Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V tom je ta krasa Seiko5. Dnes mi dcera (12) prezradila ze ma 60 parov nausnic. Po prve, vobec ma to neprekvapilo, po druhe, v tom tkvie tajomstvo uspechu bizuterie. Seiko5 bud ziadne alebo plne supliky, iny stav snad ani neexistuje.. No nekupte to za ty penaaze :-)

Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek SEIKO. Dlouho jsem se rozmýšlel jaké si koupím a jelikož mám rád trochu retro vzhled a miluji hodinky co tikají :smile_anim: ) tak jsem si pořídil SNKF59J.

Posted ImagePosted Image

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Co na ně říkáte?Začínám o nich vážně uvažovat.Jestli už se tu probíraly,tak mě nasměrujte,nic jsem nenašel.

Edit:zdroj SeiyaJapan SARZ 005

post-14708-076478200 1340485002.jpg

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno
  V 23. 6. 2012 v 20:56, 'Jezevcik2' napsal:

Co na ně říkáte?Začínám o nich vážně uvažovat.Jestli už se tu probíraly,tak mě nasměrujte,nic jsem nenašel.

Edit:zdroj SeiyaJapan SARZ 005

Na první pohled se mi hodně líbili, na druhej se mi jen líbili a teďka přemejšlim, jak by šli udělat hezčí Posted Image

Odesláno

nejsou zkosene z prostredku, ale pouze bocni steny jsou zkosene a lestene. Sarb033 ma cele indexy bez barveni, mozna podoba je pouze ve zkoseni prave tech bocnich sten. Pak ale verim ze sarb033 to ma zpracovano jeste pecliveji, nez tyto levne petky :)

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem už taky v klubu fandů Seika.. Koupil jsem si je jako levné pracovní hodinky. Jenomže jsem si je tak oblíbil, že je ani nesundám z ruky :-)

P1030796.jpg?ver=0

Odesláno (upraveno)

To Žulda:

ty hodinky ve tvém odkazu vycházejí dle akt. kurzu na cca 3.440,- Kč, + musíš připočítat clo a daň, které pravděpodobně neunikneš (takže to jsme cca kolem 4tis).

Tady: KLIK

jsou za 3.900,- + 90,- Kč poštovné + skvělá a bezproblémová domluva s p. Šafářem. Doporučuju!

Na něj jsou tu samé pozitivní reference.

(a navíc je to verze J1, což na funkci nebude mít vliv, ale někdo to má tak radši).

Upraveno uživatelem ondra.palas

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...