Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 hodinami, Lobber napsal:

Kdyby chtěl někdo rolády pro parádu 🤣 a drahý servis vyměnit za levné baterky 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

5 přihazovalo a už tam bylo 5 korun ?! No snad se to už pohnulo …. Aby prodejce nebyl tratnej !😁

• Haha 1
Odesláno

Nej Date Just na trhu 😄 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

https://aukro.cz/rolex-datejust-7109790480  

Ale jsou, cituji: Vhodné jako módní doplněk, nebo dárek" ...

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Mmj., mohu se zeptat ?! Blbne vám taky aplikace Aukro a nelze se přihlásit ( ani po odinstalování a nainstalování ap. ) a chodíte jen přes www.. nebo je chyba jen někde na mé straně ??? 
Fík za odp …

nebo jestli tu je někdo z Aukra  -> Poprosím o radu přes SZ :0) 

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno
před 14 minutami, Lobber napsal:

Mmj., mohu se zeptat ?! Blbne vám taky aplikace Aukro a nelze se přihlásit ( ani po odinstalování a nainstalování ap. ) a chodíte jen přes www.. nebo je chyba jen někde na mé straně ??? 
Fík za odp …

nebo jestli tu je někdo z Aukra  -> Poprosím o radu přes SZ :0) 

Ahoj, app jde normálně. Pěkný večer.

• Díky 1
Odesláno

Nemám apku Aukro, na aukro lezu přes safari …. Moc času tam netrávim, nemohu tedy posoudit 🙈

Odesláno

Tak tohle mě pobavilo... Jak název hodinek, tak ty komplikace. Můžete si v nich měřit vlhkost - už nebudete muset na testy vodotěsnosti někam do butiku. A když už do nich nateče, tak aspoň víte, kolik stupňů ta voda má. 😅

Velké 55 mm hodinky Cacalla Automatic s teploměrem a vlhkoměrem | Aukro https://aukro.cz/velke-55-mm-hodinky-cacalla-automatic-s-teplomerem-a-vlhkomerem-7109472408

• Haha 4
Odesláno
před 12 hodinami, Steev napsal:

Tak tohle mě pobavilo... Jak název hodinek, tak ty komplikace. Můžete si v nich měřit vlhkost - už nebudete muset na testy vodotěsnosti někam do butiku. A když už do nich nateče, tak aspoň víte, kolik stupňů ta voda má. 😅

Velké 55 mm hodinky Cacalla Automatic s teploměrem a vlhkoměrem | Aukro https://aukro.cz/velke-55-mm-hodinky-cacalla-automatic-s-teplomerem-a-vlhkomerem-7109472408

Já myslím že výrobce Kakalla to malinko překombinoval …… ale jinak , kdyby s tím dorazil na mikro , možná by měl stánek v obležení … no třeba v budoucnu se bude psát , tady měl stánek Kakalla , tady přesně tady ….. ano , tam co jsou toalety …..tak tam se stála fronta ….. 

• Haha 3
Odesláno

Ten bazoš , to je studnice poznání ! Sm nevěděl , že sedmidenní rezerva chodu je vlastně něco jiného …. Že to tomu prodejci nepříde divný, že týden začíná sedmým dnem ….. ještě že to nejsou osmidenní Panerai…… 

• Díky 1
  • Haha 3
Odesláno

Ty jsi to / my to špatně pochopil/i -

tohle je taková exkluzivita , že nový majitel si kupuje stroje do minulosti . To pojede od Ne-Po 🤣

• Haha 1
Odesláno
před 54 minutami, Lobber napsal:

Ty jsi to / my to špatně pochopil/i -

tohle je taková exkluzivita , že nový majitel si kupuje stroje do minulosti . To pojede od Ne-Po 🤣

No vidíš , je to jinak , já myslel tak a vono je to katkat …..( čti obráceně )  jak sem psal , studnice poznání🥳

….. jestlipak má nějaké dno ? 

• Haha 1
Odesláno

Ještě musím napsat, že některé popisy mechanismů jsou fakt perly ….. a na základě toho vzniklo přísloví ….asi ….” házet perly sviním ! “ 

Odesláno

Jeli libo Omegy ? Prodejce však nemá jistotu ….. ale myslí si že jsou originál. 

• Haha 4
Odesláno

Jak píšeš …. 🤣 je fajn, že neví jestli jsou originál , ale je si 100% jist , že sedí výrobní váha 🤣

• Haha 1
Odesláno
před 16 minutami, Lobber napsal:

Jak píšeš …. 🤣 je fajn, že neví jestli jsou originál , ale je si 100% jist , že sedí výrobní váha 🤣

Jestli von je nechce prodávat na váhu, proto tam má cenu 1,- ….. jestli to chce za kilo ?🤣

Odesláno

Už jsem málem výhodně koupil Casia s kalkulačkou, ale pak jsem koukl, co mají na zádech a protože by i mé jméno sedlo, tak bych doma těžko vysvětloval, že se Šárkou nic nemám 😂

Jinak se mi zdá, že láska asi skončila, když jsou v prodeji.

• Haha 4
Odesláno
před 6 hodinami, Jerryl napsal:

Už jsem málem výhodně koupil Casia s kalkulačkou, ale pak jsem koukl, co mají na zádech a protože by i mé jméno sedlo, tak bych doma těžko vysvětloval, že se Šárkou nic nemám 😂

Jinak se mi zdá, že láska asi skončila, když jsou v prodeji.

Šárka se asi přepočítala a Jarek vydělavál míň, než čekala 🤣

• Haha 2
Odesláno

A to si to ještě před zavázáním té určitě červené malíčky s přívěskem srdéčka a zaplacením - mohla na té kalkulačce v klidu hned u kasy přepočítat 🤣

• Haha 1
Odesláno

Tak pokud čteme mezi řádky, Jarek asi nebyl nejlepší počtář, když mu jeho milka Šárka koupila z lásky počítadlo na ruku. Tudíž i ona věděla do čeho jde. Zjevně jí v počátku vztahu okouzlil jiným orgánem než mozkovnou😂.

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...