Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

joj--vo hodinky se zajímám teprv chvilku a na na ruskej chronograf se teprv chystám, ale vaše krásný a vesměs kladný hodnocení aukra mi teda bere dech...

no jo, určitě koupim u juliuse kaupmanna---- :eek:

Odesláno

ale teď vážně...na švajcary za pár kaček na aukru může naletět jenom lechkej pablb, ale nehodináři jako já, nemaj vůbec ani páru vo tom, jak se rozeená "oplně a vopravdicky crásnej fake"

vod hodinek....ale už mně to chytlo, asi někde na tržnici nakoupím hromadu šrotu a začnu se šťourat do strojků :tomcat:

Odesláno

http://www.aukro.cz/item242164549_hmt_brit..._vysadkare.html

Dalsi sranda: HMT, britské vojenské hodinky pro výsadkáře.

Hezke hodinky a jiste zajimave. Jenze to nejsou hodinky pro britske vysadkare!

HMT je zkratka pro Hindustan Machine Tool Company. Hodinky byly vyrabeny pro vojaky commonwealthu v Indii, nejspis pro jednotky Gurkhu valcicich v tisicovych poctech behem Indoneskeho ci Indicko-Pakistanceho konfliktu.

Jeho prodejci jsem to napsal, nereagoval. Hodinky to jsou jiste zajimave, ale jejich popis jiste zveda neopravnene cenu. Na eBay se jejich cena pohybuje kolem 1500,-.

PS: Taky jsem si jedny nedavno koupil.

Odesláno

dalsi "ekspert"

Jde o nové hodinky zakoupené v Německu. Automaty, průměr hodinek 4,5 cm. Plně funkční, nepoškozené, nejde o zboží zakoupené ze země rýže. Chronografy sportovního typu. Originál pásek. Originál hodinky stojí až 100000,- Kč a více.

Návštěvník tolja
Odesláno
Patek Phillipe - Made in Hrabovsky7 von Rákosí

Obligátní záležitost: .... nejde o hodinky ze země bambusu .... prodejce Hrabovsky7 (má nebo měl jen "skovsty") ale nezapomene dodat, že originál stojí 100 a více tísíc. Hrabovsky7 je nemá ze země bambusu, má je ze země rákosu. :lol:

Vida ho vetešníka, kam až klesnul. Kupoval jsem od něj primky a v pohodě.

Odesláno (upraveno)
http://www.aukro.cz/item250455185_prodam_omegy.html

Zajímavá aukce, buhužel tam má vyhrazenou cenu. :(

Vypadají ale jako pravé, nebo ne?

Je dost zajimavy, ze fotka krabice s certifikatem a hodinek z dalky je relativne povedena a detail hodinek je hoodne rozmazany, proc asi? :blink:

Ze by pan neumel s jinak dustojnym fotakem udelat fotku v lepsim detailu?

Mozna prava krabice, s nepravymi Omegami, nechci nikomu krivdit, ale je to trochu podivne a rozhodne bych do nich nesel... :thumbsdown_anim: (rozhodne ne do te doby, pokud by pan neposlal dalich vice fotek v lepsim rozliseni a detailu)

Zase na druhou stranu "osobni prevzeti" zni zajimave a dojem z inzeratu podstatne zlepsuje...

A aby to bylo jeste zajimavejsi, tak ostatni artikl prodavany timto prodejcem mi zrovne k prodeji pomerne drahych hodinek taky zrovna nesedi...

Tak nevim :crying_anim02:

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Návštěvník tolja
Odesláno
Je dost zajimavy, ze fotka krabice s certifikatem a hodinek z dalky je relativne povedena a detail hodinek je hoodne rozmazany, proc asi? :blink:

Ze by pan neumel s jinak dustojnym fotakem udelat fotku v lepsim detailu?

Mozna prava krabice, s nepravymi Omegami, nechci nikomu krivdit, ale je to trochu podivne a rozhodne bych do nich nesel... :thumbsdown_anim: (rozhodne ne do te doby, pokud by pan neposlal dalich vice fotek v lepsim rozliseni a detailu)

Zase na druhou stranu "osobni prevzeti" zni zajimave a dojem z inzeratu podstatne zlepsuje...

A aby to bylo jeste zajimavejsi, tak ostatni artikl prodavany timto prodejcem mi zrovne k prodeji pomerne drahych hodinek taky zrovna nesedi...

Tak nevim :crying_anim02:

U fotek je vysvětlení jednoduché - prostě má blbej foťák bez makra, ale je to lajdák, protože si nepořídil lepší fotky.

Odesláno
Bolo by zaujimave mu napisat a dohodnut si s nim to stretnutie.Uz len pre to ako by sa zachoval. :sad01_anim:

No ale já nevím, jestli bych nějaký "kvalitní fejky" poznal. :)

Odesláno

Vůbec netuším jestli jsou pravé, nebo ne a ani to nelze z těch fotografií poznat, jen mě zaráží kvalita fotek a to jak je kovový tah zkroucený jako had.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...