Frogggy Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 http://aukro.cz/item307282066_prodam_hodinky_breitlig.html Tomu se člověk musí jenom smát
B.F.G. Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 tak nevím? http://www.aukro.cz/item307604158_hodinky_..._automatic.html
koblih69 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 tak nevím? http://www.aukro.cz/item307604158_hodinky_..._automatic.html Dneska mi administrátor Aukra přesunul HDD u kterého bylo napsáno "před rokem funkční nyní nemám jak odzkoušet..." z sekce HDD SCSI do sekce HDD Poškozené, na můj dotaz co to má znamenat mi bylo sděleno že pokud tam nedopíšu, že na něj poskytuju záruku tak to nepřesunou zpět. Po mé argumentaci Obč. Zák. a rozporem s obch podmínkami opět přestali komunikovat.... to je jejich standardní způsob. Uživatel s 200 kladnými hodnoceními dostává přes držku a tihle podvodníci se jen smějí....
Slavek Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 A to jako Aukro podporuje nelegalni prodej fakzifikatu??? Neni to nahodou nezakone? BTW: ten dement s tema breitlama, to je nejakej balkanec, podle stylu psani...nejsem xenofob, ale ty balkance nemusim. Staci kdyz je vidim postavat po ruznu v centru Prahy, z ceho tu zijou, lze spekulovat...
koblih69 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 A to jako Aukro podporuje nelegalni prodej fakzifikatu??? Neni to nahodou nezakone? BTW: ten dement s tema breitlama, to je nejakej balkanec, podle stylu psani...nejsem xenofob, ale ty balkance nemusim. Staci kdyz je vidim postavat po ruznu v centru Prahy, z ceho tu zijou, lze spekulovat... Pche, dneska jsem jim napsal, že persekuují řádné uživatele a podporují prodejca falsifikátů oděvů, obuvi a hodinek a ejhle co je na hlavní straně !!!!
rorda Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 A to jako Aukro podporuje nelegalni prodej fakzifikatu??? Neni to nahodou nezakone? BTW: ten dement s tema breitlama, to je nejakej balkanec, podle stylu psani...nejsem xenofob, ale ty balkance nemusim. Staci kdyz je vidim postavat po ruznu v centru Prahy, z ceho tu zijou, lze spekulovat...Trochu off-topic, ale já ti odpovím, šmelina všeho druhu, stačí dosadit podle toho, co je zrovna v kurzu ... Občas nějaká zlodějina, nikdo po nich plánovitě nejde, takže si tady v pohodě budou žít dál ...
vor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Najde se odvážnej sběratel primek?? http://www.aukro.cz/item305515144_prim_incabloc.html
koblih69 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Najde se odvážnej sběratel primek?? http://www.aukro.cz/item305515144_prim_incabloc.html Tak nevím jestli "... sklíčko je poškrabané... " nebylo myšleno to na foťáku
vor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Tak nevím jestli "... sklíčko je poškrabané... " nebylo myšleno to na foťáku ale hodně
1Lachtan Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 BTW: ten dement s tema breitlama, to je nejakej balkanec, podle stylu psani...nejsem xenofob, ale ty balkance nemusim. Staci kdyz je vidim postavat po ruznu v centru Prahy, z ceho tu zijou, lze spekulovat...Prodávají Brejtle - fake a čórky
koblih69 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Pche, dneska jsem jim napsal, že persekuují řádné uživatele a podporují prodejca falsifikátů oděvů, obuvi a hodinek a ejhle co je na hlavní straně !!!! Mimochodem, podívejte se na ten formulář - to by fakt vyplňoval jen trouba nebo nadšenec... možná jim to pomůže na oko, že jakoby bojují s falzifikáty, ale reálně než by to někdo vyplnil tak se na to raději vykašle.... kdyby připojili k aukci reportovací butonek s nutností report okomentovat a být přihlášen tak by to nělo smysl , tohle je asi je pro formu...
Frogggy Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 nahlásil jsem to jako peurušení duševních práv, jen tak ze zajímavosti, jsem zvědav co mi odepíšou
PigyCZ Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 toto vlákno se jmenuje "pro zasmání Aukro" . . . . tohle, ale už není k smíchu, nýbrž drzost ! Prodávání fake tímto druhem aukční nabídky by mělo být perzekuováno ! Prodavající by měl být prověřen adresou než mu dovolí něco prodávat. a pokud nabídne něco takového tak bezmilosti zrušem (maximalně jednu výstrahu a dost). Uložít si jeho ověřovací data a nepustit ho do systému. Věřím, že Brejtle stahnou, je jasné, že jsou fake, ale všimli jste si, pokud prodávající do popisu napíše něco ve smyslu , že si není jist pravostí, nebo přímo uvede "jedná se o kopii", tak mu to projde ?!? To mě s..e !!! holt . . bonzovat . . .
Kalifx Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 tak nevím? http://www.aukro.cz/item307604158_hodinky_..._automatic.html Ty TAGy jsou podle mě taky jasný fake. Našel jsem na ebay podobnej záběr a za předpokladu, že ty z ebay nejsou fake tam vidím pár rozdílů. Třicítka v horním subdialu je nějak moc nalepená k okraji, ty z aukra mají, zdá se, meší nápis swiss made a hlavně index na šestce je na těch aukráckejch delší, protože ciferníček je buď menší, ale hlavně je blíž středu. Totéž na devítce a trojce. Fonty jsou taky nějaký divný... Aukro ebay
bandicoot Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Chápete někdo smysl zrcadlově obrácených minut/sekund u těchto "pilotů"? http://www.aukro.cz/item305109639_automati..._aeromatic.html Že by nějaká funkce pro podporu pilotáže F14? EDIT: no a tenhle brajťingťong je slušnej... http://www.aukro.cz/item305547025__brideti...ni_design_.html Upraveno 5. února 2008 uživatelem bandicoot
Ferdo Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Chápete někdo smysl zrcadlově obrácených minut/sekund u těchto "pilotů"? To je predsa na zaznamenanie presneho casu zostrelu pre protivnika.Nez to zmackne mrkne sa mu cez spatne zrkatko na hodinky.
boo-beek Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 (upraveno) Ty TAGy jsou podle mě taky jasný fake. Našel jsem na ebay podobnej záběr a za předpokladu, že ty z ebay nejsou fake tam vidím pár rozdílů. Třicítka v horním subdialu je nějak moc nalepená k okraji, ty z aukra mají, zdá se, meší nápis swiss made a hlavně index na šestce je na těch aukráckejch delší, protože ciferníček je buď menší, ale hlavně je blíž středu. Totéž na devítce a trojce. Fonty jsou taky nějaký divný... Mno, nevim... Kdyz se podivas na tu druhou fotku, tak tam uz to vypada lip, ono taky hodne zalezi na uhlu, z kteryho to fotis, a ten mi prijde dost blbe zvolenej u ty prvni fotky... Dalsi vec je ta, ze ta prvni fotka urcite neni jeho vlastni Edit: Nasel jsem to, Cxxxxxxx2003 je cinskej prodejce fake watch. Na te druhe fotce mi prijde vsechno OK - znak blizko datumovky, fonty na lunete i ciselniku taky. Tohle si fakt netroufam odhadovat, snad jen podle toho, ze Carrery za 4K jsou trosku divny... Upraveno 5. února 2008 uživatelem boo-beek
B.F.G. Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Mno, nevim... Kdyz se podivas na tu druhou fotku, tak tam uz to vypada lip, ono taky hodne zalezi na uhlu, z kteryho to fotis, a ten mi prijde dost blbe zvolenej u ty prvni fotky... Dalsi vec je ta, ze ta prvni fotka urcite neni jeho vlastni Edit: Nasel jsem to, Cxxxxxxx2003 je cinskej prodejce fake watch. Na te druhe fotce mi prijde vsechno OK - znak blizko datumovky, fonty na lunete i ciselniku taky. Tohle si fakt netroufam odhadovat, snad jen podle toho, ze Carrery za 4K jsou trosku divny... Carrery jsou za 4k úplně v pohodě. Akorát že šilinky už neplatí.
kuba Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 toto vlákno se jmenuje "pro zasmání Aukro" . . . . tohle, ale už není k smíchu, nýbrž drzost ! Prodávání fake tímto druhem aukční nabídky by mělo být perzekuováno ! Prodavající by měl být prověřen adresou než mu dovolí něco prodávat. a pokud nabídne něco takového tak bezmilosti zrušem (maximalně jednu výstrahu a dost). Uložít si jeho ověřovací data a nepustit ho do systému. Věřím, že Brejtle stahnou, je jasné, že jsou fake, ale všimli jste si, pokud prodávající do popisu napíše něco ve smyslu , že si není jist pravostí, nebo přímo uvede "jedná se o kopii", tak mu to projde ?!? To mě s..e !!! holt . . bonzovat . . . Pravděpodobně se nějaká opatření následně dějí, ale jsme v zemi, kde se vše dokazuje jako by šlo o vraždu a to každý např. přestupek, čevená, nebo alkohol, hlavně klid a ne žádné unáhlené soudy. Při tom množství, které se denně na Aukru protočí, neumím si představit žádný reálný vstupní filtr. Ale dokážu si představit nějakou další reakci, ale až na základě solidních podkladů. Tedy nehorlete, ale dokumentujte a upozorňujte. P.S. nejsem akcionář AUKRO s.r.o.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se