revue gt Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Jednu 50kč už doma mám,viz foto,ale teď jsem si vzpomněl kluk šel koupit česnek do bramboráků tak jí udal.No vykouzlit pár takových mincí a prodat je na Aukru tak si za pár dní koupím takové hodinky že by jste asi koukali.No ,ale teď vážně,Aukro se mi ozvalo že mi odpoví mezi 48-72 hodinami to už ta mince bude mít nového majitele. a už je to trestnej ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Tak to je mazec. Dobrej byznys prodat padesatikorunu za vice nez tricetinasobek Lidi jsou blazni... Ten prodejce měl podobných věcí víc, sledoval jsem to. Třeba tohle: http://www.aukro.cz/item766961159_cr_100kc_1993_s_z_r.html Taky super byznys, za stovku z oběhu dostat 25x tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Ten prodejce měl podobných věcí víc, sledoval jsem to. Třeba tohle: http://www.aukro.cz/item766961159_cr_100kc_1993_s_z_r.html Taky super byznys, za stovku z oběhu dostat 25x tolik Co je na ty stovce ? Nejak to nechapu - nejsem zadnej numismatik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Taky nevím, ale píše série Z, takže asi nějaká malá série pár kousků, nebo tak asi něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Taky nevím, ale píše série Z, takže asi nějaká malá série pár kousků, nebo tak asi něco. Tak kdybys mel zajem v penezence mam dva kousky ze serie E. Necham ti je po petikilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 S těmi penězi chlapi opatrně, stále je to platné platidlo.... Padělání a POZMĚŇOVÁNÍ peněz se trestá podle zákona a "palby" jsou to velký. Ten prodejce na aukru si docela zahravá, když si "není jst".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 (upraveno) S těmi penězi chlapi opatrně, stále je to platné platidlo.... Padělání a POZMĚŇOVÁNÍ peněz se trestá podle zákona a "palby" jsou to velký. Ten prodejce na aukru si docela zahravá, když si "není jst".... Proto jsem chtěl na to poukázat.Snad mě za tu jednu 50kč nikdo nezavře. Jsem zvědavej jak si s tím Aukro poradí Upraveno 28. října 2009 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Jak si s tím aukro poradí? Jednoduše - shrábne provizi a případné potíže ať si laskavě vyřeší prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 (upraveno) Jak si s tím aukro poradí? Jednoduše - shrábne provizi a případné potíže ať si laskavě vyřeší prodejce Upozornil jsem je na to,kde jinde by si tohle mohl dovolit prodávat? tady se dá sosnout katalog mincí,nikde jsem na netu nic nenašel ohledně té jeho 50ti koruny. Upraveno 28. října 2009 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 http://aukro.cz/item796968234_tutima_glashutte_ciselnik.html ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 http://aukro.cz/item796968234_tutima_glashutte_ciselnik.html ? Originál to asi bude, ale ta cena vzhledem ke stavu toho číselníku mi přijde trochu mimo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Originál to asi bude, ale ta cena vzhledem ke stavu toho číselníku mi přijde trochu mimo..... trochu by bolo 3000kč, toto je uplne mimo.... by som chcel vidiet toho 90 rocneho hodinara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Já radši ty původní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Takže Aukro vůdči této aukci nepodniklo nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 (upraveno) Takže Aukro vůdči této aukci nepodniklo nic. Tri litry, to je dobrej vejvar. Vrabymu se omlouvam, blbe jsem ty jeho prispevky pochopil. Upraveno 29. října 2009 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2009 Tri litry, to je dobrej vejvar. Jeste par a mas na poradny hodinky. Já? pořádně čti než sem napíšeš takovej blabol.Upozorňoval jsem na tuto aukci !!! (Padělání a POZMĚŇOVÁNÍ peněz se trestá podle zákona) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Další perla !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 http://aukro.sk/item797134206-rolex-origin...dinky-nove.html toto je uz fakt masaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 http://aukro.sk/item797134206-rolex-origin...dinky-nove.html toto je uz fakt masaker no a této hlášce se snad ani nedá věřit: "DOLEZITE:pre male deti ktore sedia za tatkovim internetom toto nejsu lacne veci takze nedohadzujte ket na 100%nemate zaujem inak je to riesene potom sudnou cestou a policou dakujem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veteran Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2009 no to je síla co se na tom aukru děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se