vikinho Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 To asi nebudou pětky. Zkus spíš vintage sekci... To je tak, když mám otevřených moc panelů v prohlížeči Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) podle toho S na korunce jedině ve vintag Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem Pulsar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Jedná sa o Seiko SKX253. Nemáš za čo. Prosím, neporadíte mi někdo přesný název tohoto modelu? Toto je jediná indicie (už nevím, kde jsem ji vzal, asi na nějaké aukci), ale za boha je nemůžu najít podle žádných klíčových slov. Jestli je i někdo máte, tak budu rád za nějakou lepší fotku Děkuji! Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Ahoj , chtel bych si koupit Seiko 5 SNZG11 na creationwatches za 92 euro , hodinky maji sklo hardlex .Na strankach monsterwatches nabizeji upgrade na safir za 50 euro , ale celkova cena hodinek je zde mnohem vetsi .Mate nekdo zkusenost s dodatecnou vymenou sklicka za safir v cechach ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Mám zkušenost s Monstrama. Přišel safír, byl malý, tak jsem jej poslal zpět do Číny a přišel mi už korektní. Zašel jsem ke svému hodináři, sklíčko vyměnil a bylo. Kupoval jsem ho od Harolda(yobokies). Kašli na to, až sklíčko poškrábeš, tak ho měň. Přece jenom je to výrazná částka k poměru ceny hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tak jsem neodolal a mám takové sportovní oblekovky a se sportovním sáčkem vypadají parádně na koženém řemeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a díky chronomagu si jdu koupit novou košulu ta je nějaka odrbaná jak se dívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pulsar Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 pěkný 5 .ke košily kolik maj průměr bez korunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superjoe Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Pánové, dneska jsem si jedny pořídil tady na foru. Už se na ně nemohu dočkat Seiko "FF" Submariner 5 Sports Day-Date (SNZH53J1) Upraveno 6. května 2014 uživatelem superjoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 pěkný 5 .ke košily kolik maj průměr bez korunky?celkem 40 sklo 35 decentne decentne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Pánové, dneska jsem si jedny pořídil tady na foru. Už se na ně nemohu dočkat Seiko "FF" Submariner 5 Sports Day-Date (SNZH53J1)Dobrá volba Podle mě jsou to jedny z nejpovedenějších 5. Já mam černé K už skoro rok a pořád jsem z nich hrozně nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tak jsem neodolal a mám takové sportovní oblekovky a se sportovním sáčkem vypadají parádně na koženém řemeni DSCN4038.JPGDSCN4038.JPGDSCN4036.JPGa díky chronomagu si jdu koupit novou košulu ta je nějaka odrbaná jak se dívám Vzhledem k tomu, jaké hodinky většinou potkávám ve svém okolí, jsem taky neměl problém přetransformovat pětky sporty na ?oblekovky?. V zimě jsem je nosil na kůži a to byly ještě oblekovatější. Ale na opravdové oblekovky bez kompromisu se teprve chystám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Vzhledem k tomu, jaké hodinky většinou potkávám ve svém okolí, jsem taky neměl problém přetransformovat pětky sporty na ?oblekovky?. V zimě jsem je nosil na kůži a to byly ještě oblekovatější. Ale na opravdové oblekovky bez kompromisu se teprve chystám.oblDSCN3829.JPGtaky moc hezky a pekne ti to vechno ladí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superjoe Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dobrá volba Podle mě jsou to jedny z nejpovedenějších 5. Já mam černé K už skoro rok a pořád jsem z nich hrozně nadšený Včera jsem poslal peníze za tyto čekám na ně jak na smilování boží http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70444-seiko-5-sport/&do=findComment&comment=1155149 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 (upraveno) farkyostrava: gratuluju, mám stejné od Vánoc, ale konverze na oblekovky mě u nich nenapadla. Každopádně, zatímco své oblekovky ML asi časem pustím do světa, tyhle pětky si nejspíš nechám nafurt.Jak jdou? Já ty svoje nakonec pošteloval na -1 až -2 sec/den Uf, oprava - teď se dívám, mám skoro tyhle jen se stříbrnou lunetou... Upraveno 7. května 2014 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 slapou kolem 5 sek .... jak jedu v aute tak se na ne zakoukam a .... uz dvakrat to malem dopadlo blbe .... kurna nebezpecny sport ta chronomania !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 slapou kolem 5 sek .... jak jedu v aute tak se na ne zakoukam a .... uz dvakrat to malem dopadlo blbe .... kurna nebezpecny sport ta chronomania !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 slapou kolem 5 sek .... jak jedu v aute tak se na ne zakoukam a .... uz dvakrat to malem dopadlo blbe .... kurna nebezpecny sport ta chronomania !!!!!Tiez mam ten problem, vzdy ked si vezmem SNK809 tak sa neviem na ne vynadivat, hlavne na dialnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak jak sou nejhezčí? Momentálně díky maturity je mám na kuži s motýlovkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Libi se mi na kuzi.Nato je pekne barevny, ale prilis ztrhava pozornost od hodinek na sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak jak sou nejhezčí? Momentálně díky maturity je mám na kuži s motýlovkou. na kozi najlepsie vyzerajuce, na nato zas praktickejsie do teplych dni, na lietacku ci do nepohody. PVD tah tiez vyzera dobre. Tieto 5ky v matnej verzii boli moje prve mechaniky tu na fore a stale ich nosim na nato ako tooly. Univerzalky za dobre peniaze, co nemozu sklamat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se