Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tímto děkuji místním Seiko megazávislákům na probuzení mojí závislosti, moje Seika dorazili, zítra razím do hodinářství na zmenšení řemenu, pán asi bude dost vykulený s jakým typem za ním jdu, když se v Evropě neprodávaj (zatím?)...

Odesláno

tak jsem překvapen přesností, čekal jsem to horší, po 2 dnech se mi rozchází o celou 0s :eek:

jinak je to 4R36, 24j, z té kolekce k 50. výročí 5 sports, tak třeba si Japonec dal záležet...

Odesláno

tak jsem překvapen přesností, čekal jsem to horší, po 2 dnech se mi rozchází o celou 0s :eek:

jinak je to 4R36, 24j, z té kolekce k 50. výročí 5 sports, tak třeba si Japonec dal záležet...

tak doufám, že se tady s nima pochlubíš, typ, fotky.. :)

Odesláno

Měl jsem v hledáčku postupně snad všechny v současnosti vyráběné pětky.

Něco se světlým cifrem a přiměřenou velikostí jako protiváhu k ostatním seikám co mám - nakonec jsem zvolil tyhle SRP263.
Pouzdro vychází z nových military, ale komplet jiný ciferník je posouvá docela jinam. Jeho krémový odstín, tvar a lesk ruček a indexů, jemný potisk v šedé barvě a nakonec černá vteřinovka vytvářejí zdařilou kompozici, hodinky jako celek působí velmi vyváženě. Průměr 39, přes korunku 42,5 = naprosto ideální.

Na každých potenciálních pětkách se strojkem 4R36 mi vždy něco vadilo nebo nesedělo (spousta modelů jsou fakt šílenosti..) - u těchto mi vzhledově pasuje bez výhrad všechno. Podle mě se tyhle pětky zkrátka povedly.
Abych jen nechválil - možná ten tah je příliš subtilní, bez bezpečnostní přezky, očekával bych trochu větší robusnost. Nicméně vzhledem k určení hodinek dostačuje.

Koupeno na http://mywatcheshub.com/ - mohu doporučit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj lube, měl jsem je v hledáčku, ale byl si rychlejší a vyfoukl mi ty poslední. Tak objednávám military 269, alespoň si mi to ulehčil.

Odesláno (upraveno)

typ je SRP413K1, stále jdou úplně přesně, je to normální? tady jsem četl, jak s tím kde kdo šíbruje, jeden den +5s, den na to -5s, moje pořád drží 0, no je to kauf :lol2:

Upraveno uživatelem sosice
Odesláno

Sosice, nechci Ti brát iluze, ale kdykoli se to může změnit. Jednoho dne se probudíš a máš tam mínus 10 vteřin. To může nějakou dobu trvat a pak se to třeba obrátí do plusu. Dej jim čas - jsou v záběhu.

Odesláno

Lube, na tvoje fotky petek je radost se divat! Pěkný to mas.

dík. kluci - dyť já to stejně dělám pro vás :)

Lube, tak jsi se rozhoupal. Moc se mi líbí.

Myslíš, že je to skutečně nástupce SNZG 03/05?

tak designem cifru tomu odpovídají, ale velikost a robustnost je ta tam. tyhle působí, když to přeženu, trochu jako oblekovky. tak na půl cesty mezi seiko 5 a seiko 5 sports. pokud bys měl Tome zájem - rád bych je porovnal s těmi Tvými military, pokud je ještě máš..?

Odesláno

Zdravím, tak po dlouhém (hodně dlouhém) hledání, studování tohoto fóra, ujasnění toho co vlastně chci a hlavně procházení sekce prodej, jsem koupil od místního člena (pebe) Seiko SRP265. Tímto mu chci ještě jednou poděkovat. Koupil jsem k nim ještě tento Hirsch řemínek a teď vypadají naprosto dokonale :). :

Odesláno

Pěkná kombinace s tím řemenem. Řekl bych, že vypadají lépe než na tahu. Rozhodně dobrá volba na začátek.

Užívej si hezkých hodinek, zapomeň přihlašovací údaje na tohle fórum a už sem nikdy nechoď, jinak budeš ztracenej případ, jako většina nás tady :bangin:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...