Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Právě teď, FantasticFabio napsal:

Raději Panerai, na těch primkách není poznat co je za den a ani roční období ….

Nevím co je víc smutný …. fake Panerai nebo origo MPM ….

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
před 16 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Ten kdo líný jest, natáhnout péro fest ! Vůbec ten prodejce má pjekný perly ! 🥳🤪😁

Odesláno
před 27 minutami, FantasticFabio napsal:

Ten kdo líný jest, natáhnout péro fest ! Vůbec ten prodejce má pjekný perly ! 🥳🤪😁

Možná je to fake?!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Popravdě , to co se občas objeví na bazoši , je spíš k pláči ….. fotky sem dávat nebudu , stejně je to zbytečný …. Jsou tam Tissoty PRX , u kterých někdo naleťel že jsou echt , prodává je jako repliku, jsou tam GS !!!! se strojkem ST1612 ….. no hrozný ! 

Odesláno

Já jsem na Slovenském bazoši měl stěstí na Tag heuer za docela rozumnou cenu, ale je pravda, že ten český nic moc. Dost často se setkáš s arogancí

Odesláno

Naproti tomu můj zákazník prodával na Bazoši Tag Heuer Professional, které měl ode mě a jeho nabídka byla do druhého dne smazána jako padělek. Nakonec jsem mu musel napsat Ověření pravosti, které na Bazoš dokládal aby mohl zkusit hodinky znovu inzerovat. 

Odesláno
před 3 hodinami, Jeronimo napsal:

Naproti tomu můj zákazník prodával na Bazoši Tag Heuer Professional, které měl ode mě a jeho nabídka byla do druhého dne smazána jako padělek. Nakonec jsem mu musel napsat Ověření pravosti, které na Bazoš dokládal aby mohl zkusit hodinky znovu inzerovat. 

Tak to jsou vocasové ! To že jsou tam “ divný “ inzeráty , kde je cena hodně dole …… takže je to možná vějička na podvod, to jim nevadí …..

Odesláno
před 1 minutou, FantasticFabio napsal:

Tak to jsou vocasové ! To že jsou tam “ divný “ inzeráty , kde je cena hodně dole …… takže je to možná vějička na podvod, to jim nevadí …..

Já fakt nevím jestli to tam řeší podle nějakého algoritmu nebo o tom rozhoduje nějaká princezna za minimální mzdu. Těžko říct, já se tam nepohybuji ani jako prodávající ani jako kupující. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 18 minutami, papun napsal:

A z čeho oni usoudí, že tvé ověření pravosti je v pořádku? 

Má kulatý razítko ✌️

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, papun napsal:

A z čeho oni usoudí, že tvé ověření pravosti je v pořádku? 

Co je mi po tom. Dal jsem ověření pravosti jako vždy. Kdo ověřuje, kdy ověřuje, co ověřuje, závěr, razítko, podpis. Pomohlo to, vyřešeno. Jen si klepu na čelo vzhledem k tomu co je tam možné nabízet k prodeji a na druhou stranu ti shodí bez důvodně inzerát nebo ho někdo škodolibě nahlásí jako závadný. Fotky v inzerci byly použity moje vč. sundaného dýnka, detailu na stroj, atd. Myslím, že nefotím uplně špatně a těch fejků asi taky moc neprodávám, tak nevím kde se stala chyba. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, FantasticFabio napsal:

Má kulatý razítko ✌️

Na soudního znalce v oboru a kulaté razítko mi ještě něco schází. :D

Odesláno

Tak to je stejně bizar jako ten bazoš samotný. To si můžu vytisknout na zlatý papír echt full golg Swiss made a bude to mít ,,stejnou váhu". 

To nemyslím nijak zlé vůči tobě to vůbec. Spíš jde o ten bazoš. Buďto to nemají řešit a nebo mají chtít posudek, který má úřední váhu. 

Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, papun napsal:

mají chtít posudek, který má úřední váhu. 

To bych chtěl vidět jak by fungovalo v praxi. Snad by stačilo kdyby tam seděl někdo maličko lucidní.

Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, papun napsal:

To si můžu vytisknout na zlatý papír echt full golg Swiss made a bude to mít ,,stejnou váhu". 

Jako třeba: Papun.com, IČO: 123456, pět let praxe na Chronomagu potrvzuje voe, že je všecko cajk? :) Nejde asi uplně o barvu papíru. 

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...