Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Od prodejce jsem zde kupoval Seika a protože prodával i Primky, vzal jsem je. O ty s nápisem Elast Blok a hnědé kal.50 jsem zájem neměl, proto šly ny Aukro, ostatní jsem si nechal. Nafotil jsem i strojek v pouzdru, a jestli je to Elast-blok, to skutečně nevím. Pokud jsem se něčím provinil, pak nevědomě a omlouvám se, aukci mohu i zrušit.

Rozhodně si nemyslím, že bys chtěl někoho podvést. Pokud ano, těžko bys fotil strojek a uváděl v aukci jeho typové označení.

Takže buď v pohodě.

Odesláno
ty fotky jako bych už někde v minulosti viděl na webu ...

s/n k roku 2000 by sedělo někde kolem 59 xxx xxx až 60 xxx xxx

a především ta spona nachytá okamžitě šrámy ...

Ajaj, na tech fotkach jsou sice prave moonwatche, ale odkud ty fotky jsou, tezko rict. Kazdopadne, jsou na aukru jeste jednou a tentokrat ten maglajz stoji za to:

http://www.aukro.cz/item501329091_omega_sp...ocni_darek.html

Odesláno
Rozhodně si nemyslím, že bys chtěl někoho podvést. Pokud ano, těžko bys fotil strojek a uváděl v aukci jeho typové označení.

Takže buď v pohodě.

Do aukce upřesněna má neznalost, zda jde o "elastblok" uložení, kupujícím nabídnuta možnost zrušení příhozů. Prodejci Lapisovi poslána SZ s tím, že pokud cena obou hodinek, které jsem zde od něho koupil, přesáhne 400,- Kč, posílám mu polovinu případného výdělku...

Odesláno
Do aukce upřesněna má neznalost, zda jde o "elastblok" uložení, kupujícím nabídnuta možnost zrušení příhozů. Prodejci Lapisovi poslána SZ s tím, že pokud cena obou hodinek, které jsem zde od něho koupil, přesáhne 400,- Kč, posílám mu polovinu případného výdělku...

Vubec nechapu co tady resite, neprijde mi na tvem prodeji naprosto nic nekaleho nebo porusujiciho dobre mravy.. ;)

Odesláno
Vubec nechapu co tady resite, neprijde mi na tvem prodeji naprosto nic nekaleho nebo porusujiciho dobre mravy.. ;)

Já si taky myslím, že je to v poho... Vůbec bych to neřešil.

Odesláno

Doplnění informací do aukce je fajn, to se cení.

To s polovinou výdělku je sice hezké gesto, ale zbytečné.

Nechápu, proč se tu pořád řeší něčí prodeje, vznikají tím pouze problémy a hádky. Nechápu, co po tom komu je.

Dnes se tu prodaly dámské nošené Zodiac za necelé dva tisíce. Na ebay jich je hromada nových po 30 - 40 EUR.

No a? Každý má přeci možnost si koupit hodinky tam, kde chce a za kolik chce.

Každý má možnost se rozhodnout, zda chce riskovat koupi přes internet či jít do kamenného obchodu.

Abych se vyhnul rýpání do ceny boxu na hodinky, který jsem dnes prodal, tak jsem půl hodiny hledal, za kolik jsem jej vlastně vydražil, abych náhodou někoho "neokradl" o 2 EURa.

Vydražil jsem jej za 69 EUR a poštovné bylo nějakých 14 EUR, takže hurá slává, nikoho jsem neokradl a s klidným srdcem je prodal.

Pevně věřím, že zdejším cenovým cenzorům se bude klidně usínat :)

Návštěvník tolja
Odesláno
Doplnění informací do aukce je fajn, to se cení.

To s polovinou výdělku je sice hezké gesto, ale zbytečné.

Nechápu, proč se tu pořád řeší něčí prodeje, vznikají tím pouze problémy a hádky. Nechápu, co po tom komu je.

Dnes se tu prodaly dámské nošené Zodiac za necelé dva tisíce. Na ebay jich je hromada nových po 30 - 40 EUR.

No a? Každý má přeci možnost si koupit hodinky tam, kde chce a za kolik chce.

Každý má možnost se rozhodnout, zda chce riskovat koupi přes internet či jít do kamenného obchodu.

Abych se vyhnul rýpání do ceny boxu na hodinky, který jsem dnes prodal, tak jsem půl hodiny hledal, za kolik jsem jej vlastně vydražil, abych náhodou někoho "neokradl" o 2 EURa.

Vydražil jsem jej za 69 EUR a poštovné bylo nějakých 14 EUR, takže hurá slává, nikoho jsem neokradl a s klidným srdcem je prodal.

Pevně věřím, že zdejším cenovým cenzorům se bude klidně usínat :)

Proč do toho taháš svou škatuli? Připadá ti košer skupovat zde hodinky, a pak je otáčet na Aukru, anebo v obráceném gardu ...?

Mně teda ne, a proto jsem to sem také dal. Hold každý to máme nastavené jinak, že?

Návštěvník YPO
Odesláno

... já mám pocit, že jste se tu všichni zbláznili - napříč politickým spektrem :lol2: ...

Odesláno (upraveno)

Naposledy se ke všemu vyjádřím, trochu obšírněji...

Sbíral jsem plechové hračky a modely na DO, kupoval je především na Aukru a náhodou jsem narazil na prodej hodinek Prim Sport II, které jsem jako kluk vždycky chtěl. Musel jsem je mít a tak jsem dražil bez jakýchkoliv znalostí. Samozřejmě jsem si naběhl (a později několikrát opět) - nenapadlo mne sledovat stav pouzdra, lunety, korunky atd. Zjistil jsem, že jich je více barevných kombinací a tak jsem kupoval a kupoval, a hodinář měl ode mne práce - no do dneška mne rád vidí. Po PS II jsem se zakoukal do Igenů a dalších Primek. Myslím Toljo, že i od tebe (a jiných zdejších členů) jsem "něco" koupil, nebo aspoň svou "nevědomostí" a chtíčem zvedl cenu prodávaných kousků...

Po období "temna" (spíše zatemnění mysli z neznalosti) nastalo období "pochronomágské". Objevil jsem toto fórum a četl a četl. A uvědomil si, že kořenem na Aukru už (snad) nebudu a vybíral jsem si, co chci koupit. Měl jsem představu nejen o ceně, ale hlavně o tom, jak by měly požadované hodinky vypadat, abych byl ochoten na ně přihazovat. Jasně že už hračky nemám, všechny musely z domu, aby bylo na ty tikající nádhery. Manželka byla nejdříve ráda - nezabírá to tolik místa a myslela, že už nebudu tolik nahlodávat rodinný rozpočet. Jenže se to vše "trochu" zvrtlo - asi jako u většiny místních členů...

Líbí se mi "diversky" a tak se koukám hlavně po nich. A ostatní, co jsem měl, jdou z domu (hlavně aby bylo na ty nové). A půjdou určitě i další, protože chci jiné hodinky, dražší, a tak musí ostatní "do světa". Někdy vydělám, ale většinou ne a tak jsem celkem dost v mínusu - ale neřeším to. Hodinky si kupuji, protože se mi líbí a aby mi dělaly radost - někdy chvíli, někdy déle, někdy na pořád. K uvedeným aukcím - kupoval jsem zde patery hodinky od člena s tím, že dvoje jsem se rozhodl prodat. Mají "vintage" vzhled, který jde mimo můj "záběr" a tak šly na Aukro. S vyvolávací cenou 99,- Kč. Uznávám chybu ohledně Elastbloku - ovšem z neznalosti. Na druhou stranu jsem je zde také koupil bez upozornění, že elastblok uložené nejsou... Ale v tom snad problém není. Toljo také prodáváš hodinky, a nikoho (oprávněně) nezajímá, kde jsi k nim přišel a kolik na nich máš - tak nevidím problém u jiných...

Omlouvám se za delší "vypsání se", ale chtěl jsem se k nařčení ze "sviňárny" vyjádřit. HOWGH!

EDIT: překlepy

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
Naposledy se ke všemu vyjádřím, trochu obšírněji...

Promin Toljo, ale taky tak nejak nechapu v cem je problem. Ricous koupil hodinky a ted je prodava. To ty delas prece taky, ne? A urcite se snazis prodat za stejne, nebo vic, nez jsi koupil.

:cheers:

Odesláno
Proč do toho taháš svou škatuli? Připadá ti košer skupovat zde hodinky, a pak je otáčet na Aukru, anebo v obráceném gardu ...?

Mně teda ne, a proto jsem to sem také dal. Hold každý to máme nastavené jinak, že?

Toljo, Ricous koupil několik hodinek najednou, byly tak prodávány. Jako sada. Jako celek.

Chtěl si nechat troje a zbytek nepotřeboval. Tedy dal dvoje na Aukro. Měl ti je snad darovat či hodit do popelnice?

A upřímně - nevidím rozdíl v tom, jestli ty, já či entita XY koupí hodinky v bazaru, antiku či zde.

Dál to nechci řešit. Myslím, že sis všimnul, že tě ve tvém názoru nikdo nepodpořil. Takže to tvé slovo "každý" znamená spíše "ty".

Odesláno
Připadá ti košer skupovat zde hodinky, a pak je otáčet na Aukru, anebo v obráceném gardu ...?

Nechapem tvoje hystericke vylevy. Co je zle na tom, ze niekde kupim a inde predam? Ricous kupil troje hodin za 690,-, to, co sa mu nehodilo ponukol za 99,- na aukre. To, ze tam ludia prihadzuju je normalne, nikto ich nenuti a davaju taku ponuku, aka im vyhovuje.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Pokud koupím nějaké hodinky a pak je zase prodám, není úplně jedno, kde jsem je koupil a kde je případně prodám? Jestli je koupím tady a prodám na Aukru nebo je koupím na burze a prodám tady. Vidíte v tom někdo nějaký rozdíl?

Odesláno
Pokud koupím nějaké hodinky a pak je zase prodám, není úplně jedno, kde jsem je koupil a kde je případně prodám? Jestli je koupím tady a prodám na Aukru nebo je koupím na burze a prodám tady. Vidíte v tom někdo nějaký rozdíl?

Nevidim v tom zadny rozdil ani problem, tolja tu ted resi pi*oviny a nechapu proc ;)

Odesláno
Psal jsem prodejci a ptal se na ty Omegy, odpověď - koupeny před 8 lety v Japonsku, nošeny příležitostně k obleku, bez krabičky a dokladů, poskytne "písemnou záruku originality", důvod prodeje - dostal Rolexy... Já nevím, ale potom, co jsem viděl na webu prodávat i "originál" krabice k hodinkám včetně certifikátů, tak bych hodinky z netu koupil jedině po prohlídce u autorizovaného prodejce...

V Japonsku dělává (nejen) Omega dost často speciální akce. Hodinky tam pak koupíte za pakatel.

Pozor, konkrétně tyhle Omega se dost často prodávají i ve velikosti "reduced". Pro malou japonskou ruku ideální.

Takže doporučuji zkontrolovat velikost.

Odesláno

Já samozřejmě souhlasím....vě je to debata o ho...Prostě v klidu :sleeping_03anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...