Jay Doll Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Jsi si jistý, že nepozná? http://www.youtube.com/watch?v=fp-qDsjJHqM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyr Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Těším se na vánoční Ostravu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Těším se na vánoční Ostravu :-)Tak to já taky, ty mraky, ty světla, ty ohně, ta vůně kadidla přes celé město Nebrat špatně, Ostravu mám nejen rád, vždyť je to skoro má rodná hrouda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Dnes jsme videli prvni vzorky ciferniku (jde stale jeste o pouhy vzorek - polotovar), fotky jsou spatny, protoze je uz malo svetla, ta posledni je z mobilu primo ve vyrobe.Indexy budou samozrejme pozlacene a chybi potisk. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 A jeste jedna vec ...(opet spatne svetelne podminky, ale potrebuju to do pondelka rozhodnout).Jaky chcete AR na skle, zeleny nebo modry ? Mam se libi oba, proto se muzete vetsinove rozhodnout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 AR mrakodrap - zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 AR mrakodrap - zelenýfrancin - modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Dneska jsem je videl, oba jsou pekne, ale modry je moc obycejny, jako na kazdych jinych hodinkach. Zeleny je super, mimoradny, stejne pekny a proto ho doporucuju. Samozrejme nikoho nechci ovlivnovat. . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Zeleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 zelený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Zeleny. Omlouvam se, ze to nenaedituju do vlakna, ale z mobilu to jde hrozne blbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Mě je to jedno ! Já jsem téměř ve všem tak nerozhodnej , že mám radost když si můžu vybírat pouze z jedné možnosti. I s těmahle hodinkama jsem váhal. Až manželka mě přinutila.á propos cifr sqelej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 kurnik ja se tak tesim, uz at jsou ty velikonoce. . . . .nadhera, diky moc za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Antireflex jste taky vybrali jinej, než bych volil já. Proč já tu vlastně ještě jsem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Antireflex jste taky vybrali jinej, než bych volil já. Proč já tu vlastně ještě jsem ? Náhodou conversation starter ve stylu "tyhle hodinky představují přesně to, jak jsem je nechtěl" je SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Náhodou conversation starter ve stylu "tyhle hodinky představují přesně to, jak jsem je nechtěl" je SUPER No nenadělám s tím už nic. Naštěstí pro mě budou mít hodnotu danou příběhem a opravdu nízkým počtem kusů limitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Modrý dodaes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Vetsina je pro zeleny, bude tedy zeleny. Dekuji za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.