mrakodrap Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Mihly se kolem mě tyhle pěkný hodinky a tak jsem je pro vás alespoň blejsknul.
sibirnaya Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 jsou bomba. ale este, ze sem nekoupil ten tah k mejm ex modrejm plastikam, bo by je to totalne zabilo..
volfda Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Krásný kousek, chvíli jsem o nich uvažoval, ale nakonec jsem se dostal na jiný IWC level, který možná v bzku zase opustím... Ale kdykoliv tyhle inženýry vidím, zastavím se a pozoruju je za výlohou, nebo na obrázku, mají pro mě své kouzlo Upraveno 8. července 2011 uživatelem volfda
lib Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 jsou bomba. ale este, ze sem nekoupil ten tah k mejm ex modrejm plastikam, bo by je to totalne zabilo.. Jak tyhlety integrovaný tahy moc nemusím, tak tady to je pro mě naopak jediná zkousnutelná varianta. Když se totiž kaučuk nebo kůže tváří, že tam vlastně zapadá, že se přizpůsobí, nějak tomu nevěřím A hodinky pěkný, pěkně propracovaný, ale je tam na mě těch detailů až trochu moc.
bandicoot Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 46mm v tomhle masivu je na mě brutus. Kéž by nebyl
gas Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 46mm v tomhle masivu je na mě brutus. Kéž by nebyl Prdlajs mam zapesti pod 17 a prechod z lv byl ok
Baker Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Pekny, moc pekny, jen ta velikost.
gas Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Pekny, moc pekny, jen ta velikost. Ale toz vis prece jaky su chcipak
Návštěvník Snow Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Ingenieury jsou pro mě ty nej hodinky. Děkuji za fotografie . Pod čarou, jaká je cena ?
mrakodrap Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Pod čarou, jaká je cena ? Ceníkovka je 7100 Euro. Já je sehnal pro známého ze slevou -37%...
IWCmann Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 Tyhle Inga jsou fakt boží, velikosti se nebojte. Mám ruku asi 18,5 a naprosto bez problémů. Skvělé jsou na tahu i na kaučuku
sibirnaya Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 tak to velka gratulace, pane
Hasňa Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) IWCman: Ty ty Ingy ME porad mas? Ktery teh jsi prikupoval? Kde? Jsou uzasne. Za me nejlepsi pravoverne Ingy. Mozna se taky nekdy dockam. Cesta je jasna. Mission Earth, svetly sedmidenni Portugal, zakladni verze Aquatimeru na gume. Cesta to je pravda dlouha, ale nevadi, bavi me po ni pomalicku kracet. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem Hasňa
IWCmann Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Jo tyhle hodinky pořád mám. Kupoval jsem je na tahu a kaučuk jsem dokupoval extra, vše v Oriose v Brně. Přidávám pár včerejších silvestrovských sněhových fotek z ajfónu, kdesi ve voj. prostoru Libavá.
IWCmann Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Do haje, I na tom tahu jsou super. Jo to jsou, ten tah podle mě k nim tak nějak víc patří. Ale zase po focení víc studily do ruky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se