lolohh Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Když už tady řešíme fejky, co tento Seamaster?, Podle mě je na něm origo tak možná strojek, víc ne. Přihazuje na ně popshop, takže si myslím, že budou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Když už tady řešíme fejky, co tento Seamaster?, Podle mě je na něm origo tak možná strojek, víc ne. Je to Seamaster 300 military issue - o neco vzacnejsi nez klasicke 300. V tomhle stavu maji hodnotu IMHO okolo 1500 USD... Jo, a jsou v poradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Je to Seamaster 300 military issue - o neco vzacnejsi nez klasicke 300. V tomhle stavu maji hodnotu IMHO okolo 1500 USD... Jo, a jsou v poradku Byly by, pokud by to nebyla skládačka. Ref. no: 2914 SC = Railmaster viz tady nebo na webu Omegy Nebo na Chrono24 Správná ref. by měla být 165.024 Podívej se i na ciferník - velká vzdálenost hodinových indexů od okraje, čárka pod hodinovým indexem. Nesedí ani vteřinovka - origo ji měly bílou. Aspoň co se mi včera podařilo najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Souhlasim s nazorem, ze se jedna o totalni fake, snad ani strojek neni original Omega. To, ze na ne nekdo haze jeste neznamena, ze nevi, ze se jedna o ****. Treba ma jen obchodniho ducha Na tema fake je uz i uloziste primo na ebayi, kde jsou k provereni znaky, nebo spousta dalsich webu, tohle jsou jedny z nejkopirovanejsich hodinek. Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal Koukam, ze na ne hodil i Ricous, no timhle bych si teda sbirku nerozsiroval Upraveno 16. června 2009 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Byly by, pokud by to nebyla skládačka. Ref. no: 2914 SC = Railmaster viz tady nebo na webu Omegy Nebo na Chrono24? Správná ref. by měla být 165.024 Podívej se i na ciferník - velká vzdálenost hodinových indexů od okraje, čárka pod hodinovým indexem. Nesedí ani vteřinovka - origo ji měly bílou. Aspoň co se mi včera podařilo najít No jo, mas pravdu, takhle do detailu jsem to nezkoumal... A je pravda, ze Royal Navy Seamaster maji na fotkach, co jsem nasel, trochu jinak znaceni vzadu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Byly by, pokud by to nebyla skládačka. Ref. no: 2914 SC = Railmaster viz tady nebo na webu Omegy Nebo na <a href="http://www.chrono24.com/cz/search/index.htm? showid=1421534&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&SEARCH_BRAND_ID=187&MODEL=seamaster%20300&SUCH_MATERIAL_ID=4&SEARCH_MOVEM%5b%5d=1&SORTORDER=2&numresults=50" target="_blank">Chrono24</a> Správná ref. by měla být 165.024 Podívej se i na ciferník - velká vzdálenost hodinových indexů od okraje, čárka pod hodinovým indexem. Nesedí ani vteřinovka - origo ji měly bílou. Aspoň co se mi včera podařilo najít Ještě pro doplnění info z eBay Na netu se dá najít ještě pár podobných článků a u všech je bohužel stejný výsledek..... Souhlasim s nazorem, ze se jedna o totalni fake, snad ani strojek neni original Omega. To, ze na ne nekdo haze jeste neznamena, ze nevi, ze se jedna o ****. Treba ma jen obchodniho ducha Na tema fake je uz i uloziste primo na ebayi, kde jsou k provereni znaky, nebo spousta dalsich webu, tohle jsou jedny z nejkopirovanejsich hodinek. Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal Hezký souběh, oba jsme postli stejný článek, jen jsi mě o chvilku předběhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 ...Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal Koukam, ze na ne hodil i Ricous, no timhle bych si teda sbirku nerozsiroval No jo, moje znalosti vintage omega konci u Mark III Tohle jsem jen tak zbezne prohlidl, kouknul jinde a sup - spatny usudek byl na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Koukam, ze na ne hodil i Ricous, no timhle bych si teda sbirku nerozsiroval A Ricous se rovnou přiznává, že ho ani nenapadlo, že by to nebylo to, co by to býti mělo... Fake vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 A Ricous se rovnou přiznává, že ho ani nenapadlo, že by to nebylo to, co by to býti mělo... Fake vintage A to mas zas stesti, ze te prehodil Popshop, ted ma peska nekdo jiny.... Priste radsi napred dvakrat meraaaat a az pak rezaaat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 kdo vi, jestli s nim neni popshop spriznenej kazdopadne ho nekdo napraste at to zmizi. a Seamasterovi 3x DIKY za ten link na ebay "jak na fejky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 A to mas zas stesti, ze te prehodil Popshop, ted ma peska nekdo jiny.... Priste radsi napred dvakrat meraaaat a az pak rezaaat Proklátýýýý čóóórtůůf hrááádok - jen doufám, že Popshop nezruší příhoz, to by byl Black Peter u mě. Hasi budů psáť prodejcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Proklátýýýý čóóórtůůf hrááádok - jen doufám, že Popshop nezruší příhoz, to by byl Black Peter u mě. Hasi budů psáť prodejcí... zadnej blek petr by nebyl. jsou to fejky a tak nejsi povinen je koupit. bud mu napis ze prodava fejk nebo ho nahlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Další Brajtle, tentokrát z půdy. A místo baterky slouží chronograf...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnm Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Další Brajtle, tentokrát z půdy. A místo baterky slouží chronograf...... A běžně je na nich třiatřicátýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 A 2x IWC. Ty první to do Čech vezmou z Číny přes německý Hannover, ty druhé taky nic pro mne - jsou pro solventního pána, který ocení pravou čistou klasiku... http://aukro.cz/item663712709_obrovske_nar...haffhausen.html http://aukro.cz/item663486774_hodinky_iwc_shaffhausen.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Ten rotor je snad klasikou (myslím u těch prvních IWC), předtím na fake omegách. A to spojení velmi kvalitní replika a pravost. Že jim to opravdu není blbý. edit. A abych jen tak naprázdno netlachal, tak tu máme nevhodný dárek od 1,- Kč, takže kdo by chtěl masivní ciferník klikněte zde [odkaz] Upraveno 16. června 2009 uživatelem Trňák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 S repetici za petikilo, to super kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Možná to nic neznamená, ale zdá se mi, že s erotickými motivy se na Aukru roztrhl pytel, to je nějaká nová móda [glashütte] neříkám, že je to fake,ale...[omega]. Ty Glashütte: Původ: Švýcarsko, kolem r. 1900, slavná značka Systéme Glashütte - značené Genius - omezená série velmi kvalitních hodinek s erotickou animací Odhadní cena: 150000Kč, mohou být Vaše za cenu 99000Kč!!! Co to má znamenat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Možná to nic neznamená, ale zdá se mi, že s erotickými motivy se na Aukru roztrhl pytel, to je nějaká nová móda [glashütte] neříkám, že je to fake,ale...[omega]. Ty Glashütte: Původ: Švýcarsko, kolem r. 1900, slavná značka Systéme Glashütte - značené Genius - omezená série velmi kvalitních hodinek s erotickou animací Odhadní cena: 150000Kč, mohou být Vaše za cenu 99000Kč!!! Co to má znamenat? Řekl bych, že se někdo snaží si vydělat přestavbami. Netknuté hodinky kterým ale bohužel někdo rozsedl pouzdro, stanou se zajímavými, když tam někdo (úplně amatérsky) dodělá erotickou scénu. Myslím, že tahle lidová tvořivost pochází už dlouhá léta od našich severovýchodních sousedů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Přihazuje na ně popshop, takže si myslím, že budou OK. Tak to čumim, že to popshop nepoznal, myslel jsem, že tomu velmi hodně moc rozumí. Omlouvám se za špatné navedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se