Přejít na obsah

Big Date / Grande Date

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Oproti niektorým kráskam, čo ste sem dali, je to v podstate Low End, cca 3000 EUR, ale estetika Teutonii Big Date rozhodne nechýba. Jedno foto som si požičal od Kibiho, snáď sa nenahnevá.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možno niekto počítal, že Nadal zmákne aj tohtoročný Wimbledon...sice sa tak nestalo...ale patrí to sem (len škoda, že sa dátumovka nedala posunúť na rovnakú úroveň ako "8").

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Mám zcela jasného favorita v modelu Glashütte Original Seventies Panorama Date.

...

Jejich trochu odstrčený nevlastní bratříček.

Fotka z Marcus Hanke.

Odkaz ke komentáři

Každý má jiný vkus, ale toto je pro mne nejošklivější Big Date, co tady zatím bylo :sad01_anim:

Vkus zraje a trochu se mění i věkem. Tedy změnou pohledu na věc. Když jsem měl 40 příspěvků a byl na fóru asi měsíc, z Radiomirů jsem taky skoro blil. Dnes mám dvoje. I když právě tyhle platinový nejsou taky úplně můj styl. :smile_anim: Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Vkus zraje a trochu se mění i věkem. Tedy změnou pohledu na věc. Když jsem měl 40 příspěvků a byl na fóru asi měsíc, z Radiomirů jsem taky skoro blil. Dnes mám dvoje. I když právě tyhle platinový nejsou taky úplně můj styl. :smile_anim:

Paneraiky jsou krásný hodinky :smile_anim: Nezatracuji je všechny - jen tohle konkrétní provedení BIG DATE se mi opravdu nelíbí.

Ta datová okénka jsou poněkud daleko od sebe, na mé gusto. Navíc ta výplň černou barvou, namísto obvykle zobrazované 0, mi přijde být divná. Celé mě to nějak bije do očí.

Ale je to jen foto a uznávám, že v reálu mohou vypadat o dost lépe. Každopádně v návaznosti na toto foto bych řekl, že hodinky nic moc.

Ale jinak Radiomiry jsou mňam - jednoduché a krásné hoďky.

PS: To, že nemám 1000 příspěvků, neznamená, že netuším o čem je řeč ;-) Když mi měřili IQ, tak prej bylo vyšší, než u delfína :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...