Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V lete to budu 2 roky odkedy som sa zaregistroval na Chronomagu po par tyzdnoch citania a sledovania. Na zaciatku ma zaujimal povod starsich cibuli Lanco ktore sa v nasej rodine uz nejake to desatrocie posielaju z generacie na generaciu. V tej dobe som uz na ruke nosil Junghans Max Bill Handaufzug. Hodinky ma vzdy fascinovali a akosi som aj po zisteni povodu a historie cibuli ostal tu. Obcas je to prekliatie a obcas mi vie prave Chronomag napravit pokazenu naladu, zahnat nudu v praci, ale obcas vie aj poriadne nasrat :) Za tu kratku dobu ktoru sem chodim som stihol spoznat niekolko super ludi a to je nieco co si naozaj cenim.

Zaciatky boli zvlastne. Myslel som si ze si najdem nahradu za Max Bill a budem mat vystarane. Nikto vtedy este netusil aka pohroma caka moju penazenku, akej skuske bude vystaveny moj partnersky vztah :) a kolko penazi na mne zarobia rozne postove a kurierske sluzby.. Prikladam material, ktory velmi nazorne ukaze to v akom zmatenom krci sa moja uboha chronodusa zmietala posledne 2 roky. Pozitivum je, ze momentalne citim pokoj, akoby sa burka ukludnovala. Do buducnosti mam par chrono-snov, lakadiel ktore ostavaju zakopane niekde v podvedomi a obcas mrzko pokusaju, ale tie si budem radsej pridelovat v kontrolovanych postupnych davkach. Lovu zdar :suicide_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

janko, a odkedy máš aj Tutimu DI 300vky? Ja som po nich pri výbere (šport, diver, day/date) pokukoval, ale nakoniec odparkoval...pôsobili na mňa časom tak prázdne...ale práve oranžové mezikružie ich zase oživuje. To mi ušlo, že ich máš.

No, ako som to tu už niekde písal, máš super vyrovnanú kolekciu...ak by sme sa stretli a povedal by si: "Stano, tú podlahu si mi urobil parádne, vyber si", určite by som si vybral! :)

Nahoď, aký máš ďalší tip do zbierky.

Odesláno

Slušné postižení, jsi důstojný zástupce našeho ústavu Posted Image Gratuluji.

to ze toto forum je ustavom stratenej duse by malo byt uvedene uz v pravidlach.

...i Dr. Chocholoušek by mal z teba radosť :)

mam pocit ze par doktorov tu uviazlo s nami :)

janko, a odkedy máš aj Tutimu DI 300vky? Ja som po nich pri výbere (šport, diver, day/date) pokukoval, ale nakoniec odparkoval...pôsobili na mňa časom tak prázdne...ale práve oranžové mezikružie ich zase oživuje. To mi ušlo, že ich máš.

No, ako som to tu už niekde písal, máš super vyrovnanú kolekciu...ak by sme sa stretli a povedal by si: "Stano, tú podlahu si mi urobil parádne, vyber si", určite by som si vybral! :)

Nahoď, aký máš ďalší tip do zbierky.

tuima boli na outdoor perfektne no na mna predsa len trosku velke. dalsi typ su tutima fliger chrono classic...

Bravo, janko, takhle se mi to líbí, jedeš na plný plyn.

plyn dosiel :) but i will be back :)
Odesláno (upraveno)

Ahoj Janko,pěkné kousky...prosím tě mohl bys udělat fotku s hodinkama Glycine

Eug?ne Meylan - NA RUCE!

Děkuji MK.

...jestli to není odrzlost...kolik tě vyšli?

Upraveno uživatelem jktibet
Odesláno

Ja mam taky pocit, ze to este len zacina :smile_anim:

Ja si tiez myslim, ze sa to neutlmi, ale naopak. Ako sa hovori...prave si v stave: TICHO PRED BURKOU :D

ta burka moze prist, nepopieram. no v sucasnosti je obloha jasna :)

Moc pěkná kolekce za dva roky. Gratulace!

aby sme sa vyhli k nedorozumeniu, ja som zastanca kultu "flipper" takze sucasna kolekcia zdaleka nedosahuje vsetky hore uvedene hodinky...

Odesláno

Ahoj Janko,pěkné kousky...prosím tě mohl bys udělat fotku s hodinkama Glycine

Eug?ne Meylan - NA RUCE!

Děkuji MK.

...jestli to není odrzlost...kolik tě vyšli?

skusim pohladat, ale kedze ich uz nemam aktualne foto nespravim.. co sa tyka ceny, na ebay alebo zahranicnych forach sa daju zohnat aj za 500-600 EUR
Odesláno

Ahoj, všimol som si dobre že tam bol aj ruský závan od Vostoku ? :) aký je to model, ak sa môžem spýtať, ešte v tom nechodím tak dobre aby som to spoznal s fotky.

Mám totiž na Vostok zálusk, nakoľko TO budú moje prvé ozajstné hodinky :)

Odesláno

ha, tak teda teraz skutocne neviem ci si z teba brat priklad alebo prave naopak : ))

kludne si ber priklad. potesis seba aj okolie okolo teba ktore ta bude mat na urcity cas za gaspara :)

Regulerní chronomagor. ;)

to uz skor chronomagor

gratulacia a zelanie aby ta ten chronomagorizmus nepustil :rolleyes:

preco mi prajes take zle veci :)

Ahoj, všimol som si dobre že tam bol aj ruský závan od Vostoku ? :) aký je to model, ak sa môžem spýtať, ešte v tom nechodím tak dobre aby som to spoznal s fotky.

Mám totiž na Vostok zálusk, nakoľko TO budú moje prvé ozajstné hodinky :)

Dovolím si odpovědět za Jankoxxxa, jsou to Vostok Amphibia.

ano, su to amphibie, spracovanie fajn, ale odporucil by som skor tie s masivnejsim puzdrom uz len koli tomu, ze na tieto klasicke sa da dat len 18mm remen co je malo. lumi svieti asi tak 30 minut a absencia rychlopretacania datumu je niekedy na slucku..

este dodam, ze take to zdrave strtiedanie je naozaj dobra higiena duse znudeneho kancelarskeho potkana. kazde hodinky mali nieco do seba, ale z tych ktore uz nemam mi chybaju akurat tak Longines Spirit. tie boli naozaj krasne a ak bude niekedy prilezitost tak si ich asi zadovazim opat..

v retrospektive som hlavne rad, ze sa mi po dlhom hladani dostali na ruku Airman Special V - limitka ktora sa v predaji objavi mozno tak 1-2 krat do roka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...