tm80 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 (upraveno) Novinka u Steinu http://www.steinhart...0&Sel_ID=27#440 Upraveno 15. července 2011 uživatelem tm80
Onisau Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Novinka u Steinu http://www.steinhart...0&Sel_ID=27#440 Vypadá to neotřele...
bandicoot Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Pěkný. Vypadá to i velmi slušně zpracovaný. Ani mi nevadí plochej cifr bez plasticky zvýrazněných subcifrů. A ty půlený sčítače chrona vypadaj perfektně.
NIGHTinGALE Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Pěkný, vypadá to jak budík z letadla. Cena mi přijde taky v pohodě.Ale udělal jsem zkušenost se Steinhart GT, kde bylo pouzdro podobný (?stejný?) a hrozně nepohodlně se mi nosilo a řezalo. Ale možná to bylo malým průměrem zápěstí (17cm).
funf5 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Tak to se docela vytáhli, řada Aviation je naprosto originální a tento chronograf je nádhera. Zajímavé sčítače, minutový věnec vyvýšený nad zbytek cifru, vypouklý safír s dvojitým pouze vnitřním antireflexem, pouzdro, které nic nekopíruje A já si říkal že si už žádná chrona nepořídím já se snad
Roman-ZA Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Novinka u Steinu http://www.steinhart...0&Sel_ID=27#440 Pozeram, ze automatiku dali aj do dalsich modelov AVIATION ... parada .... tento vyzera sumne: http://toptime.eu/index.php/sk/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly_easy_shopping_grey.tpl&product_id=195&category_id=22
Bert Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Pěkné, velmi pěkné hodinky. Snad jediné, co bych jim vytknul je prosklené dýnko. Mám za to, že k hodinkám spjatým s letectvím (jakkoli třeba uměle) patří dýnko plné.
rancor Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 opravdu povedeny! zajimavy reseny pouzdro a tlacitka chrona a ty puleny subdialy maji neco do sebe!! pruhledny dynko mi opravdu nevadi
Colisa Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Až na tu datumovku to vypadá parádně..hmmm A celá tahle řada mě láká a zřejmě si něco z Aviationu vyzkouším.Jestli na mou útlou ruku padnou-)
vraby Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Zajímavé řešení cifru,ale za tolik éček bych šel do něčeho jiného.
sashator Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Musím souhlasit, že se jedná o velice zajímavé a neotřelé chronografy- a to nejsem žádný velký fanoušek hranatých pouzder (samozřejmě až na TH Monaco). Jedinou malou výtku bych měl na datumovku, ale zase minutový a hodinový sčítač chrona vypadá skvěle. Naštěstí jsem si řekl, že další chrona budou už jen Carrery, jinak bych měl asi trošku svědění v prstech:D
Roman-ZA Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Až na tu datumovku to vypadá parádně..hmmm A celá tahle řada mě láká a zřejmě si něco z Aviationu vyzkouším.Jestli na mou útlou ruku padnou-) Napodobne, vidim to GMT automatic ...
Roman-ZA Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Sorry za OT, ale nechcem zakladat novu temu. Chcem sa informovat k STEINHART AVIATION GMT (ziadne GMT som doposial nemal). Kedze ony maju 24hod veniec, tak potom ta funkcia dalsieho casoveho pasma by sa dala nastavit ako ukazovat casu AM/PM? Napr. rucicka GMT rano ukazuje 10:00 a vecer 22:00 hod. Chapem tomu spravne? Vdaka za info.
funf5 Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Sorry za OT, ale nechcem zakladat novu temu. Chcem sa informovat k STEINHART AVIATION GMT (ziadne GMT som doposial nemal). Kedze ony maju 24hod veniec, tak potom ta funkcia dalsieho casoveho pasma by sa dala nastavit ako ukazovat casu AM/PM? Napr. rucicka GMT rano ukazuje 10:00 a vecer 22:00 hod. Chapem tomu spravne? Vdaka za info. Ano, chápeš to správně. Je to kvůli tomu, aby jsi věděl bez přemýšlení, kolik je v druhém pásmu, jestli se jedná o ráno, nebo večer.
Roman-ZA Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 Ano, chápeš to správně. Je to kvůli tomu, aby jsi věděl bez přemýšlení, kolik je v druhém pásmu, jestli se jedná o ráno, nebo večer. Jo, dik.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se