juk Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Bohužel obchody s padělky frčí ve velkém Podílí se na tom i soudní znalci https://www.investigace.cz/odbornici-razitkuji-padelky-jak-funguje-trh-s-falesnymi-posudky-umeni/ 1
Bert Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Pro příklad netřeba chodit daleko. Včera tady jeden náš kolega zahájil prodej OK Omeg s OK tahem, ale s fejkovou gumou včetně loga na sponě. Inu, věc se vyřešila, a pan kolega měl velké štěstí, že jsem na to nepřišel já, ale vyklidněnější moderátor 2 1
colommbo Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Se zájmem jsem si přečetl článek v odkazu kolegy juka a je to masakr...
juk Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna před 2 hodinami, colommbo napsal: Se zájmem jsem si přečetl článek v odkazu kolegy juka a je to masakr... Bohužel je... O to víc si vážím komunity tady na Chronomagu.
Lobber Odesláno 8. dubna Nahlásit Odesláno 8. dubna Tohle je a bude opravdu boj s větrnými mlýny . A bude to časem horší a horší . 1
Dez123 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
odjinud Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Raritní Rolex Dateoust... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 1 hodinou, odjinud napsal: Raritní Rolex Dateoust... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Asi mladší doba železná ? 2
FantasticFabio Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Už i tohle má homage ?! Nojono ikonicky designy prostě letí …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) AP za super cenu! Koukám, že tam asi má víc takového "luxusu" .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/218789563/audemars-piguet-royal-oak-15400-luxusni-hodinky-ap.php Upraveno 13. května uživatelem milomac 1
milomac Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Nebo zase jiná představa o luxusu .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/218750043/kfjjfkkgkgg.php 1
FantasticFabio Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května před 3 hodinami, milomac napsal: AP za super cenu! Koukám, že tam asi má víc takového "luxusu" .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/218789563/audemars-piguet-royal-oak-15400-luxusni-hodinky-ap.php nechybí žádná funkce ….. a všechny funkce jsou funkční …… tak to je paráda …. trochu mě zaujala běžná denní vodotěsnost …. Snad to bude stačit ?! umí to teda hezky popsat …. Za to by si mohl říct i víc peněz …..to se nemusí stydět …..čovek si rád připlatí za funkční fungující luksus ….
Josef01 Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Asi takhle budou vypadat inzeráty na Swatch-AP hodinky, pouze bude "vyrobeno z vysoce kvalitní umělé hmoty"? 2 1
milomac Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května K těm fejkům, ať je to AP nebo Rolex .... Jedna moje, ehm, no, paní z rodiny, jednou na tohle téma prohlásila: " No a co je na tom špatného? Hodinky za 200 tisíc je nesmysl, tak proč si nekoupit tyhle, které vypadají stejně, ale stojí zlomek, resp. přiměřeně účelu? (tzn. jen mně to ukazuje čas ...)". A ještě dodá, že vždyť to stejně nikdo normální nepozná, že to není originál. To samé kabelky apod.... Jsou lidi, kteří prostě nepochopí podstatu zla v tomhle případě, vidí to zlo v tom, že originál stojí majlant resp. je nesmyslně předražený, a proto koupit padělek a udělat si radost tzv. "značkovým" zbožím je pro ně v pohodě ... 1 1
Jehlan Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 21 minutami, milomac napsal: K těm fejkům, ať je to AP nebo Rolex .... Jedna moje, ehm, no, paní z rodiny, jednou na tohle téma prohlásila: " No a co je na tom špatného? Hodinky za 200 tisíc je nesmysl, tak proč si nekoupit tyhle, které vypadají stejně, ale stojí zlomek, resp. přiměřeně účelu? (tzn. jen mně to ukazuje čas ...)". A ještě dodá, že vždyť to stejně nikdo normální nepozná, že to není originál. To samé kabelky apod.... Jsou lidi, kteří prostě nepochopí podstatu zla v tomhle případě, vidí to zlo v tom, že originál stojí majlant resp. je nesmyslně předražený, a proto koupit padělek a udělat si radost tzv. "značkovým" zbožím je pro ně v pohodě ... Pokud paní hovořila o fejku, u lidí co to znají se ztrapní, u laiků je jedno co nosí. Zkusil bych argumentovat zlato vs čínské bižu (šperky) a pocitem, jaký žena při nasazení jednoho či druhého má, nebo jak si ji muž při obdarování jedním či druhým asi váží. 1
vejfuk Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Kdo by chtěl nahlédnout do myšlení odhalených fejkařů ( fejkonošů ), nechť si otevře tento topic, přečet sem ho celej. Podobných tvrzení je tam jak máku. Byla to doba kdy strašně frčely fíky Brajtlí, Navitimer a B2B, koupeno na pláži v Tunisu nebo Turecku. Legendární uživatel Kupec kterej do vlákna Co máte na ruce dával fotky v mizerný kvalitě drahých hodinek, dokud se nepřišlo na že to sou fíky. Pak ty všechny fotky smazal a přišel s výmluvou že zdejší uživatele dlouhý roky testoval jestli to někdo pozná. Fejkařské fórum RWG.bz a intervence chronomagu a kdo by zapomněl na legendárního Petra Cassanovu a jeho fíky Brajtlí a jeho výmluvy - pohrození právníkama - je to limitka na míru, snídám s CEO Braitlingu a následná vele trapná výmluva členům chronomagu e-mailama . Všechno to tam je, čtení na dlouhý zimní večery. Fake watches are for fake people. Nosit fake je jako si napsat na čelo KOKOT, zadělat to make-upem a doufat že nezaprší.
milomac Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května @Jehlan @vejfuk Díky za připomínku vlákna, pročtu, něco vyberu a možná použiji v příští debatě o hodinkách s paní - švagrovou . Ale vážně, nemá to cenu, ona patří k té skupině lidí, co se jim tyhle věci nepodaří vysvětlit ... A hlavně operuje tímhle - tak mně tedy vysvětli, co je na těch origo hodinkách tak drahého, proč jsou tak drahé .... 1
milomac Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Nebo tady - FB bazar hodinky - ale tady se nejspíš o fejky nejedná, ale pán v příspěvku pod inzerátem je asi znalec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vejfuk Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Já nejsem znalec ale schází mi tam výrobní číslo který je vyražený hned pod referenčním a nezdá se mi že by bylo zamazaný nebo tak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se