African Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Se těším na sobotu, až narvu 300l švestek do sudů. Ty se ale máš, kde jsi vzal jako švestky? Asi bydlíš v lepším kraji, mě je vzal všechny mrazík" Ještě, že jezdí kámoši ze Slovenska a občas nějákou tu tekutinu dotáhnou, mé vlastní železné zásoby nebezbečně docházejí
jacob Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Očekávám balík s Bondovkama , již třetíma .
Horhe Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Ty se ale máš, kde jsi vzal jako švestky? Asi bydlíš v lepším kraji, mě je vzal všechny mrazík" Ještě, že jezdí kámoši ze Slovenska a občas nějákou tu tekutinu dotáhnou, mé vlastní železné zásoby nebezbečně docházejí Jsem se asi dobre prizenil. Tchana mam kousek od Lipnika nad Becvou a tam to nepomrzlo. Mam jenom 3 100l sudy, zbytek holt zustane lezet na zemi, skoda...
jacob Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Očekávám balík s Bondovkama , již třetíma . Balík dorazil, radost se zdvojnásobila .
brett Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Odesláno 3. září 2011 Právě jsem objednal "kalící" a koupací low cost hodinky
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Objednány Casio DW5600, tešim se jak malej kluk. Už vymýšlmi co šílenýho s nima budu dělat :-D
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Na dva až čtyři dny dovolené, když to vyjde... Na to až mi puškař vyladí ochránce proti mědvědům... Na to až budu mít klid.
sibirnaya Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) -- Upraveno 8. září 2011 uživatelem sibirnaya
boo-beek Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Viktore, sakra, Ty jsi pokazdy tajemnej jak hrad v Karpatech Mimochodem, vzpominam si, ze jsem na nejakem fotu videl na Tvoji ruce cosi, co se velmi podobalo hodinkam od weiview, ty je mas? Jestli ano, psal jsi o nich nekde neco?
Toams Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 mozme hadat? ta sekundovka je trochu ako GP, ale furt to nie je ono ... asi
Viktor Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Viktore, sakra, Ty jsi pokazdy tajemnej jak hrad v Karpatech Mimochodem, vzpominam si, ze jsem na nejakem fotu videl na Tvoji ruce cosi, co se velmi podobalo hodinkam od weiview, ty je mas? Jestli ano, psal jsi o nich nekde neco? Hodinky W&F mám, ještě mi na nich dělají drobné změny, až bude vše komplet, tak o nich něco napíšu. mozme hadat? ta sekundovka je trochu ako GP, ale furt to nie je ono ... asi GP to není, je to trochu mimo velký značky, jako obvykle .
Dantechno Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) GP to není, je to trochu mimo velký značky, jako obvykle . Ve stredu je indikace day/night nebo to jen tak vypada? EDIT: .... ale Moser to asi nebude , to je draha zalezitost Upraveno 8. září 2011 uživatelem Dantechno
boo-beek Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Na Moser&Cie jsem taky myslel, ale nenasel jsem nikde nic, kde by meli tenhle tvar rucek.Z dalky by to klidne mohlo byt GP 1966, ale to ma na konci vterinovky krouzek a trochu jine indexy. Kurna, ja nebudu spat...
Toams Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Na Moser&Cie jsem taky myslel, ale nenasel jsem nikde nic, kde by meli tenhle tvar rucek. Z dalky by to klidne mohlo byt GP 1966, ale to ma na konci vterinovky krouzek a trochu jine indexy. Kurna, ja nebudu spat... niektore GP maju aj "proti"spicku na sekundovke, preto som myslel, ze nejaky starsi model ... kurna-mix, tiez ma to zere ... este som nasiel nejake Junkersy s touto sekundovkou, ale zase dial nepasoval
Návštěvník Tada Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 Sakra, tak podle tohohle uchycení řemínku to už musíme poznat... Brequet?
Toams Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Odesláno 8. září 2011 (upraveno) Chronoswiss? Sirius? In-house? zrejme trafil model CH 1023 bl Upraveno 8. září 2011 uživatelem TomasP
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se