Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Ač vlastníkem PAM, tyhle "hodinky" mi nevadí....Daleko horší je, že když napíšeš do google cokoliv ve spojení Panerai, tak vyběhne na prvních pozicích milion fejků a relevantní odkaz nikde....Tady si hrajem na fejkobijce a google je propaguje, asi maj dobrý SEO...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžete se dozvědět, že prim automatic jsou raritními v okamžiku, kdy je prodejce nenajde na dnešním webu primu. Ještě k tomu vyrobené po r.1990 zprivatizovanou částí Eltonu. Hmmmmmmm, zajímavé názory :D .

http://www.aukro.cz/item1202149469_raritni_prim_automatic_kalibr_69_elton.html

Odkaz ke komentáři

Koukám na ně už delší dobu a pořád čekám,že je stáhnou.

Ten nápis ROLEX na strojku se ale raznicemi tomu kdo to klepal celkem povedl rovně.

Aukce končí za dvě hodiny a už jsou na 25k.

http://www.aukro.cz/item1196187861_unique_very_rare_military_huge_rolex_cal_616.html

Fotky jsem si půjčil bez dovolení autora,ale pokud prodává toto tak si myslím,ze to nevadí.

post-3398-027518300 1282849764.jpg

post-3398-084640300 1282849779.jpg

Odkaz ke komentáři

Koukám na ně už delší dobu a pořád čekám,že je stáhnou.

Ten nápis ROLEX na strojku se ale raznicemi tomu kdo to klepal celkem povedl rovně.

Já si nejsem jistý, že se jedná o fejk - ten kalibr vypadá jak opravdová "pramáti Panerai" ;)

Fakt, že pouzdro, ručky a ciferník jsou kdoví co, nechávám stranou.. Ale na Rolády a Pamy jsou tady mezi členy jiné kalibry - tak třeba osvětlí.

Každopádně bych neměl odvahu do toho jít..

Edit: příloha

post-3210-052323900 1282850934.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

to je hrozná prasárna! strojek je sice původní Cortébert 616, který dodávali Rolexu, ale odněkud vykuchanej a ten

zbytek! pouzdro laciný a jako nový, cifrblat jako vintidž, ručky (přesahující)někde sehnaný, do toho prase korunka,

šroubky namodřený vodovkama...fuj!

prostě bastl

Upraveno uživatelem vanderB.
Odkaz ke komentáři

to je hrozná prasárna! strojek je sice původní Cortébert 616, který dodávali Rolexu, ale odněkud vykuchanej a ten

zbytek! pouzdro laciný a jako nový, cifrblat jako vintidž, ručky (přesahující)někde sehnaný, do toho prase korunka,

šroubky namodřený vodovkama...fuj!

prostě bastl

Naštěstí to koupil nějakej Polák, takže ty "Rolexky" zůstanou doma :)

Jinak ten prodejce má vůbec samé perly - třeba aktuálně prodává Vacherony:

http://www.aukro.cz/item1198306176_stainless_steel_vacheron_constantin_geneve.html :D

Tohle je slušnej mazec, fakt jsem se zasmál:

Jako nové-vzácnější verze PRIM-potápěčské. Plně funkční (bez zkoušení délky a přesnosti chodu). Fosforové ručky, číslice, ruční natahování, šroubovací zadní dekl, stav TOP-fakt super. Pouze okénko dole je prázdné, patrně se tam podle mě ukazovala hloubka ponoru. Průměr hodinek 3,6cm.

post-1118-018602600 1282902992.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Tohle je slušnej mazec, fakt jsem se zasmál:

Jako nové-vzácnější verze PRIM-potápěčské. Plně funkční (bez zkoušení délky a přesnosti chodu). Fosforové ručky, číslice, ruční natahování, šroubovací zadní dekl, stav TOP-fakt super. Pouze okénko dole je prázdné, patrně se tam podle mě ukazovala hloubka ponoru. Průměr hodinek 3,6cm.

Tak Primky s ukazatelem ponoru tady na fóru nikdo nemá - navíc v takovém luxusním stavu, to bude BOJ :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...