Jiří Sedlák Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Šedý SNXS a ještě v Japan verzi, kdyby sis to rozmyslel a šly, tak dej rozhodně vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Šedý SNXS a ještě v Japan verzi, kdyby sis to rozmyslel a šly, tak dej rozhodně vědět. Budu na to myslet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 @ChronopetrMožná to bude lépe vidět, ten jemný, bílo/stříbrný sunburst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Před hodinou, Dushakx napsal: @ChronopetrMožná to bude lépe vidět, ten jemný, bílo/stříbrný sunburst To je super . Ty dlouhý indexy jsou kouzelný! Hodinky za 4000, nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 I ty ručky jsou nádherný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Tady je malý strap-change. Teď už Vás nebudu nějakou dobu otravovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 V 18. 6. 2023 v 19:07, Dushakx napsal: Tady je malý strap-change. Teď už Vás nebudu nějakou dobu otravovat Paráda, ty fotky jsou skvělé! Celkově 5tky od Seika jsou prostě parádní a to natolik, že jsem právě jedny objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 před 25 minutami, Pavel87 napsal: Paráda, ty fotky jsou skvělé! Celkově 5tky od Seika jsou prostě parádní a to natolik, že jsem právě jedny objednal. Myslím, že budeš spoko Já byl skeptický a úplně jsem se zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Já dnes taky s pětkama, jen trochu jiného ražení. Přály by si nějaké elegantní sestřičky, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Před hodinou, Dushakx napsal: Myslím, že budeš spoko Já byl skeptický a úplně jsem se zamiloval Vybral jsem teda jiný model než SNXS, ale 5tky jsou to ty nejpětkovatější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Právě dorazily! Ještě v peřince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Podobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Je to sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2023 Paráda pánové! Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Jo, taky je mám, ale nosím je jenom když potřebuju být za slusňáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 A začínáme nový den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Pětky s pětkama dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Tyhle hodinky se hrozně špatně fotí, mají i lehký sunburst, ale vyfotit je, aby byl vidět ten sunburst, zároveň ty pětky a neházelo to odlesky od skla je prakticky nemožný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Je to tak, jak říkáš. Myslel jsem, že sunburst bude výraznější a hlavně modrý. Tady je naopak decentnější a jakoby do fialova. Vyfotit to je opravdu nadlidský úkol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se