JHonza Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Hloubka ponoru Edit: ale pěkné pouzdro Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem Widloun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Velké vojenské za lidovou cenu . http://www.aukro.cz/item1190234749_velke_vojenske_hodinky_marina_militare_44mm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2010 Jedny legendární,tady na fóru o nich ani zmínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Jedny legendární,tady na fóru o nich ani zmínka. Hele pozor to je myslím někdo odsud tak ať se neurazí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Hloubka ponoru Edit: ale pěkné pouzdro Jsou "plně funkční", jen chybí datumovka... ...pardon, vlastně ukazatel hloubky. Tohle mě vážně pobavilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polda.p Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Velké vojenské za lidovou cenu . http://www.aukro.cz/item1190234749_velke_vojenske_hodinky_marina_militare_44mm.html Ač vlastníkem PAM, tyhle "hodinky" mi nevadí....Daleko horší je, že když napíšeš do google cokoliv ve spojení Panerai, tak vyběhne na prvních pozicích milion fejků a relevantní odkaz nikde....Tady si hrajem na fejkobijce a google je propaguje, asi maj dobrý SEO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) Chlapi nieje to sice Aukro ale aj na slovensku mame B-cka s Miyotou... POZRI Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem stopa99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Můžete se dozvědět, že prim automatic jsou raritními v okamžiku, kdy je prodejce nenajde na dnešním webu primu. Ještě k tomu vyrobené po r.1990 zprivatizovanou částí Eltonu. Hmmmmmmm, zajímavé názory . http://www.aukro.cz/item1202149469_raritni_prim_automatic_kalibr_69_elton.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Chlapi nieje to sice Aukro ale aj na slovensku mame B-cka s Miyotou... POZRI Pán je šprýmař: "INZERAT PLATI AJ KED TU NIEJE !! (VACSINOU MI HO TEN KKT ADMIN VYMAZE nieco mu vadi),ma komplexy z menejcennosti maj ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 Koukám na ně už delší dobu a pořád čekám,že je stáhnou.Ten nápis ROLEX na strojku se ale raznicemi tomu kdo to klepal celkem povedl rovně.Aukce končí za dvě hodiny a už jsou na 25k. http://www.aukro.cz/item1196187861_unique_very_rare_military_huge_rolex_cal_616.html Fotky jsem si půjčil bez dovolení autora,ale pokud prodává toto tak si myslím,ze to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) Koukám na ně už delší dobu a pořád čekám,že je stáhnou. Ten nápis ROLEX na strojku se ale raznicemi tomu kdo to klepal celkem povedl rovně. Já si nejsem jistý, že se jedná o fejk - ten kalibr vypadá jak opravdová "pramáti Panerai" Fakt, že pouzdro, ručky a ciferník jsou kdoví co, nechávám stranou.. Ale na Rolády a Pamy jsou tady mezi členy jiné kalibry - tak třeba osvětlí. Každopádně bych neměl odvahu do toho jít.. Edit: příloha Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2010 (upraveno) to je hrozná prasárna! strojek je sice původní Cortébert 616, který dodávali Rolexu, ale odněkud vykuchanej a ten zbytek! pouzdro laciný a jako nový, cifrblat jako vintidž, ručky (přesahující)někde sehnaný, do toho prase korunka, šroubky namodřený vodovkama...fuj! prostě bastl Upraveno 26. srpna 2010 uživatelem vanderB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 (upraveno) to je hrozná prasárna! strojek je sice původní Cortébert 616, který dodávali Rolexu, ale odněkud vykuchanej a ten zbytek! pouzdro laciný a jako nový, cifrblat jako vintidž, ručky (přesahující)někde sehnaný, do toho prase korunka, šroubky namodřený vodovkama...fuj! prostě bastl Naštěstí to koupil nějakej Polák, takže ty "Rolexky" zůstanou doma Jinak ten prodejce má vůbec samé perly - třeba aktuálně prodává Vacherony: http://www.aukro.cz/item1198306176_stainless_steel_vacheron_constantin_geneve.html Tohle je slušnej mazec, fakt jsem se zasmál: Jako nové-vzácnější verze PRIM-potápěčské. Plně funkční (bez zkoušení délky a přesnosti chodu). Fosforové ručky, číslice, ruční natahování, šroubovací zadní dekl, stav TOP-fakt super. Pouze okénko dole je prázdné, patrně se tam podle mě ukazovala hloubka ponoru. Průměr hodinek 3,6cm. Upraveno 27. srpna 2010 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 3155 ve stejném vlákně ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henker Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Vtipný na těch Polákovejch aukcích taky je, že roztočit cenu mu pomáhá vždy stejný nick Hrbáč1 (tedy psáno polsky, nevím co to znamená ). Klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 Tohle je slušnej mazec, fakt jsem se zasmál: Jako nové-vzácnější verze PRIM-potápěčské. Plně funkční (bez zkoušení délky a přesnosti chodu). Fosforové ručky, číslice, ruční natahování, šroubovací zadní dekl, stav TOP-fakt super. Pouze okénko dole je prázdné, patrně se tam podle mě ukazovala hloubka ponoru. Průměr hodinek 3,6cm. Tak Primky s ukazatelem ponoru tady na fóru nikdo nemá - navíc v takovém luxusním stavu, to bude BOJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2010 ten polák, to je lidový umělec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Oni i češi mají občas něco na prodej, hele:http://www.aukro.cz/item1210110198_patek_philippe_perpetual.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Oni i češi mají občas něco na prodej, hele: http://www.aukro.cz/item1210110198_patek_philippe_perpetual.html Trochu mi to připomíná toto: Rozborka fejku PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 29. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2010 Tak ty jsou teda hodně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se