ggrand Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 JTulis: Gratuluju k výběru. Jsem zvědavý, jak bude držet to černění. Pokud máš pud sebezáchovy, tak ztratíš heslo a promažeš historii o chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 To je fakt, dát v 18 letech mechaniku na ruku, to smrdí velkym životním průse*em. Já o těch černejch taky teď dost přemejšlim. Chtěl bych je vyzkoušet na různejch NATO strapech. Tak kdybys náhodou experimentoval, pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 (upraveno) Dnes mi prisiel spoza oceanu ZULU strap. Zobral som k nemu este 2.5mm hrube "stezejky", tie najpevnejsie co mali. Takto vyzera na mojich SNZG15K1. Jedine co mi trochu nesedi je to ze okolo "stezejek" je trocha volnejsi (ich sirkou to vsak nie je, robi to aj na tych tensich). Inak zatial velmi prakticke nosenie - hlavnu vyhodu vidim v tom ze ked sa ruka spoti, lahko remen vyberiem, hodinky umyjem, remen tiez, vysusim a vsetko ok... a ked sa ruka prehne uplne nahor, obvod zapastia sa trocha zvacsi a vtedy vdaka tej voli nehrozi, ze by sa remen mohol odtrhnut. Upraveno 18. března 2013 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 JTulis: Gratuluju k výběru. Jsem zvědavý, jak bude držet to černění. Pokud máš pud sebezáchovy, tak ztratíš heslo a promažeš historii o chronomagu. Ja mam uz nekolik let petky PVD a barva drzi nadherne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Z toho černění jsem měl trochu obavy, ale zatím ani škrábanec, ale to čas ukaže jak to dopadne. Když jsem je kupoval tak na obchodě měli psané že budou z titanu, ale když přišli domu tak sme tatkou usoudili že to byl překlep a že sou ocelové. Mě bylo trochu divné, že levnější byli titanové a ty dražší z oceli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 JTulis: gratuluju k hodinkám, dobře jste vybrali. V 18ti letech si všichni kupujou předražené Stormy, Ganty, Police a jánevímcoještě za hrůzu.Tohle je vyspělá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Díky, jsem rád že jsem správně vybral, musím říct že hodinky sou pěkně nakažlivý jak si u někoho všimnu že má hodinky, musím vědět jestli má quartz nebo mechaniku, jinak z nich nezpustím oči. Odhaduji to podle chodu vteřinové ručičky. K hodinkám mě přivedl tat'ka, když si pořídil orient blue mako, věděl jsem že jestli si koupim hodinky tak to budou automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Ja mam uz nekolik let petky PVD a barva drzi nadherneA nemáš náhodou hnědý kožený NATO? Případně úplně červený. To mě láká. Díky, jsem rád že jsem správně vybral, musím říct že hodinky sou pěkně nakažlivý jak si u někoho všimnu že má hodinky, musím vědět jestli má quartz nebo mechaniku, jinak z nich nezpustím oči. Odhaduji to podle chodu vteřinové ručičky. K hodinkám mě přivedl tat'ka, když si pořídil orient blue mako, věděl jsem že jestli si koupim hodinky tak to budou automaty.Taťka bude moudrý muž. A úplně ti rozumim, taky koukám po všech a pořád. Jako úchyl. Edit: Překlep Upraveno 19. března 2013 uživatelem emef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Napadlo mě k nim dát černy textilní pasek, podobny nebo stejny jak u SNZG15K1, tak třeba někdy vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 Napadlo mě k nim dát černy textilní pasek, podobny nebo stejny jak u SNZG15K1, tak třeba někdy vyzkouším. Ale zatím mě to takhle maximalně vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 (upraveno) Zdravím, jen fotka mých najitých babiček Upraveno 19. března 2013 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2013 že by teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 to JTulis: jestli chceš ten černý řemínek ze SNZG15, mám jeden doma a nepoužívám ho. Kdyžtak napiš SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Nene mam je na originalnim tahu A nemáš náhodou hnědý kožený NATO? Případně úplně červený. To mě láká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Prosím, jako ostatně pokaždé, o radu. Manželce by se líbily 5ky, ale dámské jsou malé, nemáte tip na něco kolem 35 do 40mm. Nebo nejmenší diversky pepsi. Nevím jestli jste to třeba někdo neřešil? Díky. Jsem nadšenec, ale proti vám amatér.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Také řeším podobný problém a velmi mne zaujalo tohle vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41165-seiko-snzf11k1-a-snzf23k1/?p=633117&hl=seiko&fromsearch=1&do=findComment&comment=633117, tak možná by to mohla být inspirace i pro Tebe . Jinak se mi pro ženu kromě SNZF23K1 líbí i SNZF25K1 (oboje průměr 37mm). Prosím, jako ostatně pokaždé, o radu. Manželce by se líbily 5ky, ale dámské jsou malé, nemáte tip na něco kolem 35 do 40mm. Nebo nejmenší diversky pepsi. Nevím jestli jste to třeba někdo neřešil? Díky. Jsem nadšenec, ale proti vám amatér.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Tak nakonec jsem našel i malé Pepsi - SNZF27K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Diky, ty SNZF25K1 jsou super, ty pepsi jsou přeci jen větší, že by kdyžtak zůstali mě ještě jsem našel toto, co ty na to? http://www.uhrcenter.de/watches/seiko/automatic-damenuhren/seiko-automatik-seiko-5-sports-damenuhr-srp189k1/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 (upraveno) Velikost SNZF27K1 je také 37mm (bez korunky), takže jsou velikostně úplně stejně jako ty SNZF23 a SNZF25. K těm SRP189K1 - v tom odkazu se mi moc nelíbily, ale třeba na téhle fotce mají něco do sebe, ale to spíš záleží na vkusu manželky, že Jinak jsou to pětky s novějším kalibrem 4R36 umožňující i manuální nátah a mají hacking, což je výhoda oproti starším 7S36/7S26 Upraveno 22. března 2013 uživatelem yossarian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2013 Díky, ty velikosti jsem tedy popletl, jinak jsem našel toto, ale spíš je to uchylarna, pro mladší (snad to žena nepřečte) Asi to bude buď SNZF25K1 nebo SRP189K1 záloha je pepsi, tak to pokoumem. Ještě jednou díky za pomoc a rady.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se