Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Je to Seamaster 300 military issue - o neco vzacnejsi nez klasicke 300.

V tomhle stavu maji hodnotu IMHO okolo 1500 USD...

Jo, a jsou v poradku ;)

Byly by, pokud by to nebyla skládačka.

Ref. no: 2914 SC = Railmaster viz tady nebo na webu Omegy

Nebo na Chrono24

Správná ref. by měla být 165.024

Podívej se i na ciferník - velká vzdálenost hodinových indexů od okraje, čárka pod hodinovým indexem.

Nesedí ani vteřinovka - origo ji měly bílou. Aspoň co se mi včera podařilo najít

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasim s nazorem, ze se jedna o totalni fake, snad ani strojek neni original Omega. To, ze na ne nekdo haze jeste neznamena, ze nevi, ze se jedna o ****. Treba ma jen obchodniho ducha ;)

Na tema fake je uz i uloziste primo na ebayi, kde jsou k provereni znaky, nebo spousta dalsich webu, tohle jsou jedny z nejkopirovanejsich hodinek.

Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal ;) Koukam, ze na ne hodil i Ricous, no timhle bych si teda sbirku nerozsiroval :)

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Nebo na Chrono24?

Podívej se i na ciferník - velká vzdálenost hodinových indexů od okraje, čárka pod hodinovým indexem.

Nesedí ani vteřinovka - origo ji měly bílou. Aspoň co se mi včera podařilo najít

No jo, mas pravdu, takhle do detailu jsem to nezkoumal...

A je pravda, ze Royal Navy Seamaster maji na fotkach, co jsem nasel, trochu jinak znaceni vzadu...

Odkaz ke komentáři

Nebo na <a href="http://www.chrono24.com/cz/search/index.htm?

showid=1421534&dosearch=1&searchexplain=1&SEARCH_ADTYPE_ID=U&SEARCH_BRAND_ID=187&MODEL=seamaster%20300&SUCH_MATERIAL_ID=4&SEARCH_MOVEM%5b%5d=1&SORTORDER=2&numresults=50" target="_blank">Chrono24</a>

Ještě pro doplnění info z eBay

Na netu se dá najít ještě pár podobných článků a u všech je bohužel stejný výsledek..... :thumbsdown_anim:

Souhlasim s nazorem, ze se jedna o totalni fake, snad ani strojek neni original Omega. To, ze na ne nekdo haze jeste neznamena, ze nevi, ze se jedna o ****. Treba ma jen obchodniho ducha ;)

Na tema fake je uz i uloziste primo na ebayi, kde jsou k provereni znaky, nebo spousta dalsich webu, tohle jsou jedny z nejkopirovanejsich hodinek.

Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal ;)

Hezký souběh, oba jsme postli stejný článek, jen jsi mě o chvilku předběhl.

Odkaz ke komentáři

...Edit:Od moderatoru fora bych takoveto nerozvazne odsouhlaseni jakozto originalu teda necekal ;) Koukam, ze na ne hodil i Ricous, no timhle bych si teda sbirku nerozsiroval :)

No jo, moje znalosti vintage omega konci u Mark III ;)

Tohle jsem jen tak zbezne prohlidl, kouknul jinde a sup - spatny usudek byl na svete ;)

Odkaz ke komentáři

A to mas zas stesti, ze te prehodil Popshop, ted ma peska nekdo jiny....

Priste radsi napred dvakrat meraaaat a az pak rezaaat :thumbsup_anim:

Proklátýýýý čóóórtůůf hrááádok - jen doufám, že Popshop nezruší příhoz, to by byl Black Peter u mě. Hasi budů psáť prodejcí...

Odkaz ke komentáři

Proklátýýýý čóóórtůůf hrááádok - jen doufám, že Popshop nezruší příhoz, to by byl Black Peter u mě. Hasi budů psáť prodejcí...

zadnej blek petr by nebyl. jsou to fejky a tak nejsi povinen je koupit. bud mu napis ze prodava fejk nebo ho nahlas

Odkaz ke komentáři

A 2x IWC. Ty první to do Čech vezmou z Číny přes německý Hannover, ty druhé taky nic pro mne - jsou pro solventního pána, který ocení pravou čistou klasiku...

http://aukro.cz/item663712709_obrovske_nar...haffhausen.html

http://aukro.cz/item663486774_hodinky_iwc_shaffhausen.html

Odkaz ke komentáři

Ten rotor je snad klasikou (myslím u těch prvních IWC), předtím na fake omegách. A to spojení velmi kvalitní replika a pravost. Že jim to opravdu není blbý.

edit. A abych jen tak naprázdno netlachal, tak tu máme nevhodný dárek od 1,- Kč, takže kdo by chtěl masivní ciferník klikněte zde [odkaz]

Upraveno uživatelem Trňák
Odkaz ke komentáři

Možná to nic neznamená, ale zdá se mi, že s erotickými motivy se na Aukru roztrhl pytel, to je nějaká nová móda [glashütte] neříkám, že je to fake,ale...[omega].

Ty Glashütte:

Původ: Švýcarsko, kolem r. 1900, slavná značka Systéme Glashütte - značené Genius - omezená série velmi kvalitních hodinek s erotickou animací

Odhadní cena: 150000Kč, mohou být Vaše za cenu 99000Kč!!!

Co to má znamenat?

Odkaz ke komentáři

Možná to nic neznamená, ale zdá se mi, že s erotickými motivy se na Aukru roztrhl pytel, to je nějaká nová móda [glashütte] neříkám, že je to fake,ale...[omega].

Ty Glashütte:

Původ: Švýcarsko, kolem r. 1900, slavná značka Systéme Glashütte - značené Genius - omezená série velmi kvalitních hodinek s erotickou animací

Odhadní cena: 150000Kč, mohou být Vaše za cenu 99000Kč!!!

Co to má znamenat?

Řekl bych, že se někdo snaží si vydělat přestavbami. Netknuté hodinky kterým ale bohužel někdo rozsedl pouzdro, stanou se zajímavými, když tam někdo (úplně amatérsky) dodělá erotickou scénu.

Myslím, že tahle lidová tvořivost pochází už dlouhá léta od našich severovýchodních sousedů.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...