Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

V 16. 7. 2024 v 23:43, Jiří Sedlák napsal:

A přitom to není ani J verze, čumím jak puk. Já mám J koupené zde od člena Dushakx a kanji nemají. SNXS79 jsou prostě nejlepší barva, ještě modrá je fajn. 

Tohle mi nějak uteklo. Je to tak, dříve byl věnec dnů v klasických jazycích. Tato kombinace se začala objevovat až s posledními dodávkami a je např. i u nástupců SNXS - modelů SRPK8x, nástupců Seiko SNZH5 - modelů SRPK9x a samozřejmě také u limitek odkazujících na modely Seiko 5126-8090 "Kamen Rider". Tak uvidíme, kde se nám do budoucna ještě ukáže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Před hodinou, bosco napsal:

Tohle mi nějak uteklo. Je to tak, dříve byl věnec dnů v klasických jazycích. Tato kombinace se začala objevovat až s posledními dodávkami a je např. i u nástupců SNXS - modelů SRPK8x, nástupců Seiko SNZH5 - modelů SRPK9x a samozřejmě také u limitek odkazujících na modely Seiko 5126-8090 "Kamen Rider". Tak uvidíme, kde se nám do budoucna ještě ukáže.

Co rozumíš v klasických jazycích? Pětky se vždycky dělaly ve všemožných jazykových mutacích + s římskými čísly místo day. To zda byly vyrobeny v J nebo ne, nijak nezaručovalo, že budou v kanji, to s tím nesouvisí.  

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, lucid napsal:

Když je Ti to šumák, co takhle to zabalit tady a a přesunout se svými postřehy do vlákna viz výše, budeš mezi svými 🙂 Jinak k analogii, Seiko 5 byly záměrně "low end" hodinky, zmijovky jsou low end jedině tak pro ty mileniály, takže pro některé jsou drahé jako prase 🙂    

... jakými postřehy(já tady věčně nemudrluji o logu), ... přesunout se,....mezi svými?... Mám od Tebe zákaz psát do tohoto vlákna??? ...si děláš prdel, kamaráde...

Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Kamil.K napsal:

... jakými postřehy(já tady věčně nemudrluji o logu), ... přesunout se,....mezi svými?... Mám od Tebe zákaz psát do tohoto vlákna??? ...si děláš prdel, kamaráde...

Já snad něco psal o zákazu? Laskavě se prober!

Odkaz ke komentáři

Lucie: Promiň, nepsal jsi o zákazu, pouze jsi mi moudře a laskavě 🥴 doporučil : "co takhle to zabalit tady a a přesunout se svými postřehy do vlákna viz výše, budeš mezi svými"...asi jsem Tvé vyznání špatně pochopil.😉

Hezký večer přeji i já Tobě!

Odkaz ke komentáři

V 9. 8. 2024 v 10:55, lucid napsal:

Co rozumíš v klasických jazycích? Pětky se vždycky dělaly ve všemožných jazykových mutacích + s římskými čísly místo day. To zda byly vyrobeny v J nebo ne, nijak nezaručovalo, že budou v kanji, to s tím nesouvisí.  

Myslím tím verze určené pro náš trh, tam, pokud si dobře pamatuju, byly v drtivé většině vždy věnce v kombinaci aj/ nj.

Odkaz ke komentáři

Já mám 5 koupené na slovensku a je tam verze aj/fr a čísla tam jsou arabská nikoliv římská 

Upraveno uživatelem childe
Odkaz ke komentáři

Tady je tabulka (evropské jazyky), doteď jsem nevěděl, jestli mám na některých francouzštinu nebo španělštinu nebo co vlastně a taky jsem to nikdy moc nezkoumal. Tek teď jsem chytřejší. Nastavíš čtvrtek a víš, ten se totiž nejmenuje stejně v žádných dvou jazycích. Určitě nemám portugalštinu a asi ani francouzštinu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...