instant Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 V tom je ta krasa Seiko5. Dnes mi dcera (12) prezradila ze ma 60 parov nausnic. Po prve, vobec ma to neprekvapilo, po druhe, v tom tkvie tajomstvo uspechu bizuterie. Seiko5 bud ziadne alebo plne supliky, iny stav snad ani neexistuje.. No nekupte to za ty penaaze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmarek Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 Zdravím všechny příznivce hodinek SEIKO. Dlouho jsem se rozmýšlel jaké si koupím a jelikož mám rád trochu retro vzhled a miluji hodinky co tikají ) tak jsem si pořídil SNKF59J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2012 tak mám zase baby sumo, nevím co mě to popadlo, tentokrát pepsi. a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 (upraveno) Co na ně říkáte?Začínám o nich vážně uvažovat.Jestli už se tu probíraly,tak mě nasměrujte,nic jsem nenašel.Edit:zdroj SeiyaJapan SARZ 005 Upraveno 23. června 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Co na ně říkáte? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/page__view__findpost__p__714328 pěkné až na tu lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2012 Dík za odkaz,zadal jsem název a nic.Ono je to o pár stránek dříve bez označení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 29. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2012 Co na ně říkáte?Začínám o nich vážně uvažovat.Jestli už se tu probíraly,tak mě nasměrujte,nic jsem nenašel. Edit:zdroj SeiyaJapan SARZ 005 Na první pohled se mi hodně líbili, na druhej se mi jen líbili a teďka přemejšlim, jak by šli udělat hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 30. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2012 Co na ně říkáte? Jsou zajímavé, ale v mých očích vypadají líp ty retro SNKF59J výše... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 ggrand: Myslím, že u těch SNX111 jsou indexy z prostředku zkosené do stran a jsou leštěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Super fotka, super hodinky. Měl jsem je a byl jsem max. spokojenej... Za pár korun bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2012 Trojan: Něco ve stylu SARB033? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qasper Odesláno 2. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2012 nejsou zkosene z prostredku, ale pouze bocni steny jsou zkosene a lestene. Sarb033 ma cele indexy bez barveni, mozna podoba je pouze ve zkoseni prave tech bocnich sten. Pak ale verim ze sarb033 to ma zpracovano jeste pecliveji, nez tyto levne petky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolthorn Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Tak jsem už taky v klubu fandů Seika.. Koupil jsem si je jako levné pracovní hodinky. Jenomže jsem si je tak oblíbil, že je ani nesundám z ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolthorn Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 (upraveno) Jinak za dva dny se zpozdily o 3 vteřiny!!! EDIT: o 2 vteřiny! :-) Upraveno 25. srpna 2012 uživatelem Bolthorn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Ahoj, chci si koupit první automaty, líbí se mi SNZF15K1. Dají se tu někde koupit za podobnou cenu jako na eBayi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) To Žulda: ty hodinky ve tvém odkazu vycházejí dle akt. kurzu na cca 3.440,- Kč, + musíš připočítat clo a daň, které pravděpodobně neunikneš (takže to jsme cca kolem 4tis). Tady: KLIKjsou za 3.900,- + 90,- Kč poštovné + skvělá a bezproblémová domluva s p. Šafářem. Doporučuju! Na něj jsou tu samé pozitivní reference. (a navíc je to verze J1, což na funkci nebude mít vliv, ale někdo to má tak radši). Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Skvělé, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nechces si rovno kupit skx009?Cenovo rovnake ale kvalitou lepsie( srobovacia korunka...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žulda Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Už jsou od včerejška objednané, zítra dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se