Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To je fakt, dát v 18 letech mechaniku na ruku, to smrdí velkym životním průse*em. :)

Já o těch černejch taky teď dost přemejšlim. Chtěl bych je vyzkoušet na různejch NATO strapech. Tak kdybys náhodou experimentoval, pochlub se. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes mi prisiel spoza oceanu ZULU strap. Zobral som k nemu este 2.5mm hrube "stezejky", tie najpevnejsie co mali. Takto vyzera na mojich SNZG15K1. Jedine co mi trochu nesedi je to ze okolo "stezejek" je trocha volnejsi (ich sirkou to vsak nie je, robi to aj na tych tensich). Inak zatial velmi prakticke nosenie - hlavnu vyhodu vidim v tom ze ked sa ruka spoti, lahko remen vyberiem, hodinky umyjem, remen tiez, vysusim a vsetko ok... a ked sa ruka prehne uplne nahor, obvod zapastia sa trocha zvacsi a vtedy vdaka tej voli nehrozi, ze by sa remen mohol odtrhnut.

post-27820-0-94582100-1363646408_thumb.jpg

post-27820-0-83154200-1363646425_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odkaz ke komentáři

Z toho černění jsem měl trochu obavy, ale zatím ani škrábanec, ale to čas ukaže jak to dopadne. Když jsem je kupoval tak na obchodě měli psané že budou z titanu, ale když přišli domu tak sme  tatkou usoudili že to byl překlep a že sou ocelové. Mě bylo trochu divné, že levnější byli titanové a ty dražší z oceli...

Odkaz ke komentáři

Díky, jsem rád že jsem správně vybral, musím říct že hodinky sou pěkně nakažlivý :) jak si u někoho všimnu že má hodinky, musím vědět jestli má quartz

nebo mechaniku, jinak z nich nezpustím oči. Odhaduji to podle chodu vteřinové ručičky. K hodinkám mě přivedl tat'ka, když si pořídil orient blue mako, věděl jsem že jestli si koupim hodinky tak to budou automaty.

Odkaz ke komentáři

Ja mam uz nekolik let petky PVD a barva drzi nadherne

A nemáš náhodou hnědý kožený NATO? Případně úplně červený. To mě láká. :)

Díky, jsem rád že jsem správně vybral, musím říct že hodinky sou pěkně nakažlivý :) jak si u někoho všimnu že má hodinky, musím vědět jestli má quartz

nebo mechaniku, jinak z nich nezpustím oči. Odhaduji to podle chodu vteřinové ručičky. K hodinkám mě přivedl tat'ka, když si pořídil orient blue mako, věděl jsem že jestli si koupim hodinky tak to budou automaty.

Taťka bude moudrý muž. :)

A úplně ti rozumim, taky koukám po všech a pořád. Jako úchyl. :D

Edit: Překlep

Upraveno uživatelem emef
Odkaz ke komentáři

Prosím, jako ostatně pokaždé, o radu. Manželce by se líbily 5ky, ale dámské jsou malé, nemáte tip na něco kolem 35 do 40mm. Nebo nejmenší diversky pepsi. Nevím jestli jste to třeba někdo neřešil? Díky. Jsem nadšenec, ale proti vám amatér.D

Odkaz ke komentáři

Také řeším podobný problém a velmi mne zaujalo tohle vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/41165-seiko-snzf11k1-a-snzf23k1/?p=633117&hl=seiko&fromsearch=1&do=findComment&comment=633117, tak možná by to mohla být inspirace i pro Tebe :). Jinak se mi pro ženu kromě SNZF23K1 líbí i SNZF25K1 (oboje průměr 37mm). 

Prosím, jako ostatně pokaždé, o radu. Manželce by se líbily 5ky, ale dámské jsou malé, nemáte tip na něco kolem 35 do 40mm. Nebo nejmenší diversky pepsi. Nevím jestli jste to třeba někdo neřešil? Díky. Jsem nadšenec, ale proti vám amatér.D

post-13975-036573700%201316787555.jpg

mt-snzf25j1_1.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky, ty SNZF25K1 jsou super, ty pepsi jsou přeci jen větší, že by kdyžtak zůstali mě :clap: ještě jsem našel toto, co ty na to?  

http://www.uhrcenter.de/watches/seiko/automatic-damenuhren/seiko-automatik-seiko-5-sports-damenuhr-srp189k1/

Odkaz ke komentáři

Velikost SNZF27K1 je také 37mm (bez korunky), takže jsou velikostně úplně stejně jako ty SNZF23 a SNZF25.

K těm SRP189K1 - v tom odkazu se mi moc nelíbily, ale třeba na téhle fotce mají něco do sebe, ale to spíš záleží na vkusu manželky, že  :P Jinak jsou to pětky s novějším kalibrem 4R36 umožňující i manuální nátah a mají hacking, což je výhoda oproti starším 7S36/7S26

$(KGrHqV,!g0FC111PtDvBQyyUELUr!~~60_35.J

Upraveno uživatelem yossarian
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...