Jehlan Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 před 24 minutami, teret napsal: Ahoj rád bych se zeptal zkušenějších borců, co si myslí o této nabídce https://www.smarty.cz/Investori Podrobné podmínky viz. přílohy. Pokud to sem nepatří tak mě prosím upozorněte, smažu. Chci pro jistotu upozornit, že mě to zajímá jako investice a nejsem nijak na nabídku navázán. 1_Emisní_podmínky_Smarty BRANDS – série Retail 2024_I.pdf 522.84 kB · 0 stáhnutí 2_Smlouva-o-upisu-dluhopisu_Smarty BRANDS – série Retail 2024_I. VZOR.pdf 217.04 kB · 0 stáhnutí Vlastnil to Šnobr, po pandemii, kdy byly pobočky zavřené to prodal smarty finance. Nevím na co si půjčují (akvizice? splátka dluhu?) a čím/jak budou ručit. Prostudovat a odpovědět je práce na den. Těžko říct, jestli je to " víc rohlík.cz, nebo pilulka.cz" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 před 28 minutami, Jehlan napsal: Myslím, že teď se Když se bude ODS držet pravicové politiky (což v paktu s piráty nejde) tak je nasnadě zrušení WFT - penalizace ziskovosti. A pokud piráti prásknou dveřmi, začne boj o pravicové voliče. Akcionářů čez - fyz.os. které přichází o dividendu je 160 000 plus jejich rodiny. Dejme tomu 400 000 voličů. Ac by me jako akcionare zruseni wft potesilo, nemyslím si že to tak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Přesně tak, otázka jestli to elektrikář pochopí. Někdy mi přijde ODS úplně mimo, nebo jsou tam někým tlačeni? Ministr Fin měl být od začátku někdo úplně jiný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukhoi Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 vážení, dotaz! S čím je spojené to velké množství nabízených rolexu? Co vím, někteří to měli jako investici nebo to je náhoda? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 nio slusnej up. nvda taky slušný - neco malo to jeste asi udělá, velký zisky už jsou dávno pryč,ale dál držím hodně ks. Po EV, solárech, čipech, to chce naskočit na ňákej novej trend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Zajímavý podhodnocený akcie jsou vždy, jen správnou trefit dno a zisky přijdou…plus zajímavé divi akcie a nemůžeš být nespokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 Já nedávno podlehnul pokušení a závazku nelést do Automotive(kromě Ferrari) a koupil BMW… trochu jsem pročítal a trochu jedou strategii Toyoty… zvedají se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 2 hours ago, Petr11 said: Po EV, solárech, čipech, to chce naskočit na ňákej novej trend... uran , pick&shovel pre AI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 uran nastuduju, ale moc nevěřím.Dík. pick&shovel pre AI mám tak nějak zahrnut v nvda,mcsft a v Applu. divi akcie zas dělají spíše pouze tu divi a samotná cena většinou zas tolik neroste...pro akumulační fázi dávám přednost růstovkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 https://www.reuters.com/markets/deals/constellation-inks-power-supply-deal-with-microsoft-2024-09-20/ Nielen pre AI ale vseobecne pre datacentra a cloud computing vseobecne sa zda byt jadro jediny zeleny, stabilny a dostatocny zdroj energie. Tiez cely greendeal + vojna na Ukrajine, uz i bez AI boli pre uran vyhlady na nasledujuce roky, ze ponuka bude vyrazne zaostavat za dopytom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 13 hours ago, Humanzero said: Já nedávno podlehnul pokušení a závazku nelést do Automotive(kromě Ferrari) a koupil BMW… trochu jsem pročítal a trochu jedou strategii Toyoty… zvedají se BMW to podla mna urobili najrozumnejsiu co sa tyka elektrifikacie. Nezblaznili sa "all-in" ako VW, ale urobili univerzalne platformy a vyrobne linky, kde "otocenim pepinaca" mozu robit ICE, hybrid, ci BEV z toho isteho modelu. A BMW BEV su prve, co mi ako-tak zacinaju davat zmysel. V predajoch EV uz predbehli v Europe Teslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Pánové poradíte nějaké ETF na Vietnam? Držíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 GRPN , zas jsem tam vlezl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Klasika, na 10 koupit, na 14 prodat... Wild ride 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 6 hodinami, Jehlan napsal: GRPN , zas jsem tam vlezl. Jestli ty tam nejsi ve vedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 43 minutami, Humanzero napsal: Jestli ty tam nejsi ve vedení a to čekej Black Friday, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 No trochu jsi mě zvyklal… ta křivka vypadá zajímavě i to období Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 EL a GRPN ... dva koně ve stáji. INTC mě štve, že jsem nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) Čína prý pumpuje do ekonomiky/bank nějaké drobné, Alibabu mám +30% Nechat a ještě čekat? Nebo prodat. Nemám to na dlouhodobé držení a ani nejsem hamižnej Upraveno 26. září 2024 uživatelem Jeronimo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 EL a rok čekání u JD 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se