lub Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tak je to přibližně 41,2 mm bez korunky.Špatně se to měří,ale ke 42 mm to má rozhodně daleko a 41 to také není.dík,tak nové jsou o něco menší a dohánějí to výraznější korunkou (těch 43mm včetně korunky ujde)... chtělo by to vidět naživo nebo aspoň srovnávací fotky. každopádně jsou větší než klasické pětky s 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda335 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Nevíte někdo, zda existuje nějaký katalog Seiko 5? Svého času jsem na netu našel katalog Seiko, ale o Seiko 5 v něm není ani čárka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Nevíte někdo, zda existuje nějaký katalog Seiko 5? Svého času jsem na netu našel katalog Seiko, ale o Seiko 5 v něm není ani čárka. Existuje, mám jich doma několik. Napiš si o něj buď do Altro Praha 9 nebo do Seiko.de. Ten druhý je obsáhlejší a lépe zpracovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Existuje, mám jich doma několik. Napiš si o něj buď do Altro Praha 9 nebo do Seiko.de. Ten druhý je obsáhlejší a lépe zpracovaný.Frostie,nezjišťoval jsi,jestli třeba v DE nemají nějaké historické katalogy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda335 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Díky za radu, já myslel spíš nějaký v elektronické podobě, ale pokud je jen papír, nedá se nic dělat. Jinak díval jsem se i na jiných fórech a pokud dobře chápu, žádný "univerzální" katalog neexistuje. Vždycky jsou v něm pouze hodinky, které Seiko prodává v daném regionu.http://forums.watchuseek.com/f281/vintage-catalogs-pdfs-300444.htmlTady na tom odkazu by měly být nějaké starší katalogy Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Frostie,nezjišťoval jsi,jestli třeba v DE nemají nějaké historické katalogy? Zjišťoval, mají. Mohu se i o nějaké podělit /mám ale jen cca 5 let dozadu/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Nevím,jak je to obsáhlé,ale šlo by to převést do el.podoby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Zkusím něco naskenovat, akorát nevím, jak to umístit sem. Přidat soubor pdf jako přílohu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Nebo to dej do mailu,jestli můžu poprosit.Když bude mít někdo zájem,tak ať se sem napíše a třeba zítra by to šlo hromadně.Pokud to tak nechceš,respektuju.1.)Jezevcik2(mail poslán SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 OK rozumím. Už to skenuju, bude všeobecný Seiko katalog 2010 a Seiko 5 komplet v němčině, rok 2012. Na víc nemám sílu... Případným zájemcům asi dám link na uloz.to, kam se to chystám naloadovat. Na mail je to dost velké, jeden pdf soubor/1 stránka katalogu má cca 500kb, mám to nastaveno na nejjemnější rozlišení, jinak bych se tím ani nezabýval:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Tak pro všechny zájemce o naskenované katalogy SEIKO 2010 + aktuální SEIKO 5 - 2012: je to nahráno v RAR souboru na uloz.to, adresa souboru http://www.uloz.to/xUQDERT/seiko-katalogy-rar, je to zaheslováno, heslo je: Chronomag2012 /nutno dodržet malá a velká písmena, bez mezer/. Snad se vám to všem bude líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda335 Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Nebo to dej do mailu,jestli můžu poprosit.Když bude mít někdo zájem,tak ať se sem napíše a třeba zítra by to šlo hromadně.Pokud to tak nechceš,respektuju.1.)Jezevcik2(mail poslán SZ)Když mi pošleš e-mail, můžu ti poslat katalogy Seiko 2009 a 2012 jako pdf, starší katalogy viz můj odkaz v předchozím příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) Tak je to přibližně 41,2 mm bez korunky.Špatně se to měří,ale ke 42 mm to má rozhodně daleko a 41 to také není. dík,tak nové jsou o něco menší a dohánějí to výraznější korunkou (těch 43mm včetně korunky ujde)... chtělo by to vidět naživo nebo aspoň srovnávací fotky. každopádně jsou větší než klasické pětky s 38mm.Vzal jsem vhodnější měřidlo a zjistil,že u SNZG 13 je pouzdro bez korunky 41,58 a s korunkou 44,74-faktický rozdíl je 3,16.Výrobce uvádí 42 a 45,je jasné,že se nebude zabývat čtyřicetidvěma a dvacetišesti stovkama.U těch nových je tovární údaj 39 a 43.Pokud je to zaokrouhlené přibližně stejně,tak je ta korunka o 1 mm větší nebo vystouplejší,což může v poměru k menšímu pouzdru působit mohutněji.To nic nemění na tom,že se mi líbí tyhle i ty SRP 265.Edit:omlouvám se za velikost fota.Posílám to z mobilu a nevím,jak to zmenšit. Upraveno 16. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) dík za vyčerpávající odpověď. momentálně bych si rád něco koupil a tak dokola přemýšlím, jestli zase pětky, nebo už toho nechat.. Upraveno 16. října 2012 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 tak asi nic. tady tady vypadají tak nějak lacině a nedospěle.. obměnit je za babysuma by byla fakt blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Vyměnit za babysuma nedává smysl.Doplnit k nim už ano.Já bych na ně nenahlížel jako na přímé nástupce Military.Pořád mi přijdou tak nějak napůl,částečně v nich vidím i trochu oblekovky.Já bych je neodepisoval.Chce to vidět in natura. Upraveno 19. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Tak jsme se dneska s koelgou v práci věnovali disciplíně Seiko5 Sports. Oba je máme krátce, ale i tak jsem velmi spokojení !!! Dávám pár fotek pro oživení dnešního odpoledne. Upraveno 26. října 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Kolega nakazil Tebe,Ty jeho,nebo je to vzácná shoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Kolega nakazil Tebe,Ty jeho,nebo je to vzácná shoda? Nějaká taková náhoda, stejná vlnová délka. Každou chvíli někdo z nás dotáhne nějaké hodinky z bazaru, zastavárny nebo z Aukra. Je to fajn, když je s kým pokecat a není člověk za podivína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2012 Tak jsem taky podlehl, dnes mi přišly z Honkongu mé první Seika 5:) potřeboval jsem "nějaké hodinky" na páteční pivko (už 2x jsem škrábnul hujery), tak jsem si nechal poslat SNZH53K1 a musím říct, že mě příjemně překvapily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se