FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 54 minutami, Jiří Sedlák napsal: Univerzální design. To jako jo, ten všichni takoví univerzálně kopírujou. Akorát bych chtěl vidět Seika s NH35 nebo i 4R35/6 nebo jakýkoli jiný hodinky s tímhle strojkem za kilo. Tím nechci ten strojek nějak kritizovat, mě všude zatím šlape nad očekávání a dva kusy by se asi vešly do COSC. A taky ten motorek. Asi se pán pomýlil…..měl na müsli 8L35……nucož …. Snad do budoucna ty inzeráty víc vypiluje!
Jehlan Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července V 11. 7. 2025 v 9:30, FantasticFabio napsal: Tag se tag mrcasim po netu a hledám něco , co by se mi hodilo ! A hle…. ňákej kluk ze Zlína…. Jesi by nebylo od věci mu tam udělat ňákej workshop! Dyk von těm zákazníkům poměrně dost kecá….. řemínek z kovu, motorek to má, ušetřil Milion! NH35 klidně za 100tisíc …. To bude někdo, komu jde jen vo prachy nějak se ty oktagonální špeky množí ... Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding - Most | Bazoš.cz
FantasticFabio Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 3 minutami, Jehlan napsal: nějak se ty oktagonální špeky množí ... Audemars Piguet Royal Oak Selfwinding - Most | Bazoš.cz Jestli tam někde nemaj množírnu?! Ten nápis na dýnku se fakt moc nevyvedl a ta přeska je ňáká jako hnusná ….. asi ta qualita a prestiž za rozumnou cenu…. Ten průhled na rotor raději né! Není na co čučet!
Jiří Sedlák Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Ten průhled je tam proto aby někdo identifikoval strojek. 1
FantasticFabio Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července před 17 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ten průhled je tam proto aby někdo identifikoval strojek. Tak snad se zadaří
AlfGS Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Jitulka to dostala do kolekce.... malá červená čárka která ale u rolexu bývá POZOR https://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-datejust-7094326602 Přidáno: 28.07.2025 14:46:49 dostala jsem je do kolekce říkaly že by bely být originál. ale nevím. Přidáno: 30.07.2025 15:49:12 mě totiž říkaly že po ověření hodinky nemusí byt originál ale měli by. Přidáno: 30.07.2025 16:28:02 vzadu hodinek rolex je červená malá červená čárka která ale u rolexu bývá. 2
papun Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Ty vole to je neuvěřitelné. To je maximálně dementní inzerát a ti hlupáci tam už teď nasypali 23 litrů
FantasticFabio Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července před 3 hodinami, papun napsal: Ty vole to je neuvěřitelné. To je maximálně dementní inzerát a ti hlupáci tam už teď nasypali 23 litrů To není až tak dementní, když už sou tam za dvacku….jestli ale chtějí vidět tu čárku, tak budou muset ještě přitlačit…..
FantasticFabio Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července Tak tohle je mi záhadou…. Sem netušil že AP používá papírovou krabici a ten kalibr je podle mě ETA s modulem DD ….ale s 51 kameny …. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/205700289/audemars-piguet-huitime-18k-gold-servis-ap-zaruka-2-roky.php
FantasticFabio Odesláno 1. srpna Nahlásit Odesláno 1. srpna před 14 hodinami, FantasticFabio napsal: Tak tohle je mi záhadou…. Sem netušil že AP používá papírovou krabici a ten kalibr je podle mě ETA s modulem DD ….ale s 51 kameny …. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/205700289/audemars-piguet-huitime-18k-gold-servis-ap-zaruka-2-roky.php Tak snad sem svým pohoršením a ignorantstvím nikoho z řad AP Fans nenasral….. jdu si dodatečně něco najít o tomto kalibru!
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Rolex Deepjust Zdroj: https://www.instagram.com/reel/DKnD5lhqZGr/
FantasticFabio Odesláno pátek v 13:56 Nahlásit Odesláno pátek v 13:56 Hodinky v podstatě za hubičku….
Jerryl Odesláno pátek v 15:48 Nahlásit Odesláno pátek v 15:48 To mě se víc líbí tyhle Speedy od Josefa za 29.370,- No nekupte to, když je to tak levný 1
FantasticFabio Odesláno pátek v 17:40 Nahlásit Odesláno pátek v 17:40 před 1 hodinou, Jerryl napsal: To mě se víc líbí tyhle Speedy od Josefa za 29.370,- No nekupte to, když je to tak levný Tak to vypadá jako chyták na telefoní číslo, když budeš volat , tak budeš platit jako ….. teď mě nic slušnýho nenapadá ….. jako (!) ….. jo to se mi povedlo
FantasticFabio Odesláno pátek v 17:59 Nahlásit Odesláno pátek v 17:59 před 17 minutami, FantasticFabio napsal: Tak to vypadá jako chyták na telefoní číslo, když budeš volat , tak budeš platit jako ….. teď mě nic slušnýho nenapadá ….. jako (!) ….. jo to se mi povedlo Cartier z pozůstalosti … zlatej …. Cena vypadá ok , tak cobych nezavolal?! kampa semse to dovolal?
FantasticFabio Odesláno včera v 06:56 Nahlásit Odesláno včera v 06:56 před 12 hodinami, FantasticFabio napsal: Cartier z pozůstalosti … zlatej …. Cena vypadá ok , tak cobych nezavolal?! kampa semse to dovolal? Možná to nebude jen u hodinek….
milomac Odesláno včera v 14:39 Nahlásit Odesláno včera v 14:39 Neví, zda jsou origo a tak pro jistotu dal velmi příznivou cenu ... https://obleceni.bazos.cz/inzerat/206522731/omega-hodinky.php 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se