Pafelik Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Ahoj všem, hledání definitivních hodinek jsem definitivně zavrhnul... Život je krátký a zkusit se má všechno... Kdyby jste měli nějaký dotazy, ptejte se... Tady je pár fotek. Nechybí samozřejmě ani "svetříkovka". Snad Vás budou zajímat...
Jakubisko Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Ty jsi ďábel! Opět Ti sednou a druhá fotka to potvrzuje.P.S. změň si podpis
Návštěvník dlubix Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 joooo, paráda. Ostatně jako vždy :-) Ty BP bych řadil ale ještě o fous vejš. Každopádně gratulace.
Chorche Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Pavlíku, super!!! Začínám ti rozumět
Matthew Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 nádhera, jsou perfektní pořád řikám, že definitivní hodinky jsou blbost...
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Jojo, ty se mi vždycky líbily až na to samoúčelný vyplnění prostoru datumkou typu "včeradnesazítra".Ale jako celek včetně řemenu výborný.
Návštěvník dlubix Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 nádhera, jsou perfektní pořád řikám, že definitivní hodinky jsou blbost... no to nejsou teda. jen to proste nejak nejde.
bedja Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 ....nádhera..!! ...a samo gratulace..
quequeek Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 hledání definitivních hodinek jsem definitivně zavrhnul... Život je krátký a zkusit se má všechno... nejspíš ani neexistujou a je to jen mýtus, když vidím prodejní vlákno....Rolex, IWC, Zenith Jinak velká gratulace, jsou nádherné.
Pafelik Odesláno 14. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Děkuji Vám mládenci!!! Trochu jsem se bál, že všichni řeknete, že jsem si měl raději nechat Ingenieury... Ale já toho zatím nelituju! Ba naopak...nadšení je větší a větší!
African Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Super cool hodinky, velké Gratulace" IWC, další moje dream watch a také asi jediné, kde mi nevadí takto obnažená datumovka" Super cool hodinky, velké Gratulace" IWC, další moje dream watch a také asi jediné, kde mi nevadí takto obnažená datumovka"
volfda Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Parádní hodinky! Měl jsem je na ruce, nemít BP, šel bych do nich... Co bude dál, split minute?
Pafelik Odesláno 15. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Já myslím, že mám na nějakou dobu klid... nemám v hlavě nic jinýho, co bych teď chtěl... Hodinková spokojenost...
bedja Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 ....Hodinková spokojenost... ...CHÁÁPU.....
Jumbo Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Jde o to, aby se z té hodinkové spokojenosti nestala jenom hodinová spokojenost. Gratulace
volfda Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Já myslím, že mám na nějakou dobu klid... nemám v hlavě nic jinýho, co bych teď chtěl... Hodinková spokojenost... Kdybys chtěl, můžem si je časem prohodit, ty zpět BP, já Top Guny
Pafelik Odesláno 16. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2011 OK, bez doplatku si je můžeme prohodit hned
volfda Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 OK, bez doplatku si je můžeme prohodit hned Když mi zpětně vrátíš jistou část z původní částky coby slevu, můžeme o tom hovořit
Chorche Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Odesláno 16. června 2011 Včera jsem je konečně viděl naživo a úplně mě dostaly! Fakt skvělá volba, Pavlíku !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se