VS Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Tyhle jsou na tom hůř. Škoda těch ciferníků. Ale zato mají skleněný průhled na strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 24. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Pár slíbených hodinek,ale je to spíš šrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 TADY VŮBEC NEJDE O KAČKY ale o to, že za stejné prachy co dám za ty vaše zpropadené Roskopfky si prostě koupím kapsáče s mnohem lepším strojem. Ostatně ten stroj na foto je mimo všechny komentáře včetně té "" poštelované regulace""" Nepsal jsem ani slovo o zpracování nebo gravírování. pouzder které jsou svým způsobem i dobově vkusné a hezké :-) Asi jsem to nenapsal moc jasně, ale šlo mi spíše o provedení pouzder, strojky se moc neliší. A vím, že ty na mé fotce mají regulaci mimo, ale popadl jsem první co mi přišly pod ruku. Nějakej šikula se snažil je poštelovat, ale problém je v tom , že spíš potřebujou vyčistit a promazat a né kroutit regulací. Jinak děkuji za další fotky s tímto provedením ciferníku jsem se ještě nesetkal, sám mám 3 x s parní lokomotivou, pokaždé s jinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Tyhle jsou na tom hůř. Škoda těch ciferníků. Ale zato mají skleněný průhled na strojek Děkuji za fotky, ciferníky to je bolest těchto hodinek, snad pokaždé když někomu spadnou odštípne se smalt z ciferníku. Sám jich mám většinu poškozených, sehnat s nepoškozeným ciferníkem je docela fuška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 24. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2011 Pár slíbených hodinek,ale je to spíš šrot. Šrot to určitě není, je to kus historie a pár šrámů k tomu patří . Děkuji za fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 Šrot to určitě není, je to kus historie a pár šrámů k tomu patří . Děkuji za fotky Ještě se zkusím po něčem podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orava Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 ...dobrý,veľmi pekná zbierka Roskopf: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 25. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 (upraveno) Děkuji za fotky, ciferníky to je bolest těchto hodinek, snad pokaždé když někomu spadnou odštípne se smalt z ciferníku. Sám jich mám většinu poškozených, sehnat s nepoškozeným ciferníkem je docela fuška. Ciferníky jsou bolest a starost všech sběratelů kapesních hodinek. :-) Musiš tomu dát hodně času a hledat a hledat a hledat. Uf Ale potom to stojí za to co ????????? Upraveno 25. června 2011 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 25. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2011 ...dobrý,veľmi pekná zbierka Roskopf: Krásná sbírka a všechny kousky v super stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
algy Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 (upraveno) Tyhle prý dostal prastrýc k biřmování v roce 1914 Upraveno 27. června 2011 uživatelem algy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 27. června 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Tyhle prý dostal prastrýc k biřmování v roce 1914 Díky za fotky, se vteřinovou ručičkou jsem jich zatím moc neviděl, je to docela vzácnost. Většinou se vyráběly bez vteřinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Taky jedny mám. Ciferník je krásný, ale horší je sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Mimochodem, jak jste se tady zmiňovali o tom natahování. Udržujete cibule stále v chodu nebo je natahujete jednou za rok? Pokud vím tak platí o hodinkách obecně, že mají být v chodu, ale už se mi u jedněch stalo, že při natahování začly přeskakovat zoubky. Není tedy lepší riskovat vyschnutí, ale zase je ušetřit mechanického poškození? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 22. července 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2011 Mimochodem, jak jste se tady zmiňovali o tom natahování. Udržujete cibule stále v chodu nebo je natahujete jednou za rok? Pokud vím tak platí o hodinkách obecně, že mají být v chodu, ale už se mi u jedněch stalo, že při natahování začly přeskakovat zoubky. Není tedy lepší riskovat vyschnutí, ale zase je ušetřit mechanického poškození? Já je natahuju tak jednou za 2 měsíce, podle nálady. 40 tikajících cibulí nadělá docela rámus . U pár kousků mi to při natahování taky přeskakuje, tak je nenatahuju až co to dá, ale jen tak dokud to jde trochu normálně. Jinak krásnej stav, jsou stříbrné ? Precision mám doma 3 plášťovky ve stříbře, zatím čekají na opravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2011 Ahoj, díky za pochvalu. Stříbrné nejsou, ale co je to za kov to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 část mojí letité sbírky hodinek - roskopf patent - a - w.d. perfection - at každý sám posoudí jestli jsou hezké, nebo ohavné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Nějak nechápu souvislosti?Snažíš se dát fotku,nebo proč dáváš jeden příspěvek stejný znovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Nějak nechápu souvislosti?Snažíš se dát fotku,nebo proč dáváš jeden příspěvek stejný znovu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 (upraveno) já tam tu fotku prostě nedám, tak snad pujde video Upraveno 19. května 2012 uživatelem speedmaster1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 20. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2012 já tam tu fotku prostě nedám, tak snad pujde video http://www.youtube.com/watch?v=rmR7vtRbgaw Krásná sbírka, tohle video jsem tu už někde viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se