Novkiss Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
FantasticFabio Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna před 2 hodinami, Novkiss napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nojo , ale co je to za hodinky ? Abychom věděli, co připsat na wishlist …. Třeba někam dozadu
Novkiss Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Před hodinou, FantasticFabio napsal: Nojo , ale co je to za hodinky ? Abychom věděli, co připsat na wishlist …. Třeba někam dozadu Bohužel nevím nezbývá než testovat vše co je na trhu 1
FantasticFabio Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Smělá cena za fake https://ostatni.bazos.cz/inzerat/222369040/naramkove-hodinky-tag-heuver-carrera-chronograph-gmt.php
Harwey Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna To uz je podvod a na TO, tak aspon si to dufam nahlasil.
FantasticFabio Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 4 hodinami, Harwey napsal: To uz je podvod a na TO, tak aspon si to dufam nahlasil. Nevím jak ?
FantasticFabio Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna před 4 hodinami, Harwey napsal: To uz je podvod a na TO, tak aspon si to dufam nahlasil. Ten link už mi nefunguje
Harwey Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna inzerat byl vymazan tak dufam ze nahlasenie moje aj inych pomohlo 1
Lucky Lucaso Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Hodinky jaké svět neviděl https://ostatni.bazos.cz/inzerat/223610708/hodinky-bez-casove.php Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jumbo Odesláno středa v 14:40 Nahlásit Odesláno středa v 14:40 Toto vlákno nemám pročtené, tak jestli to sem už někdo dal, tak jsem až druhý..... Na Chrono24 JLC Master Control Chronometre Date Power Reserve s integrovaným tahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skoro se to tváří, že je to dobré, zepředu. Zezadu už strojek úplně jiný, ale ten tah je nějak divně "integrovaný". Originál: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno středa v 23:13 Nahlásit Odesláno středa v 23:13 před 8 hodinami, Jumbo napsal: Toto vlákno nemám pročtené, tak jestli to sem už někdo dal, tak jsem až druhý..... Na Chrono24 JLC Master Control Chronometre Date Power Reserve s integrovaným tahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skoro se to tváří, že je to dobré, zepředu. Zezadu už strojek úplně jiný, ale ten tah je nějak divně "integrovaný". Originál: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na fotce originálu mi chybí datum 31 , divné …..
FantasticFabio Odesláno středa v 23:29 Nahlásit Odesláno středa v 23:29 Koukal jsem na fotky co jsou na netu a všechny hodinky měly tu 31 červenou …. No a ten tah ( integrování ) je taky takový neelegantní …. Podle mě = nebrat ! Co to je za obchodníka?
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 00:03 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 00:03 Ta datumovka na snímku z CH 24 mě znovu dostala ….. je možný , že by tam bylo 13 . 18 . 17 . 19
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 00:04 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 00:04 před 9 hodinami, Jumbo napsal: Toto vlákno nemám pročtené, tak jestli to sem už někdo dal, tak jsem až druhý..... Na Chrono24 JLC Master Control Chronometre Date Power Reserve s integrovaným tahem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skoro se to tváří, že je to dobré, zepředu. Zezadu už strojek úplně jiný, ale ten tah je nějak divně "integrovaný". Originál: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta datumovka je prostě zázračná
Jumbo Odesláno čtvrtek v 08:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:38 Ty horní fejky mají 31 bíle, což je špatně. Ty dolní mají v inzerátu 31 červenou, ale je to vidět až přes lupu. Takže při úhlu, ze kterého to je foceno to skoro zmizí. Originál ze stránek JLC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Flipik Odesláno čtvrtek v 08:52 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:52 před 8 hodinami, FantasticFabio napsal: Ta datumovka na snímku z CH 24 mě znovu dostala ….. je možný , že by tam bylo 13 . 18 . 17 . 19 Typická noční směna 2
Vasil Odesláno čtvrtek v 09:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:34 před 9 hodinami, FantasticFabio napsal: Ta datumovka je prostě zázračná Druhej malej ciferník je taky poklad 1
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 12:53 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 12:53 před 4 hodinami, Flipik napsal: Typická noční směna Měli by dostat padáka ….. 1
Jumbo Odesláno pátek v 14:23 Nahlásit Odesláno pátek v 14:23 AI mně na dotaz, jak se píše čínsky číslo 15, vyhodila toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak jaký je pak pro "výrobce" rozdíl mezi 15 a 18? Je to přece skoro stejné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se