tábora....byly tam nějaké problémy, které jsem snad úspěšně vyřešil, tak doufám, že dojede plný pozitivních zážitků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 těším se mimo jiné na moje první géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Těším se na zítra, jedu se kouknout na jedny super hodinky a nejspíše si je i ... no ať je to překvapení . Ale slibuju, že se na fóru ještě neobjevily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Fakt?? Tak to jsem napnutej !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 V krátkodobém horizontu se těším, že mi konečně přestanou rvát keramiku namísto zubů a já si dám slušný steak, dále pak dovolená, kterou jsem dnes úspěšně zaplatil (a odmítám vidět cestovku, katalog či internetový vyhledávač alespoň půl roku..), pak Nemovi hodinky a nové Bondovky. No a když k tomu bude trocha toho zdraví a štěstí, mám do konce roku vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 na bliziacu sa dovolenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Na své první chronography. Už měsíc čekám, až si je nasadím na zápěstí. Ten okamžik se doufám blíží. Potom budu teprve velký kluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GentlemanT Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Já se těším na nový tikající přírůstek (překvapivě ), který už je téměř na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 ja se tesim na novy explorery II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2011 Dneska jsem tak hotovej, že jediné, na co se těším, je konec pracovní doby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se