cortes1990 Odesláno 14. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2009 aha tak sorry tento model som este ani nemal v ruke nevem jak to je ale na vsetkych co mam doma(PRIM BOBEDA ) uz rozobtatych a tak, tak to bolo ako som ja pisal ved urcite viete o com tocim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 Nevím proč se tak rozmohlo označovat věci jako "intaktní". Asi to má vzbuzovat dojem nějaké ještě větší výjimečnosti a exkluzivity, než když se napíše jen obyčejné nepoškozený, nedotčený a tak podobně Tenhle prodejce šel ale ještě dál a jeho naprosto odrbané hodinky mají "neintaktní číselník" http://www.aukro.cz/item614645362_doxa_prv...amkove_hod.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 (upraveno) Co je toto za raritní skeletonové Omegy? Edit: A od stejného prodejce raritní skeletonové Longines. Upraveno 20. dubna 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2009 (upraveno) No, hodinky zajímavé. Strojky vypadají původní, úprava strojků moc zajímavá. Pouzdra nejspíš taky původní, předělání pouzder na náramkové je v nápadně ruském (ukrajinském) stylu. Jako tady na obrázku (velice častý styl) No a rozhodně to nejsou , jak píše, hodinky z období přechodu kapesních na náramkové. To je blbost. Je to novodobá předělávka (zajímalo by mě kdy a kde to dělali) původních originálních kapesních hodinek. Ty Longines bych tipoval tak z roku 1890, Omegy se dají najít podle sér. čísla. Upraveno 20. dubna 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Tentokrat e-bay uk------Tag Heuer Grand Carrera calibre 17--asi deset minut jsem mu to zral,nez jsem se kouk poradne-neumim vlozit primy link,tak kopirujte tady------------------------------------------------------http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260394809649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Takisto neaukro; pozerali sme s otcom nejaky bluetooth headset od Jabry a hodilo ma to aj na inzeraty, kedže som vedel, že odkaz sa bude pačiť, musel som kliknuť Nepracuje niekto z miestnych, popr nema dobre kontakty s inšpekciou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Takisto neaukro; pozerali sme s otcom nejaky bluetooth headset od Jabry a hodilo ma to aj na inzeraty, kedže som vedel, že odkaz sa bude pačiť, musel som kliknuť Nepracuje niekto z miestnych, popr nema dobre kontakty s inšpekciou ? Jinak na ně. Tady se plánují výlety za koupí hodinek. Co třeba naplánovat výlet za účelem likvidace fejků? Taková sobotní projížďka... Co na to říkáte kámoši z baseballu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Navyše je to Žilina, takže treti zraz môžeme spraviť trochu aktivne-športom pod vedenim Dona Odklizeča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2009 Navyše je to Žilina, takže treti zraz môžeme spraviť trochu aktivne-športom pod vedenim Dona Odklizeča Úplně to vidím před očima. Na úvod krátká rozcvička a potom hurá do práce. Večer strávit u sklenky zlatavého moku v kruhu přátel a podělit se s nimi s dojmy/zkušenostmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Co si o tom myslet?! Obzvlaste kvalita fotek je zuzo... http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/...a-o2390318.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Co si o tom myslet?! Zde je to magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Co si o tom myslet?! Obzvlaste kvalita fotek je zuzo... http://sperky-hodinky-bizuterie.sbazar.cz/...a-o2390318.html vodotěsné 8802 M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 (upraveno) vodotěsné 8802 M To jsem ani nedocetl....ja videl cenu, fotku a uz to jelo Take informace, ze prodejce uz jedny tyto hodinky s MOC 630.000,- vlastni mne uplne rozsekala... Upraveno 23. dubna 2009 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Tak jsem je nasel na Ebay za $ 230 http://cgi.ebay.com/RAYMOND-WEIL-MEN-S-FID...%3A1%7C294%3A50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Tak jsem je nasel na Ebay za $ 230 Jeden den do konce, ta cena bude jeste jina, ale 350t to asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 No ja nevim, s tema Raymondama je to snad uz na hranici trestneho cinu, minimalne podvodu, ne? Takove kliny valit lidem do hlavy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Me nejvice dostala veta: Nevhodný dárek (už jedny mám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Dalsi podvodnik na aukru, ja to fakt nechapu, jak muze byt nekdo tak drzy. Panerai, Montblanc, IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2009 Dalsi podvodnik na aukru, ja to fakt nechapu, jak muze byt nekdo tak drzy. Panerai, Montblanc, IWC. Chce za to celkem rakety, 60 litru uz mi prijde docela drsny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2009 Chce za to celkem rakety, 60 litru uz mi prijde docela drsny! Však on mu je jednou někdo při osobním předání narve do míst, kam slunce nesvítí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se