bosco Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna V 16. 7. 2024 v 23:43, Jiří Sedlák napsal: A přitom to není ani J verze, čumím jak puk. Já mám J koupené zde od člena Dushakx a kanji nemají. SNXS79 jsou prostě nejlepší barva, ještě modrá je fajn. Tohle mi nějak uteklo. Je to tak, dříve byl věnec dnů v klasických jazycích. Tato kombinace se začala objevovat až s posledními dodávkami a je např. i u nástupců SNXS - modelů SRPK8x, nástupců Seiko SNZH5 - modelů SRPK9x a samozřejmě také u limitek odkazujících na modely Seiko 5126-8090 "Kamen Rider". Tak uvidíme, kde se nám do budoucna ještě ukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna (upraveno) omluva, posláno dvakrát Upraveno 9. srpna uživatelem bosco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Před hodinou, bosco napsal: Tohle mi nějak uteklo. Je to tak, dříve byl věnec dnů v klasických jazycích. Tato kombinace se začala objevovat až s posledními dodávkami a je např. i u nástupců SNXS - modelů SRPK8x, nástupců Seiko SNZH5 - modelů SRPK9x a samozřejmě také u limitek odkazujících na modely Seiko 5126-8090 "Kamen Rider". Tak uvidíme, kde se nám do budoucna ještě ukáže. Co rozumíš v klasických jazycích? Pětky se vždycky dělaly ve všemožných jazykových mutacích + s římskými čísly místo day. To zda byly vyrobeny v J nebo ne, nijak nezaručovalo, že budou v kanji, to s tím nesouvisí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 12 hodinami, lucid napsal: Když je Ti to šumák, co takhle to zabalit tady a a přesunout se svými postřehy do vlákna viz výše, budeš mezi svými Jinak k analogii, Seiko 5 byly záměrně "low end" hodinky, zmijovky jsou low end jedině tak pro ty mileniály, takže pro některé jsou drahé jako prase ... jakými postřehy(já tady věčně nemudrluji o logu), ... přesunout se,....mezi svými?... Mám od Tebe zákaz psát do tohoto vlákna??? ...si děláš prdel, kamaráde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna před 18 minutami, Kamil.K napsal: ... jakými postřehy(já tady věčně nemudrluji o logu), ... přesunout se,....mezi svými?... Mám od Tebe zákaz psát do tohoto vlákna??? ...si děláš prdel, kamaráde... Já snad něco psal o zákazu? Laskavě se prober! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Lucie: Promiň, nepsal jsi o zákazu, pouze jsi mi moudře a laskavě doporučil : "co takhle to zabalit tady a a přesunout se svými postřehy do vlákna viz výše, budeš mezi svými"...asi jsem Tvé vyznání špatně pochopil. Hezký večer přeji i já Tobě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Jsou skvělý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Tak na tom skvělým tahu určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Díky všem za postřehy a názory. Snad se tolik nestalo. Jede se dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna V 11. 8. 2024 v 19:37, Jiří Sedlák napsal: Tak na tom skvělým tahu určitě Dva roky záruka a pak poletí do koše jako některé hodinky a tahy,či řemeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Zítra příjde žlutá gumka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Tak to mi ho radši pošli než aby letěl do koše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna V 9. 8. 2024 v 10:55, lucid napsal: Co rozumíš v klasických jazycích? Pětky se vždycky dělaly ve všemožných jazykových mutacích + s římskými čísly místo day. To zda byly vyrobeny v J nebo ne, nijak nezaručovalo, že budou v kanji, to s tím nesouvisí. Myslím tím verze určené pro náš trh, tam, pokud si dobře pamatuju, byly v drtivé většině vždy věnce v kombinaci aj/ nj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Já mám 5 koupené na slovensku a je tam verze aj/fr a čísla tam jsou arabská nikoliv římská Upraveno 13. srpna uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Tak to je úplně standardní verze, římská čísla bylo myšleno jenom 1 až 7 místo druhého jazyka. Bavíme-li se pouze o day kotouči tak tam žádný čísla nemáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Tady je tabulka (evropské jazyky), doteď jsem nevěděl, jestli mám na některých francouzštinu nebo španělštinu nebo co vlastně a taky jsem to nikdy moc nezkoumal. Tek teď jsem chytřejší. Nastavíš čtvrtek a víš, ten se totiž nejmenuje stejně v žádných dvou jazycích. Určitě nemám portugalštinu a asi ani francouzštinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Tak na večerní procházku s pejskem nestárnoucí klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna V 12. 8. 2024 v 20:12, Jiří Sedlák napsal: Tak to mi ho radši pošli než aby letěl do koše. Tak si to někde napiš a až skončí záruka,tak Ti ho pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Tož su to pěkné hodinky 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Už jsem se bál že v Seiko sekci neuvidíme hafana. Je to on? Ten flek v pozadí co vrtí ocasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se