Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak sem prodejci psal ohledne predani u AD a prisla odpoved ,ze hodiky objednava primo od dealera z Nemecka.Takze asi hodinky nema a teprve potom je schani,zajimalo by mne kdyby se prodaly za ty dva litry co by delal

Jednoduchý,na poslední chvíli mu tam tu dvojku pustit. :smile_anim:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

mohu-li se zeptat znalejších ohledně těch Rolexů (konkrétně GMT II) - na fotkách hodinky ukazují cca 9.15, ale GMT ručička ukazuje cca 4.00, bohužel Rolex je trochu mimo mou ligu, ale co jsem četl a viděl, tak GMT ručička by měla být pevně napojena na hodinovou ručičku a ukazovat stejný čas, nezávislé nařízení by tedy nemělo být možné... Ne, že bych je chtěl kupovat, ale pokud to tak je, možná by to mohlo být varování...

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

mohu-li se zeptat znalejších ohledně těch Rolexů (konkrétně GMT II) - na fotkách hodinky ukazují cca 9.15, ale GMT ručička ukazuje cca 4.00, bohužel Rolex je trochu mimo mou ligu, ale co jsem četl a viděl, tak GMT ručička by měla být pevně napojena na hodinovou ručičku a ukazovat stejný čas, nezávislé nařízení by tedy nemělo být možné... Ne, že bych je chtěl kupovat, ale pokud to tak je, možná by to mohlo být varování...

Omlouvám se za hloupý dotaz, už je mi to jasné :-( Kdyžtak to prosím klidně někdo smažte...

Odkaz ke komentáři

Tak prodejce westtime3, co to s Roládama rozjel na aukru ve velkým, už byl odstaven, stačil prodat ještě jedny zlatý Suby za kilečko..to by mě zajímalo, jakej našlo aukro důvod k jeho odstavení??

Třeba jim neplatí to jejich "výpalný". Při jeho obratu ... :)

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odkaz ke komentáři

http://aukro.cz/iwc-....html?source=ob

Nejsem znalec,ale myslím že by se tohle dalo pořídit i tady:

Pokut se nemýlím v originalitě,tak chudák "kupec".Pak to asi není moc pro zasmání,ale spíš pěkná prasárna....

Upraveno uživatelem Gilius
link na stránku s fake hodinkama
Odkaz ke komentáři

Příspěvek jsem přesunul do správného vlákna a ten link na fake stránky jsem smazal. Už to, prosím, nedělej - jsi relativně nováček, proto volím tuto cestu varování. Za odkazy na fake stránky se jinak dává ban .

Díky za pochopení.

Děkuji za přesunutí,za odkaz se omlouvám.
Odkaz ke komentáři

Bacha na tyhle fejky IWC: http://aukro.cz/show_item.php?item=1701356517

Prodávající na mail napsal cituji: Jsou to plně funkční repliky originálu za použití stejných materiálů jako orig. hodinky, rozdíl je pouze v tom, že strojek není vyrobený ručně a je to švýcarský ETA automat /stojí 6.000,-, prává kůže, nejlepší ocel, safýrové sklíčko ? stejná váha jako orig. i reg. Číslo ? jsou prostě super, klidně je mohu ukázat na živo budete překvapen J koupeno v Londýně

:sick01: :sick01: :sick01: Hnus fialovej :sick01: :sick01: :sick01:

Odkaz ke komentáři

Bacha na tyhle fejky IWC: http://aukro.cz/show...item=1701356517

Prodávající na mail napsal cituji: Jsou to plně funkční repliky originálu za použití stejných materiálů jako orig. hodinky, rozdíl je pouze v tom, že strojek není vyrobený ručně a je to švýcarský ETA automat /stojí 6.000,-, prává kůže, nejlepší ocel, safýrové sklíčko ? stejná váha jako orig. i reg. Číslo ? jsou prostě super, klidně je mohu ukázat na živo budete překvapen J koupeno v Londýně

:sick01: :sick01: :sick01: Hnus fialovej :sick01: :sick01: :sick01:

Nechat si je předvést a pak mu dát do čumáku :boxing:

Odkaz ke komentáři

To IWC Portuguese :

Ten kupec co je už navýšil na 16000 bude koukat :wallbash: teda jestli to není zase nějaká domluva o umělém navyšování ceny,což na Aukru je asi běžné :evil2:

Kupca som upozornil, len tak zo súcitu, odpovedal mi, že vie o tom že sú to repliky. Čo k tomu dodať?

Už je to odstránené...

Upraveno uživatelem relativ
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...