Victorie Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Zajimalo by me, proc se vetsina automatickych hodinek dela s datumem. Mne se to moc nelibi, ale bez datumovky jsme vzdycky nasla jenom natahovaci.Mylim se, ze neexistuji? Mate nekdo tipy na jednoduche hodinky bez vsech komplikaci?
Victorie Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 2-3 rucky prosim a mensi pouzdro, tak do 40mm?
funf5 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Chce to hledat a hledat - třeba většina pilotek je bez data a dělají se i v automatu, nebo třeba zde Strejda Google je fajn a stačí se ho správně zeptat
Victorie Odesláno 29. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2011 No neni to tak snadny, jinak bych se neptala. Moje predstava je neco takoveho jednoducheho, ale aby se to dalo sehnat (tuto je naka LE)
funf5 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Tak třeba Junghans Max Bill docela podobné těm Stowa, jen světlé...
Jirka35 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Nomos Club http://www.glashuette.com/index.php?id=81&L=1
Jezevcik2 Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 (upraveno) Nevím,jestli máš s datem nějaké dosavadní zkušenosti,nebo se Ti to jen vyloženě nelíbí,ale když si zvykneš,nebudeš chtít jinak,uvidíš,jak je to šikovný a značně se Ti rozšíří možnosti při hledání.Pokud Ti jde o přetáčení na konci měsíce,tak to je jen pětkrát do roka. Upraveno 29. června 2011 uživatelem Jezevcik2
Patrik Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Případně lze za příplatek si nechat u lepších značek udělat customized model, kde v číselníku jednoduše nebude otvor pro datumovku. Ale jak píše Jezevčík je to velmi užitečná fičurka
Victorie Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Ja vubec nerozporuju uzitecnost datumovky, jen se mi to nelibi. Vadi mi, ze se tim nekdy i dost nasilne porusi pravidelnost nebo cistost ciferniku.Takze kdyz jsem se ptala jestli vubec existuji, tak jsem to myslela u takovych "cistych" typu ciferniku jako Antea KS nebo Karelie. Takove hodinky by se mi libily, ale automaty.Nasla jsem tu nejake vlakno s hromadou Stow LE, kde nektere byly bez datumu a vypadaly na automaty, ale to je limitka a to si normalne nekoupim. Takze jsem spis doufala, ze zkusenejsi maji vetsi prehled a budou vedet o nejaky peknych kouscich
adamo Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Odesláno 30. června 2011 stowa marine automatic http://www.stowa.de/Marine+matt+silbernes+Zifferblatt,i3.htm
Victorie Odesláno 30. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2011 Rusim vlakno Stowy Marine byly moje top hodinky, jen jsem mela pocit, ze 40mm nedam. Pred chvili jsem si vyzkousela Arthur N.ovy Stowovy pilotky a zjistila jsem, ze tuten prumer uplne na pohodu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se