sect Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Ta leštěná taky není špatná (ale nebude moc "obyčejná"?), fakt nevím, kterou bych si vybral. Každopádně na leštěné máš zajímavější korunku Zkoušeli jste už fyzicky zkombinovat leštěnou lunetu a pískované pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Obě varianty mají něco do sebe, ale více se přikláním k pískované variantě. Jednoznacne, lestene pouzdro je slepa cesta, vypada to prilis obycejne, bude piskovane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Mohla by být i varianta s kartáčovaným pouzdrem? Pískované pouzdro má samozřejmě něco do sebe, já ale hodinky budu nosit a to se nevyhnu nějakým těm šrámům, které si u leštěných nebo kartáčovaných pouzder snadno odstraním. Myslím si, že pískované pouzdro bude dost těžko svépomocí opravitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Zkoušeli jste už fyzicky zkombinovat leštěnou lunetu a pískované pouzdro? Ne, zkusili jsme cele pouzdro, ale vidis sam, ze na lunete ty nyty zanikaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Mohla by být i varianta s kartáčovaným pouzdrem? To bohuzel neumime. Ale myslim si, ze kazdy pripadny sram na tom piskovanem pouzdre prida hodinkam na zajimavosti, kdybych to mel k necemu prirovnat, tak neco jako bronzove pouzdro a patina. Uz tak ty hodinky v realu vypadaji jako kdyby je nekdo nasel po 100 letech a sramy k nim sednou jeste vic. Pískované pouzdro má samozřejmě něco do sebe, já ale hodinky budu nosit a to se nevyhnu nějakým těm šrámům, které si u leštěných nebo kartáčovaných pouzder snadno odstraním. Nechat si opiskovat casti pouzdra taky nebude problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Leštěný pouzdro se mi zdálo hezčí tak prvních deset vteřin. Pak ho to pískovaný přejelo na plný čáře a vede tak alespoň o pět koňskejch délek. Jen tiše doufám, že ta korunka ještě není definitivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Jen tiše doufám, že ta korunka ještě není definitivní. Korunky si vubec nevsimejte, snazime se sehnat neco extra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Korunky si vubec nevsimejte, snazime se sehnat neco extra. Proč já vůl odstupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Já bych velice váhal ke které variantě se přiklonit , ale paní Colombová pravila , že leštěná je neapetitlich ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Tak já nevím...obě varianty jsou zajímavé...to leštěné mi teď na několikátý pohled přijde trochu jako sražení celého vzezření pouzdra...přikláním se k pískovanému, které má blíže k tomu našemu kompletnímu záměru..jsem rád, že korunka je v hledáčku..ta leštěná vypadá zajímavě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 sorry za OT....mne by sa páčilo pieskovane púzdro a leštená luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Moc pěkný to máte, kluci. Já už sem snad nebudu ani nakukovat, jak mě to mrzí, že jsem malověrně odstoupil Ta korunka na leštěným pouzdře vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2012 Teda, jako, nikomu nepreju nic zleho, ale jak tak na ne koukam, kdyby tak trem vazenym clenum z cisla 1-30 chtely upadnout v nejblizsich mesicich obe ruce... Piskovana verze je 5* z peti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Za mě po porovnání rozhodně pískované pouzdro. Kombinace pískovaného pouzdra a leštěné lunety by jsem se obával. Nechal bych to pískované celé. Ty nýty pak krásně vystupují. Jsem zvědav na korunku, co se zadaří. Ta cibulová na leštěném pouzdře je krokem vpřed proti té nevzhledné standardní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Nadherny! Lestene pouzdro se mi take libilo prvnich par vterin, ale potom uz vyhralo to piskovane. Jsem zvedavy, jaka se zadari ta korunka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Zdar hosi,at se zase trochu posuneme a hlavne na nekolikere zadosti jednoho clena spustim zitra ve 20.30 boj o cisla na dynku ve tvaru XX/33.Pisu to dopredu proto, aby meli vsichni kterim na cisle limitky zalezi stejnou sanci ... takze zitra v pul devate vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Zdar hosi, at se zase trochu posuneme a hlavne na nekolikere zadosti jednoho clena spustim zitra ve 20.30 boj o cisla na dynku ve tvaru XX/33. Pisu to dopredu proto, aby meli vsichni kterim na cisle limitky zalezi stejnou sanci ... takze zitra v pul devate vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DuVen Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 .............aby meli vsichni kterim na cisle limitky zalezi stejnou sanci ... takze zitra v pul devate vecer Předpokládal jsem, že číslo limitky bude číslo z pořadníku. Stejnou šanci dává jedině losování. Tohle není dobrý nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Pockam si na to nejhnusnejsi cislo co zbude zeby 13? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Předpokládal jsem, že číslo limitky bude číslo z pořadníku. Stejnou šanci dává jedině losování. Tohle není dobrý nápad. ..... a mně se to zase líbí, na LE se se těším a na čísla prdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.