Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak to je vyborné. Brideling made in Japan :thumbsup_anim: Nádherná je poznámka: Chronografy mají jen dekorativní funkci. :speak_cool: Takže ovládací tlačítka taky, ale na mě za ně chtějí trochu moc. Tři kila jsou tři kila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvoje napravo autentická fotka autenického šmejdu. První vlevo nepoznám, nejsem odborník na obskurní značky :gun_bandana:

Ty brajtle jsem vůbec v katalogu nenašel, ale Tag Heuer se liší minimálně fontem datumu (plností čáry), vnitří tachmetrickou stupnicí (či jak se tomu říká) , vzdáleností subdialů od velkých štráfiček na pětkách minut...je toho hned víc, když si dá člověk foto vedle sebe. jenomže...v životě člověk většinou fotky z katalogů po kapsách nenosí a tak na "machrování" jsou asi více než vhodné. Dovolím si tvrdit, že to, že to jsou fejky poznají jen majitelé originálů a obchodníci, popř. milovníci značky. :guiltysmiley:

Odkaz ke komentáři

Dovolím si tvrdit, že to, že to jsou fejky poznají jen majitelé originálů a obchodníci, popř. milovníci značky. :guiltysmiley:

Ja si dovolim tvrdit, ze to pozna kazdy, kdo se chvili o hodinky zajimal. Vsimni si te utopene datumky u Carrer. Poznal bys to na metr. A i ta cena je jasne voditko.

Odkaz ke komentáři

Ja si dovolim tvrdit, ze to pozna kazdy, kdo se chvili o hodinky zajimal. Vsimni si te utopene datumky u Carrer. Poznal bys to na metr. A i ta cena je jasne voditko.

Myslím na ruce, při letmém prohlédnutí "To jsou pěkné Carrery...děkuji..." - proto jsem měl na mysli to machrování.

Odkaz ke komentáři

Myslím na ruce, při letmém prohlédnutí "To jsou pěkné Carrery...děkuji..." - proto jsem měl na mysli to machrování.

Ja bych to videl spis takto: "To jsou pekne hodinky ... dekuji ...". Pokud nekdo rekne to jsou pekne Carrery, musi nutne dodat, "... a jsou prave ?" ;)

Odkaz ke komentáři

Ja bych to videl spis takto: "To jsou pekne hodinky ... dekuji ...". Pokud nekdo rekne to jsou pekne Carrery, musi nutne dodat, "... a jsou prave ?" ;)

Já bych neměl odvahu někomu, kdo zrovna není můj bývalý spolužák nebo kamarád pokládat podobné otázky...ledaže...bych měl jistotu a protějšek by byl nesympatický ignorant (inu...stává se)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...