Přejít na obsah

Nautilus L.E.

Doporučené příspěvky

Ta leštěná taky není špatná (ale nebude moc "obyčejná"?), fakt nevím, kterou bych si vybral. Každopádně na leštěné máš zajímavější korunku :whistling:

Zkoušeli jste už fyzicky zkombinovat leštěnou lunetu a pískované pouzdro?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Mohla by být i varianta s kartáčovaným pouzdrem? Pískované pouzdro má samozřejmě něco do sebe, já ale hodinky budu nosit a to se nevyhnu nějakým těm šrámům, které si u leštěných nebo kartáčovaných pouzder snadno odstraním. Myslím si, že pískované pouzdro bude dost těžko svépomocí opravitelné.

Odkaz ke komentáři

Mohla by být i varianta s kartáčovaným pouzdrem?

To bohuzel neumime.

Ale myslim si, ze kazdy pripadny sram na tom piskovanem pouzdre prida hodinkam na zajimavosti, kdybych to mel k necemu prirovnat, tak neco jako bronzove pouzdro a patina.

Uz tak ty hodinky v realu vypadaji jako kdyby je nekdo nasel po 100 letech a sramy k nim sednou jeste vic.

Pískované pouzdro má samozřejmě něco do sebe, já ale hodinky budu nosit a to se nevyhnu nějakým těm šrámům, které si u leštěných nebo kartáčovaných pouzder snadno odstraním.

Nechat si opiskovat casti pouzdra taky nebude problem.
Odkaz ke komentáři

Tak já nevím...obě varianty jsou zajímavé...to leštěné mi teď na několikátý pohled přijde trochu jako sražení celého vzezření pouzdra...přikláním se k pískovanému, které má blíže k tomu našemu kompletnímu záměru..jsem rád, že korunka je v hledáčku..ta leštěná vypadá zajímavě..

Odkaz ke komentáři

Za mě po porovnání rozhodně pískované pouzdro. Kombinace pískovaného pouzdra a leštěné lunety by jsem se obával. Nechal bych to pískované celé. Ty nýty pak krásně vystupují.

Jsem zvědav na korunku, co se zadaří. Ta cibulová na leštěném pouzdře je krokem vpřed proti té nevzhledné standardní.

Odkaz ke komentáři

Zdar hosi,

at se zase trochu posuneme a hlavne na nekolikere zadosti jednoho clena spustim zitra ve 20.30 boj o cisla na dynku ve tvaru XX/33.

Pisu to dopredu proto, aby meli vsichni kterim na cisle limitky zalezi stejnou sanci ... takze zitra v pul devate vecer :D

:boxing:

:gora:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...