parre Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 mrkni sem a sem to je presne muj pripad, nejsem ochotnej sebou tahat neco vetsiho, ani G12, natoz bezzrcado nebo zrcadlo, pak to dopada, ze mam vse foceny mobilem S100 je o neco mensi, nez ten nikon, jeste si pust tyhle recenze: Díky za linky! Projel sem to a neni to zdaleka jednoznačný! Skoro to vypadá že má Nikon možná lepší kvalitu fotek z běžnýho použití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Díky za linky! Projel sem to a neni to zdaleka jednoznačný! Skoro to vypadá že má Nikon možná lepší kvalitu fotek z běžnýho použití... tak protoze se nechci o nic ochudit, tak sem neska objednal S100, az dojde, porovnam a jeden z nich prodam zatim jedna fotka, s kterou jsem docela spokojenej, z P300ky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 zatim jedna fotka, s kterou jsem docela spokojenej, z P300ky.. no vidíš, je to lepší, pomalu začínám přemýšlet, který ti znechutit a potom ho koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 A ja sem pro porovnání dám ten Ricoh Digital GR III Makro a výřezy... Nic co se nedalo cekat; Ricoh s prehledem drti ruzne Nikon, Canon apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 http://www.grblog.jp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 canona sem vratil a zustavam u nikona. rozdil neni tak markantni, aby mi to stalo za to. nehlede na to, ze ten canon je o dost tezsi proti nikonu a hur se drzi. fotky dodam snad zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Ahoj, nechci plevelit dalším vláknem, ale chtěl bych poprosit o radu. Chtěl bych mámě k narozeninám koupit nějakej kompakt, protože se jí líbily kvalitou fotky z mojí LX5 a její stoletej kompakt by zasloužil nástupce.Bohužel nemám budget na S95/100 nebo další LX5 a asi by to bylo pro ní i zbytečně složitý.Hlavní využití bude na focení chalupy a selskýho nábytku v ní, takže by to mělo mít asi slušnou světelnost objektivu, zoom a počet megapixelů není podstatný. Máte nějaký tipy? Mě napadlo Canon ISUX 220HS nebo výše zmiňovanej nikon P300 (pecka světelnost, ale už hraničí s max limitem). Budget 4k, max 5k kdyby mě něco extra uchvátilo. díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) ja musim poridit taky neco noveho, protoze me Alda pouzil o nekvalite mych fotek : koukal jsem na G12, P300 nebo nejaky PEN ... sibir hod nejake foto z toho novehoedit: LX5 taky vypada dobre Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 no jo, neumim to, ale budu se snazit koupim do svych amaterskych pracek nejaky hyperfotak a vsecky vas natru volove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 no jo, neumim to, ale budu se snazit koupim do svych amaterskych pracek nejaky hyperfotak a vsecky vas natru volove Kup si Sony NEX-3 nebo NEX-5, velký čip kompaktem nenahradíš. Jsou téměř stejné, jen 5 má navíc HD video a dotykový displej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 chci jsi pořídit Nikon Coolpix L120 vím že bych jsi mohl pořídit něco lepšího,ale peníze dávám radši do hodinek,myslíš že by se s tím dali udělat slušné fotky,nebo poraď něco do 5000kč,fakt tomu nerozumím,e-shopy jsem projížděl ale není foťák jako foťáka a neznalému parametry nic nenapoví o skutečné kvalitě snímků,tak babo raď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Kup si Sony NEX-3 nebo NEX-5, velký čip kompaktem nenahradíš. Jsou téměř stejné, jen 5 má navíc HD video a dotykový displej. fiha, ten nex-5 vypada fakt dobre, to semi libi jeste jsem nasel tohle, ten se mi libi hlavne vzhledove, jak to foti je vedlejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 .... jak to foti je vedlejsi Není! Podívej se na velikost snímačů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) použil bych špíš toto porovnání nebo toto Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Není! Podívej se na velikost snímačů. Kamile co je co prosim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 ja musim poridit taky neco noveho, protoze me Alda pouzil o nekvalite mych fotek : koukal jsem na G12, P300 nebo nejaky PEN ... sibir hod nejake foto z toho noveho edit: LX5 taky vypada dobre tady rychlo fotka. a tady vyrez, pro me dostatecny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 ty vole dobry? z ceho to vylezlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) ty vole dobry? z ceho to vylezlo ? Nikon P300, stal mrzkych 5500,- . Kupoval sem ho kvuli ohnisku 24mm a vysoke svetelnosti 1,8, a hlavne, ze mi vleze do kapsy, jsem linej tahat ssebou G12ku, natoz zrcadlo ci bezzrcadlo.. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 no mam to stejny, jak mam velky a tezky kram, tak to nenosim a fotim mobilem jak jitrnica ... ten nikon jsem ocumoval v obchode a velikost a hmotnost je fakt super ! ta G12 je desna krava, libi se mne vsechny ty manualni hovadiny co se daji nastavit, ale neumim toho 90% pouzivat a ten otocny disl. klidne ozelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) no mam to stejny, jak mam velky a tezky kram, tak to nenosim a fotim mobilem jak jitrnica ... ten nikon jsem ocumoval v obchode a velikost a hmotnost je fakt super ! ta G12 je desna krava, libi se mne vsechny ty manualni hovadiny co se daji nastavit, ale neumim toho 90% pouzivat a ten otocny disl. klidne ozelim canona sem vratil a zustavam u nikona. rozdil neni tak markantni, aby mi to stalo za to. nehlede na to, ze ten canon je o dost tezsi proti nikonu a hur se drzi. fotky dodam snad zitra. jj, zacinam mit dojem, ze sme voba stejny kokoti tak nejak ve vsem. akorat ty si teda vyrysovanejsi a tim canonem sem myslel S100, koupil sem nikon, udelal par fotek, byl sem navysost spokojenej, koupil sem S100, udelal par srovnavacich testu a seznal, ze mi toho vo moc vic nenabidne, a fakt se hur drzi. a to jsem byl puvodne rozhodlej, ze si ho necham uz proto, ze je to canon. a vono h...o.. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se