Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, pokukuju po nějakých military hodinkách. Potřebuju aby byly jednoduché, měly velký číselník bez masivní lunety a bylo na nich dobře vidět, kolik je hodin (proto se mi nelíbí většina Traserů). Strojek může být klidně Quartz, sklíčko radeji safírové. Docela se mi líbí tyhle

http://www.hodinky.cz/wenger-commando-black-70174.html

Nevíte ještě o nějaké další alternativě?

Díky...

Upraveno uživatelem Shollochov
Odesláno (upraveno)

Nic ve zlým, ale mě zrovna k "military" hodinkám ta otočná luneta patří, když neberu v potaz některé pilotky, to je jiná píseň. I když ta ultra široká od Traseru je fuj, v tom s tebou souhlasím.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Ahoj, pokukuju po nějakých military hodinkách. Potřebuju aby byly jednoduché, měly velký číselník bez masivní lunety a bylo na nich dobře vidět, kolik je hodin (proto se mi nelíbí většina Traserů). Strojek může být klidně Quartz, sklíčko radeji safírové. Docela se mi líbí tyhle

http://www.hodinky.c...lack-70174.html

Nevíte ještě o nějaké další alternativě?

Díky...

Nic ve zlém, ale právě jsi si vyřadil jednoho z adeptů na ECHT vojenské hodinky a vybrak jsi si něco jako vojenské ?????

Nelíbí li se ti Casio, což je opradu oblíbená značka taktických jednotek a lidí v terénu zbývá ti :

Traser co jsi zavrhl

Luminox

Marathon

Safir a 200m základ tomu rozumím

Ale tím, že nechceš lunetu, slyšel jsi někdy k čemu se právě ta luneta používá ?

Variací se skrytou (barevně neodlyšenou lunetou je mraky, ale bez ní je to blbost a k vojenským hodinkám to bude mít daleko jak Prim Sport k Omega Seamaster i když se jako by oboje tváří jako hodinky do vody a na sport.

Odesláno (upraveno)

Ja dnes koupil Traser P6600 Type 6 MIL-G, http://www.chronosho...00-Type-6-MIL-G a naprosto skvělé. Čitelnost díky kontrastním ručkám (bílé na černém cifru skvělá), rovněž tak technologie lumi ve formě mb-microtec H3 illumination je skvělá!!! Navíc luneta u nich není široká. Doporučuji !

Upraveno uživatelem Petrson
Odesláno

Nic ve zlém, ale právě jsi si vyřadil jednoho z adeptů na ECHT vojenské hodinky a vybrak jsi si něco jako vojenské ?????

Nelíbí li se ti Casio, což je opradu oblíbená značka taktických jednotek a lidí v terénu zbývá ti :

Traser co jsi zavrhl

Luminox

Marathon

Safir a 200m základ tomu rozumím

Ale tím, že nechceš lunetu, slyšel jsi někdy k čemu se právě ta luneta používá ?

Variací se skrytou (barevně neodlyšenou lunetou je mraky, ale bez ní je to blbost a k vojenským hodinkám to bude mít daleko jak Prim Sport k Omega Seamaster i když se jako by oboje tváří jako hodinky do vody a na sport.

Pozor, nenapsal jsem, že chci hodinky bez lunety, ale že se mi nelíbí masivní luneta jako na většině Traserů. Chci hlavně velký a čitelný číselník a to se s masivní lunetou poměrně jasně vylučuje. Jinak primární pro mě není, aby byly hodinky origoš vojenské, ale aby se mi líbily a něco vydržely. A líbí se mi hodinky, na které mrknu a vidím, kolik je. Po Casiu poukuju průběžně už docela dlouho, ale pořád mi nějak nejdou pod nos digitálky. A ručičkové jsem žádné vhodné neobjevil. Nebo jsem něco přehlédl???

Odesláno

Co Smiths military? Vodotesnost je 100 m, u vetsi verze je i safirove sklo a hodinky maji antimagnetickou vlozku.

Moc pěkné retro ! :smile_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

skus na chronoshopu,tam je hezká nabídka,pokud nechceš moc utrácet tak si zadej Parnis,jsou osazene sea-gull(www.nejpanskehodinky.cz)

Upraveno uživatelem zekon7302

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...