Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

Jedná sa o Seiko SKX253. Nemáš za čo. :)

Prosím, neporadíte mi někdo přesný název tohoto modelu? Toto je jediná indicie (už nevím, kde jsem ji vzal, asi na nějaké aukci), ale za boha je nemůžu najít podle žádných klíčových slov. 
Jestli je i někdo máte, tak budu rád za nějakou lepší fotku :) Děkuji!

Upraveno uživatelem brumko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj , chtel bych si koupit Seiko 5  SNZG11 na creationwatches za 92 euro  , hodinky maji sklo hardlex .Na strankach monsterwatches nabizeji upgrade na safir za 50 euro , ale celkova cena hodinek je zde mnohem vetsi .Mate nekdo zkusenost s dodatecnou vymenou sklicka za safir v cechach ?

Odkaz ke komentáři

Mám zkušenost s Monstrama. Přišel safír, byl malý, tak jsem jej poslal zpět do Číny a přišel mi už korektní. Zašel jsem ke svému hodináři, sklíčko vyměnil a bylo. Kupoval jsem ho od Harolda(yobokies). Kašli na to, až sklíčko poškrábeš, tak ho měň. Přece jenom je to výrazná částka k poměru ceny hodinek.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem neodolal a mám takové sportovní oblekovky :) a se sportovním sáčkem vypadají parádně na koženém řemeni :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a díky chronomagu si jdu koupit novou košulu ta je nějaka odrbaná jak se dívám :frusty:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník superjoe

Pánové, dneska jsem si jedny pořídil tady na foru. Už se na ně nemohu dočkat :) Seiko "FF" Submariner 5 Sports Day-Date (SNZH53J1)

Upraveno uživatelem superjoe
Odkaz ke komentáři

Pánové, dneska jsem si jedny pořídil tady na foru. Už se na ně nemohu dočkat :) Seiko "FF" Submariner 5 Sports Day-Date (SNZH53J1)

Dobrá volba :)

Podle mě jsou to jedny z nejpovedenějších 5. Já mam černé K už skoro rok a pořád jsem z nich hrozně nadšený :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem neodolal a mám takové sportovní oblekovky :) a se sportovním sáčkem vypadají parádně na koženém řemeni :)attachicon.gifDSCN4038.JPGattachicon.gifDSCN4038.JPGattachicon.gifDSCN4036.JPG

a díky chronomagu si jdu koupit novou košulu ta je nějaka odrbaná jak se dívám :frusty:

Vzhledem k tomu, jaké hodinky většinou potkávám ve svém okolí, jsem taky neměl problém přetransformovat pětky sporty na ?oblekovky?. V zimě jsem je nosil na kůži a to byly ještě oblekovatější. Ale na opravdové oblekovky bez kompromisu se teprve chystám.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, jaké hodinky většinou potkávám ve svém okolí, jsem taky neměl problém přetransformovat pětky sporty na ?oblekovky?. V zimě jsem je nosil na kůži a to byly ještě oblekovatější. Ale na opravdové oblekovky bez kompromisu se teprve chystám.

attachicon.gifoblDSCN3829.JPG

taky moc hezky a pekne ti to vechno ladí :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník superjoe

Dobrá volba :)

Podle mě jsou to jedny z nejpovedenějších 5. Já mam černé K už skoro rok a pořád jsem z nich hrozně nadšený :)

Včera jsem poslal peníze za tyto :) čekám na ně jak na smilování boží :D

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70444-seiko-5-sport/&do=findComment&comment=1155149

Odkaz ke komentáři

farkyostrava: gratuluju, mám stejné od Vánoc, ale konverze na oblekovky mě u nich nenapadla. Každopádně, zatímco své oblekovky ML asi časem pustím do světa, tyhle pětky si nejspíš nechám nafurt.

Jak jdou? Já ty svoje nakonec pošteloval na -1 až -2 sec/den :clap:

Uf, oprava - teď se dívám, mám skoro tyhle :) jen se stříbrnou lunetou...

Upraveno uživatelem DaveG17
Odkaz ke komentáři

slapou kolem 5 sek .... jak jedu v aute tak se na ne zakoukam a .... uz dvakrat to malem dopadlo blbe .... kurna nebezpecny sport ta chronomania !!!!!

Tiez mam ten problem, vzdy ked si vezmem SNK809 tak sa neviem na ne vynadivat, hlavne na dialnici :D

Odkaz ke komentáři

Tak jak sou nejhezčí? Momentálně díky maturity je mám na kuži s motýlovkou.

Odkaz ke komentáři

Tak jak sou nejhezčí? Momentálně díky maturity je mám na kuži s motýlovkou.

na kozi najlepsie vyzerajuce, na nato zas praktickejsie do teplych dni, na lietacku ci do nepohody. PVD tah tiez vyzera dobre. 

Tieto 5ky v matnej verzii boli moje prve mechaniky tu na fore a stale ich nosim na nato ako tooly. 

Univerzalky za dobre peniaze, co nemozu sklamat...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...