Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Novkiss napsal:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Nojo , ale co je to za hodinky ? Abychom věděli, co připsat na wishlist …. Třeba někam dozadu 🤣

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Nojo , ale co je to za hodinky ? Abychom věděli, co připsat na wishlist …. Třeba někam dozadu 🤣

Bohužel nevím😥 nezbývá než testovat vše co je na trhu 🙃

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

To uz je podvod a na TO, tak aspon si to dufam nahlasil.

Nevím jak ?

Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

To uz je podvod a na TO, tak aspon si to dufam nahlasil.

Ten link už mi nefunguje 🙈

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Toto vlákno nemám pročtené, tak jestli to sem už někdo dal, tak jsem až druhý.....

Na Chrono24 JLC Master Control Chronometre Date Power Reserve s integrovaným tahem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Skoro se to tváří, že je to dobré, zepředu. Zezadu už strojek úplně jiný, ale ten tah je nějak divně "integrovaný". :lol2:

Originál:

• Díky 1
Odesláno
před 8 hodinami, Jumbo napsal:

Toto vlákno nemám pročtené, tak jestli to sem už někdo dal, tak jsem až druhý.....

Na Chrono24 JLC Master Control Chronometre Date Power Reserve s integrovaným tahem.

Skoro se to tváří, že je to dobré, zepředu. Zezadu už strojek úplně jiný, ale ten tah je nějak divně "integrovaný". :lol2:

Originál:

Na fotce originálu mi chybí datum 31 , divné …..

Odesláno

Koukal jsem na fotky co jsou na netu a všechny hodinky měly tu 31 červenou …. No a ten tah ( integrování ) je taky takový neelegantní …. Podle mě = nebrat ! Co to je za obchodníka? 

Odesláno
před 9 hodinami, Jumbo napsal:

Originál:

Ta datumovka je prostě zázračná 😁😁😁

Odesláno

Ty horní fejky mají 31 bíle, což je špatně. Ty dolní mají v inzerátu 31 červenou, ale je to vidět až přes lupu. Takže při úhlu, ze kterého to je foceno to skoro zmizí.

Originál ze stránek JLC.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 8 hodinami, FantasticFabio napsal:

Ta datumovka na snímku z CH 24 mě znovu dostala ….. je možný , že by tam bylo 13 . 18 . 17 . 19 😁😁😁😁😁

Typická noční směna 🤣

• Haha 2
Odesláno
před 9 hodinami, FantasticFabio napsal:

Ta datumovka je prostě zázračná 😁😁😁

Druhej malej ciferník je taky poklad😀

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...