Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 110
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zase bych na ty primáky nebyl tak přísný. Mají inhouse, mají vlastní technologii na pouzdra, je to maloseriovka, ma to tradici a mají několik dobrých modelů. Když jsou schopní to za ty peníze prodat, tak proč ne (a to jako že to opravdu prodají).

Odesláno

Je to hnus, ale "firemní" hodinky s logem na cifru jsou otázkou nevkusu zákazníků. Viděl jsem i omegy a další značky s podobnými hnusy.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 6. 2011 v 21:28, 'Alda' napsal:

Cigi srovnávat in-house od Damasko a Prim, to je jak srovnávat Rollse a škodu 120. :smile_anim:

To, že je prim dobrá dnešní škodulina, beru, ale že je damasko rolls si opravdu myslíš jen ty, aldo :D :D Prostě škoda versus opel - ať si každý vybere.

teda ty reklamní linea jsou humus, ale opravdu nelze svalovat vinu na prim - jeho základ není to, proč ty hoďky tak vyčnívaj :D

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Ondra
Odesláno

Já myslím, že Elton prodává svoje hodinky neskutečně levně. Vždyť co by za ty pecky chtěli u Pateků nebo Constantinů. Vůbec nemluvím o lowendech jako Breitling, Omega nebo Rolex. Meli bysme nakoupit, dokud je to za hubičku! :thumbsup_anim: Poslouchejte cigiho, ten tomu rozumí.

Odesláno
  V 25. 6. 2011 v 8:45, 'azeppelin' napsal:

Je to hnus, ale "firemní" hodinky s logem na cifru jsou otázkou nevkusu zákazníků. Viděl jsem i omegy a další značky s podobnými hnusy.

Myslím,že je to hanobení rasy a v první řadě by na to neměl vůbec přistoupit Prim,když už pitomý zákazník nemá cit a vkus.Jak má potom tento výrobce být brán vážně????

Odesláno

Čéče, Hasňo. Mám pocit že ty jsi zase fanatický odpůrce. ;) Ale víceméně souhlasím. Je to vizitka firmy, ta loga patří max na dýnka atd. Bohužel jako v každém podníkání je občas nutný kompromis v domluvě se zákazníkem. Vem si že tyto praktiky najdeš už v 18.stol na kapesních hodinkách, kdy výrobce upravil dle požadavku plášť, stroj i ciferník. Když beru v potaz že to není jen exces Primu, tak zákonitě není relevantní argumentace ve smyslu že Prim je "sračka" protože hodí logo na ciferník.

Odesláno (upraveno)

Vidím to jako azeppelin - prostě je to za prachy, snad za dobrý.

Ale co mě specielně na primu v tomhle ohledu silně štve, je to, že tím naprosto míchá hierarchii svých modelů. On dělá linea s mechanikou za 30 - a pak udělá to samý s quartzem tak za 5 a ještě s tím děsem dole. Spartak 43 udělá krásnou limitku za 75 a nedávno frrrrčela a aukru ta quartz reklamní serie brrrr - pro penny ?? to nemohlo stát víc, než bůra a nemělo se to fakt stát. To je prostě katastrofa a handba, protože tím sráží nejen svoje prémiový hodinky, svoji značku ( není jeho, já vím) roprodává ve frcu, ale podráží i zákazníky, co mu za ně dali ten majland. Prostě buranství nejvyššího kalibru, na to dojedou. Jen si představte, že si s radostí koupíte primky za těch 75 litrů a při návštěvě supermarketu zjistíte, že ty samý nosí šerif, co je dostal za polití bezdomovce vodou v zimě ...... tfujtajfl !!

Přitom nikdo neví proč investuje do "dizajnových" quartz modelů arteau - proč to hnusný aquaněco nebo pennyněco nedá na ně ??? Protože by se z toho dizajnér podělal, nebo by prim nedejbože musel platit tantiémy, předpokládám :D Nebo protože by to zákazník nechtěl ??

Aldo - ty svoje axiomy jsi vyčetl na webu damaska, jinde to být asi nemohlo, viď. :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 27. 6. 2011 v 5:15, 'azeppelin' napsal:

Ale víceméně souhlasím. Je to vizitka firmy, ta loga patří max na dýnka atd. Bohužel jako v každém podníkání je občas nutný kompromis v domluvě se zákazníkem. Vem si že tyto praktiky najdeš už v 18.stol na kapesních hodinkách, kdy výrobce upravil dle požadavku plášť, stroj i ciferník.

Ještě bych to bral za předpokladu,že by tím zákazníkem byla třeba armáda,nějaké ministerstvo,nebo zdravotnický institut.

Neškodilo by,kdyby pánové od PRIMu pravidelně četli chronomag.cz

Odesláno (upraveno)

Nejsem fanaticky odpurce Primu. Shodou okolnosti mam na ruce Igeny v nerezu. Jsem fanaticky odpurce fanatismu. A proto treba plne souhlasim s poslednim cigiho prispevkem.

Posted Image

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 26. 6. 2011 v 23:02, 'Hasňa' napsal:

Zakaznik si zadne reklamni Primky doma nevyrabi. Vyrabi je Prim. Je to jeho vizitka. Hazet to na zakazniky je totalni ztrata soudnosti fanatickych fanousku.

Hele, opatrně, víš přeci, že tohle posoudí až čas.

Vem si třeba Rolex a reklamní potisk na ciferníku Comex. Sen každého sběratele.

Tak třeba tohle diskutovaný hnusný reklamní logo na Primkách uvidíme za pár let na ebay za 100.000 dolarů :D

Odesláno
  V 22. 6. 2011 v 15:24, 'cigi' napsal:

Aháááááá, to už je i ta slíbená originální microregulace vyvíjená accutronem údajně s incablocem ?? - tak to je potom úplně jiná písnička. Sedumdesát je fakt pakatel za to nejvymakanější, co v čechách dosud bylo - bravissimo !! prim fakt jede :clap:

Na to se nomos dívá uctivě zezdola, pánové !!

Jo jo debaty - :smoke: stejně mě nebavily :D

milý panedge - ty obyčejný hodinky z tvého výběru jsou ty doxy, chlape - jsou taky bezva a taky slavný, ale bez vlastního origo vymakanýho strojku !!! A ceny z bazaru ti hodně napoví - doxy klesaj, primky rostou !! Už jsi někdy třeba viděl prodávat primky se slevou ????

Jak si čtu tohle vlákno o Primkách, vzpomínám se slzou v oku na Diskutéra a jeho slova:

"Piš věcně, bez očí upřených na vlastní zápěstí, snad zde píšeme o hodinkách obecně, ne o tom, co bys chtěl, aby si ostatní mysleli o hodinkách tvých?" :)

Odesláno (upraveno)

Jezevčík má recht - ono taky hodně záleží na firmě, které se dělá reklama. Například , kdyby comex nebyl špičkový výzkumný cenrum, ale prodejce nafukovacích bazénů, ani ty suby by za tolik nešly :D , kdyby snoopy nebyl logem NASA, ale hotdogů, nikdo by po těch moonwočích ani neštěk :D.

Proto s hrůzou očekávám den, kdy se na quartz diplomatech objeví persil. To bude poslední den, co jsem si vzal primky. :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Za mě by bylo geniální reklamní spojení Prim Tatra. Pokud by ovšem začala Tatrovka zase dělat něco jako byla T 600 Tatraplán či T 603. Takže utopie :(

A líbilo se mi třeba Prim Jawa. Tohle spojení asi dávalo smysl a nápad na vteřinovce byl super.

Odesláno

Jo,dříve bylo z čeho vybírat...

Když jsme si nechali zlikvidovat věhlasný průmysl,tak se jako národ skladníků a logistiků nemůžeme divit,že to Prim upeče s Penny a podobnými srágorami.

Odesláno
  V 27. 6. 2011 v 10:01, 'NIGHTinGALE' napsal:

Za mě by bylo geniální reklamní spojení Prim Tatra. Pokud by ovšem začala Tatrovka zase dělat něco jako byla T 600 Tatraplán či T 603. Takže utopie :(

A líbilo se mi třeba Prim Jawa. Tohle spojení asi dávalo smysl a nápad na vteřinovce byl super.

Elton už s Tatrou spolupracoval - viz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32297-hodinky-prim-sport-tatra/

Odesláno (upraveno)

No jo, jenže ten výběr firmy na cferník je na sebereflexi zadavatele. Valná většina podnikatelů je na vlastní firmu hrdá, tak jim to nepřijde nemístné. Ta Jawa a Tatra se taky dlouho profilovaly. V současnosti to koresponduje díky totožné vlně nostalgie Prim/Tatra atd. Na druhou stranu škoda by mohla na tom být stejně ale jak je to současná firma v německém vlastnictví,tak je to najednou out. Navíc většina lidí nebere hodinky jako modlu, ale v tomto případě jako reklamní firemní produkt. Značka a cena je pak odvislá od "reprezentativnosti" dárku. Ale všeobecně jsou ty "firemní" hodinky běžnou záležitostí. Větší prodejní firmy potom prodávají vlastní noname hodinky. Třeba Irmscher jako prodejce homologovaných autodoplňků prodává docela mastně hodinky irmscher. Je o to takový zájem že určité výroční modely jsou beznadějně vyprodány a žádány. A myslím že minulý týden jsem zvažoval právě koupi Fortis Opel reklamních limitek z Ebay. Sběratelsky jsou to leckdy zajímavé věci zanedlouho po vyprodání.

Upraveno uživatelem azeppelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...