Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Napodobňovať Carrery je v móde. Nedávno som poukázal na jeden inzerát, kde boli na nerozoznanie s krabičkou, papiermi, kartičkou a dokonca aj s Tag taštičkou, ktorá sa ani k originálom nedáva /aspoň ja som takú nedostal k mojim CV2014/. Ale predajca bol férový, v popise upozornil na neoriginálnosť.

Ešte jedna zaujímavosť, za ten môj príspevok v duchu ako som to opísal som dostal od pána moderátora ban. Na moje vysvetlenie ani nereagoval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to je ale velmi slusne Posted Image Clovek ma jedine kladne hodnoceni, hodinky posila ze Svajcu, takze kupujici zaplati DPH a clo. A co dostane, to je ve hvezdach. Tomu se rika MAZEC

Já osobně nechápu, jak na to někdo může přihodit 9tisíc s tím, že to bude ze zahraničí a kdoví co dostane, neříkám, kdyby to byl ebay a prodejse s pár desítkami/stovkami pozitivních hodnocení.... ale tohle ?

Upraveno uživatelem Merlin_CZ
Odkaz ke komentáři

Tak a prodaly se za 25 300 kč....... V tagách se nevyznám ale jestli to je fake tak to je hodně smutné co se dnes děje. S daní to bude mít dotyčný za cca 28 000, to uz by byly krásný hodinky :suicide_anim:

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

tohle je taky kvalitní výplod:

http://aukro.cz/hodinky-omega-speedmaster-i1627467528.html

super popis, hodinářka je buď blbá nebo si pani vymejšlí pohádku, každopádně inzerát pobaví:

Předmětem aukce jsou hodinky Omega Speedmaster. Jedná se o prvotřidní repliky originálu. Hodinářka nerozeznala repliku. Všechny funkce hodinek jsou funkční. Datum, GMT, atd. Hodinky mají hrubé tvrzené sklo, nepoškrabatelné, materiál je kombinace leštěné a kartačované oceli. Nátah pohybem ruky. Pojistka na sponě. Korunka polohovací, pojistka zašroubovaním.

Naprosto perfektní, na ruce nepřehlednutelné. Hodinky jsou nové. Folii na sklíčku jsem sejmul kvůli fotkám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...