RomanP Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 No jo, taky je mi to divný, já mám tyhle nahoře na obrázku, jen s bílou ručkou. Na druhou stranu si navzájem zkombinuj varianty po 999 kusech při uvážení křížení všech variant Barva ciferníku x barva ručky stopek x safír plast x tvar hod. ruček x pouzdro 40-42.
bunny Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 to RomanP: ale nech kombinujem ako kombinujem, tak najpredavanejsie su tie, ktore mate vy (mimochodom aj ja), predavaju sa uz nejaky ten mesiac, nechcem kecat ale asi aj rok a vzdy im zostava este nieco z tej limitovanej serie? ) no neviem, podla mna Rusko je krajina neobmedzenych moznosti tam je vsetko mozne :DDD
Dynno Odesláno 17. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2006 to bunny: Ja si myslím, že hodinky sa nepredávajú ako rožky. Výrobkov je veľa a každý si niečo vyberie. Preto sa domnievam, že takáto séria sa môže predávať aj niekoľko rokov. A ako už niekto spomínal vo vlákne ruské hodinky, výrobca urobí minimálnu zmenu a na svete je ďaľšia limitovaná séria s počtom 999 kusiov.
Dynno Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Tak mám echo z domu, že už dorazili. Myslím, že po skončení pracovnej doby budem mať vrtuľu v zadku, tak sa budem ponáhľať domov.
Dynno Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Takže som dobehol domov a otvoril škatuľu a natiahol a ...... idúúúú..... Sériové číslo je 376/999. Tak som samozrejme zvedavý na presnosť a výdrž. Nik tu nespomínal výdrž, koľko idú na jedno natiahnutie? Výrobca píše, že 42 hodín. Je to tak, alebo je to lepšie?
bunny Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 su to neznicetelne hodinky dnes sa nedopatrenim dostali ku kamaratovi, ten ich testoval chvilku, urobil aj tlakovu skusku a tak... sklicko je bez skrabancov a putdro taktiez nenesie znamky poskodenia, akurat trosku remienok, ale co uz link na fotku toho fagana http://www.pnp.sk/misiacik22/368418036
Dynno Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Takže páni, zatiaľ veľmi dobre sa tie časomerné stroje správajú. Až mám taký pocit, že to nemôže byť ani pravda.Denná odchýlka je cca -2 sekundy, ktoré cez noc v pokoji doženú a predbehnú a cez deň na ruke opäť zmeškajú. Výborná presnosť, ktorá si myslím sa asi časom zhorší....., alebo nie? Teda ako áno, tak si to dokorigujem.Tak tu nechávam aj pár fotiek a jednu nočnú...
bunny Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 kua, len nech mi niekto vysvetli preco tie moje v noci nesvetia akoze uz mali taku chvilu, ze svietili, ze som mal strach, ze maju v sebe nieco radioaktivne, ale vacsinou vobec nie, ani trosku :( prosim o radu, dakujem...
Dynno Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Tak to nechápem. Ja mám na nočnom stolíku troje Trias-ov, jedne Aviator 3603 a tie Aviator IV-31681 a práve tie Aviator IV ešte stále po siedmych hodinách svietia najinteznívejšie. No ale mám takú malinkú baterku s ultrafialovým žiarením (taká malinká na kontrolu bankoviek, dá sa kúpiť aj v hračkárstve) a tým tie hodinky "nabijem".... No aj cez deň sa dá slnkom a aj pod mrakom sa darí, lebo cez deň je dosť ultrafialového žiarenia.
bunny Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 no ved to nechapem ani ja niekedy (teda presnejsie raz) svietili ako dive, potom prakrat trosku ale v drvivej vacsine ani neviem, ze ich mam na ruke, jednoducho ani naznak, ze by tam bol fosfor
Foundryman Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Bunny, možná by stačilo nechat je ležet večer na osvětleném stole nebo tak podobně. Mám Poljot Flight Captain, když jsou přes den v polici, tak ani ťuk, ale když je nosím a mám je třeba večer u stolu na světle, svítí krásně až do rána.
kober Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Já když jdu spát, tak stejně v ložnici rozsvítím jenom lampičku (abych nevzbudil mimino) a když jí zhasínám, tak u ní hodinky tak 20 sekund podržím. Bez problémů do rána a to na nich je nejaký Invictí Tritnite či co...
bunny Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 dakujem dakujem je to moja hlupost a neznalost (prve mechanicke a svetiace hodinky) myslel som, ze to budu svietit aj ked ich bezne budem nosit a potom bude tma... vcera vecer som ich chilku pridrzal pri lampe a nemohol som zaspat, lebo som mal jadrovu elektraren v izbe oni fakt skutocne svietia
Gorbač Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Zdary, ptřeboval bych trochu seřídit AVIATORY IV, nevíte někdo kde by to bylo možný? Buď v Praze nebo v Plzni.
Petr_S Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Zdary, ptřeboval bych trochu seřídit AVIATORY IV, nevíte někdo kde by to bylo možný? Buď v Praze nebo v Plzni. Servis v Praze: http://www.interwatch.cz/index.htm nebo hodinář v pražské pasáži Alfa by to taky mohl umět (prodává ruské hodinky).
Aiax Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Omlouvám se, že to píšu do tohoto vlákna, ale nechtel jsem zbytečně zakládat nové téma. Uvažuji o koupi Aviatorů IV a našel jsem tady: http://www.luxusnihodinky.cz/product_info....ronografem.html za 7600,- Kč, což mi přijde i ve srovnání s poljot24.de jako dobrá cena. Nepřehlédl jsem něco, proč je cena tak nízká? Předem díky za odpověď!
old black Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Cena je to normální, běžná ... nízká se mně nezdá. Možná, že už začneme konečně nakupovat u nás a nebudou nás škubat! Venku bývá možnost nerezového tahu, průhledného dýnka a hlavně jsou ihned k dodání. Prověř si.
Aiax Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 No máš pravdu, že jinde je to cena poměrně normalní: tady za ?280,- + poštovné ? 10,- = cca 8100,- Kč (kalibr 31682) http://www.poljot24.de/en/pd802928059.htm?...L}&categoryId=2 tady za ?239,- + poštovné ? 10,- = cca 7000,- Kč http://cgi.ebay.de/POLJOT-AVIATOR-IV-Flieg...VQQcmdZViewItem Chtěl jsem je původně koupit v Německu, ale s takovým malým rozdílem už to nemá smysl. Ještě jeden dotaz - je nějaký zásadní rozdíl mezi kalibrem 33681 a 31682?
Karlos Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Omlouvám se, že to píšu do tohoto vlákna, ale nechtel jsem zbytečně zakládat nové téma. Uvažuji o koupi Aviatorů IV a našel jsem tady: http://www.luxusnihodinky.cz/product_info....ronografem.html za 7600,- Kč, což mi přijde i ve srovnání s poljot24.de jako dobrá cena. Nepřehlédl jsem něco, proč je cena tak nízká? Předem díky za odpověď! A jak se dívám, tak také nabízejí možnost vybrat si při objednávce typ pásku a dno s průhledem, nebo bez. To je dobrá nabídka.
gandalf Odesláno 29. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2007 Já si myslím, že v tom duhém případě mají v textu chybu /překlep/ - mají kalibr 31681.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se