Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Nevím proč se tak rozmohlo označovat věci jako "intaktní". Asi to má vzbuzovat dojem nějaké ještě větší výjimečnosti a exkluzivity, než když se napíše jen obyčejné nepoškozený, nedotčený a tak podobně :) Tenhle prodejce šel ale ještě dál a jeho naprosto odrbané hodinky mají "neintaktní číselník" :thumbsup_anim:

http://www.aukro.cz/item614645362_doxa_prv...amkove_hod.html

post-291-1240238134.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, hodinky zajímavé. Strojky vypadají původní, úprava strojků moc zajímavá. Pouzdra nejspíš taky původní, předělání pouzder na náramkové je v nápadně ruském (ukrajinském) stylu.

Jako tady na obrázku (velice častý styl)

No a rozhodně to nejsou , jak píše, hodinky z období přechodu kapesních na náramkové. To je blbost. Je to novodobá předělávka (zajímalo by mě kdy a kde to dělali) původních originálních kapesních hodinek. Ty Longines bych tipoval tak z roku 1890, Omegy se dají najít podle sér. čísla.

post-291-1240264724.jpg

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Tentokrat e-bay uk------Tag Heuer Grand Carrera calibre 17--asi deset minut jsem mu to zral,nez jsem se kouk poradne-neumim vlozit primy link,tak kopirujte tady------------------------------------------------------http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260394809649

post-4087-1240336756.jpg

post-4087-1240336765.jpg

Odkaz ke komentáři

Takisto neaukro; pozerali sme s otcom nejaky bluetooth headset od Jabry a hodilo ma to aj na inzeraty, kedže som vedel, že odkaz sa bude pačiť, musel som kliknuť :sick01:

Nepracuje niekto z miestnych, popr nema dobre kontakty s inšpekciou ? <_<

Jinak na ně. Tady se plánují výlety za koupí hodinek. Co třeba naplánovat výlet za účelem likvidace fejků? Taková sobotní projížďka... Co na to říkáte kámoši z baseballu? :)

Odkaz ke komentáři

Navyše je to Žilina, takže treti zraz môžeme spraviť trochu aktivne-športom pod vedenim Dona Odklizeča :)

Úplně to vidím před očima. Na úvod krátká rozcvička a potom hurá do práce. Večer strávit u sklenky zlatavého moku v kruhu přátel a podělit se s nimi s dojmy/zkušenostmi. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

vodotěsné 8802 M :)

To jsem ani nedocetl....ja videl cenu, fotku a uz to jelo :thumbsup_anim:

Take informace, ze prodejce uz jedny tyto hodinky s MOC 630.000,- vlastni mne uplne rozsekala...

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...