Mira188 Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal Jednoduchý,na poslední chvíli mu tam tu dvojku pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Dobrý den,mohu-li se zeptat znalejších ohledně těch Rolexů (konkrétně GMT II) - na fotkách hodinky ukazují cca 9.15, ale GMT ručička ukazuje cca 4.00, bohužel Rolex je trochu mimo mou ligu, ale co jsem četl a viděl, tak GMT ručička by měla být pevně napojena na hodinovou ručičku a ukazovat stejný čas, nezávislé nařízení by tedy nemělo být možné... Ne, že bych je chtěl kupovat, ale pokud to tak je, možná by to mohlo být varování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Dobrý den, mohu-li se zeptat znalejších ohledně těch Rolexů (konkrétně GMT II) - na fotkách hodinky ukazují cca 9.15, ale GMT ručička ukazuje cca 4.00, bohužel Rolex je trochu mimo mou ligu, ale co jsem četl a viděl, tak GMT ručička by měla být pevně napojena na hodinovou ručičku a ukazovat stejný čas, nezávislé nařízení by tedy nemělo být možné... Ne, že bych je chtěl kupovat, ale pokud to tak je, možná by to mohlo být varování... Omlouvám se za hloupý dotaz, už je mi to jasné :-( Kdyžtak to prosím klidně někdo smažte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 Tag Hujer za 2200Kč,rychle jen 20 ks. Logo TH z fotky krásně zamazáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Tak prodejce westtime3, co to s Roládama rozjel na aukru ve velkým, už byl odstaven, stačil prodat ještě jedny zlatý Suby za kilečko..to by mě zajímalo, jakej našlo aukro důvod k jeho odstavení?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 (upraveno) Tak prodejce westtime3, co to s Roládama rozjel na aukru ve velkým, už byl odstaven, stačil prodat ještě jedny zlatý Suby za kilečko..to by mě zajímalo, jakej našlo aukro důvod k jeho odstavení?? Třeba jim neplatí to jejich "výpalný". Při jeho obratu ... EDIT: překlep Upraveno 6. července 2011 uživatelem Pavlucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Je zajimave sledovat, jak se v tom ceskem rybnicku placaji kaprici na aukru. Clovek by rekl, ze s klesajici kvantitou se objevi nejaka kvalita, ale kdyz to srovnam s ebay, neni tam ani jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 (upraveno) http://aukro.cz/iwc-....html?source=ob Nejsem znalec,ale myslím že by se tohle dalo pořídit i tady: Pokut se nemýlím v originalitě,tak chudák "kupec".Pak to asi není moc pro zasmání,ale spíš pěkná prasárna.... Upraveno 7. července 2011 uživatelem Gilius link na stránku s fake hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Příspěvek jsem přesunul do správného vlákna a ten link na fake stránky jsem smazal. Už to, prosím, nedělej - jsi relativně nováček, proto volím tuto cestu varování. Za odkazy na fake stránky se jinak dává ban .Díky za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Příspěvek jsem přesunul do správného vlákna a ten link na fake stránky jsem smazal. Už to, prosím, nedělej - jsi relativně nováček, proto volím tuto cestu varování. Za odkazy na fake stránky se jinak dává ban . Díky za pochopení. Děkuji za přesunutí,za odkaz se omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Zas jeden pohádkář, co dostal Navitimery darem, vůbec mu ale nejsou, tak je chudák musí pustit do světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akicz Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Třeba je opravdu darem dostal a cenu teď fikácky zvolil mezi rákosem a originálem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Třeba je opravdu darem dostal a cenu teď fikácky zvolil mezi rákosem a originálem Tak to se teda moc netrefil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Bacha na tyhle fejky IWC: http://aukro.cz/show_item.php?item=1701356517 Prodávající na mail napsal cituji: Jsou to plně funkční repliky originálu za použití stejných materiálů jako orig. hodinky, rozdíl je pouze v tom, že strojek není vyrobený ručně a je to švýcarský ETA automat /stojí 6.000,-, prává kůže, nejlepší ocel, safýrové sklíčko ? stejná váha jako orig. i reg. Číslo ? jsou prostě super, klidně je mohu ukázat na živo budete překvapen J koupeno v Londýně Hnus fialovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Bacha na tyhle fejky IWC: http://aukro.cz/show...item=1701356517 Prodávající na mail napsal cituji: Jsou to plně funkční repliky originálu za použití stejných materiálů jako orig. hodinky, rozdíl je pouze v tom, že strojek není vyrobený ručně a je to švýcarský ETA automat /stojí 6.000,-, prává kůže, nejlepší ocel, safýrové sklíčko ? stejná váha jako orig. i reg. Číslo ? jsou prostě super, klidně je mohu ukázat na živo budete překvapen J koupeno v Londýně Hnus fialovej Nechat si je předvést a pak mu dát do čumáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 další humus s osobním předáním.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Nechat si je předvést a pak mu dát do čumáku Ten kupec co je už navýšil na 16000 bude koukat teda jestli to není zase nějaká domluva o umělém navyšování ceny,což na Aukru je asi běžné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2011 (upraveno) To IWC Portuguese : Ten kupec co je už navýšil na 16000 bude koukat teda jestli to není zase nějaká domluva o umělém navyšování ceny,což na Aukru je asi běžné Kupca som upozornil, len tak zo súcitu, odpovedal mi, že vie o tom že sú to repliky. Čo k tomu dodať? Už je to odstránené... Upraveno 9. července 2011 uživatelem relativ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/9082878/Original-Breitling-hodinky-s-certifikatom-Za-najnizsiu-cenu.php kam az su schopny falsovatelia zajst...sila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akicz Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 To je fajne že už pančujou i certifikáty popravdě ale, není nic lehčího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se