Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Jirko super! nikde jsem se nemohl dozvědět, jestli jsou ty dýnka stejná pro modely se strojky 7s26 jako se staršími 7009. To je dobrá zpráva, vraků je dost. Prosklený dýnko za mě bylo krok špatným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Stejně jako u alpinistů. Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Já jsem ty z toho inzerátu zvažoval už asi před 14 dny, ale zaprvé se mi to nějak nezdálo a zadruhé, jak jsem pořídil Tsuyosy, tak mi bylo jasné, že bych ty malý Pětky vůbec nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 No já si nechám ty jedny a spíš jim pořídím od Uncle Lincoln bracelet (president). Nebo jubilee? Ještě nevím. Kdybych tam koupil, vše co se mi líbí, tak jsem tam za celý slušný hodinky. Třeba superengineer na Samuraje. Jubilee nebo president na želvy a k tomu i koncovky na SKX a určitě by se našel i lepší náramek na LE55, třeba ten s dírama, ale ten je myslím od strapcode. Paradoxně zvětšení z 19 na 20mm lug width reedici moc neprospělo, ebay je totiž plný super aftermarket retro tahů na stará Seika 19mm s rovnou koncovkou třeba tah na UFO nebo stelux president. Za to ve 20mm je jen tah na bullheady, ale ten se zase na jedné straně víc rozšiřuje, takže by musel pod brusku s nejistým výsledkem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 28. 12. 2024 v 14:17, Jiří Sedlák napsal: Stejně jako u alpinistů. Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. Ja mu druhej den psal sms že je vemu a bez odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Asi se někdo hecl hned po zasmání a tím jsem je prodrbal . sem totiž původně netušil že je to takovej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak to jsem zvědavej, kdo se s nima tady vytasí? Přiznejte se bez mučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Já ne, já půjdu do tahu na ty svoje. Vůbec přemýšlím, že to co mám doma vymazlím lepšími tahy a nějakými kožkami od místních borců. Jenom kdyby se to všechno dalo koupit někde na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Díky fóru za tip. Tenký dýnko pro snxs jsem objednal u monsterwatches a je to výrazný zlepšení. Sedí mnohem lépe na ruce. Trochu lituju že jsem neobjednal rovnou i safír s antireflexem, který tam nabízí. Jen jsem nevěděl jestli plochý nebo klenutý a už vůbec ne barvu antireflexní vrstvy, takže jsem nevzal žádný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Jo a copak to máš za jubilee, to je Uncle nebo něco z ebay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna @Jiří Sedlák ebay, zpracování OK, ale stejně nejčastěji nosím pětky na originálním chrastícím tahu. Přijde mi že se k nim hodí nejvíc a je i nepohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Jak tak koukám na to tvoje dýnko, tak je snad ještě nižší než to moje. Na safír se vyser, originál je opticky dokonalej. Ukaž sponu. Upraveno 25. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jubileé je ebay klasika, spony mají buď tyhle nebo trhací co jsem viděl. Ještě přidávám porovnání nízkýho dýnka z monsterwatches oproti průhledné Seiko verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Rolexácká spona. No vypadá dobře, ale moc masivně. Já mám na LE55 jubilee s rovnejma koncovkami a trhačkou, ta je vlastně taky jak Rolex úplně stará trhačka. A přijde mi úplně super. Ideální spona o který při nošení vůbec nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajdam Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Tak jsem si udělal radost a poprvé koupil nové automaty. Rovnou jsem je změřil aplikací Watch accuracy meter. Zpoždují se cca o -10 až -15 s/den. Smířili byste se s ním, nebo byste je dali seřídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 11 minutami, ajdam napsal: Tak jsem si udělal radost a poprvé koupil nové automaty. Rovnou jsem je změřil aplikací Watch accuracy meter. Zpoždují se cca o -10 až -15 s/den. Smířili byste se s ním, nebo byste je dali seřídit? Kašli na to a smiř se s tím, zbytečně budeš vyhazovat peníze za servis, seřídí je, chvilku půjdou OK a pak to u Seika bude na novo. Spíše mne zarazilo: to přehazování day/date už začíná před 23 hod? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajdam Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) Jj datum se začne pomalu otáčet někdy po desáté a o půlnoci to přecvakne. Den se přehodí o půlnoci na následující den. Od půlnoci do druhé ranní to ukazuje den (asi) ve francoužštině a pak se to přecvakne do angličtiny. Upraveno 31. ledna uživatelem ajdam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) před 32 minutami, ajdam napsal: Tak jsem si udělal radost a poprvé koupil nové automaty. Rovnou jsem je změřil aplikací Watch accuracy meter. Zpoždují se cca o -10 až -15 s/den. Smířili byste se s ním, nebo byste je dali seřídit? Jestli jsou nový, tak je nech zajet, může se to zlepšit. Upraveno 31. ledna uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Přesně, sedmé si to, mě chodily nový želvy nula, pak se zdálo, že chodí lehce mínus, ale spíš jsem je málo nosil, teď prakticky týden v kuse na ruce a 5s plus denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se