Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Jirko super! nikde jsem se nemohl dozvědět, jestli jsou ty dýnka stejná pro modely se strojky 7s26 jako se staršími 7009. To je dobrá zpráva, vraků je dost. Prosklený dýnko za mě bylo krok špatným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Stejně jako u alpinistů. Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Já jsem ty z toho inzerátu zvažoval už asi před 14 dny, ale zaprvé se mi to nějak nezdálo a zadruhé, jak jsem pořídil Tsuyosy, tak mi bylo jasné, že bych ty malý Pětky vůbec nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 No já si nechám ty jedny a spíš jim pořídím od Uncle Lincoln bracelet (president). Nebo jubilee? Ještě nevím. Kdybych tam koupil, vše co se mi líbí, tak jsem tam za celý slušný hodinky. Třeba superengineer na Samuraje. Jubilee nebo president na želvy a k tomu i koncovky na SKX a určitě by se našel i lepší náramek na LE55, třeba ten s dírama, ale ten je myslím od strapcode. Paradoxně zvětšení z 19 na 20mm lug width reedici moc neprospělo, ebay je totiž plný super aftermarket retro tahů na stará Seika 19mm s rovnou koncovkou třeba tah na UFO nebo stelux president. Za to ve 20mm je jen tah na bullheady, ale ten se zase na jedné straně víc rozšiřuje, takže by musel pod brusku s nejistým výsledkem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna V 28. 12. 2024 v 14:17, Jiří Sedlák napsal: Stejně jako u alpinistů. Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. Ja mu druhej den psal sms že je vemu a bez odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Asi se někdo hecl hned po zasmání a tím jsem je prodrbal . sem totiž původně netušil že je to takovej kauf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Tak to jsem zvědavej, kdo se s nima tady vytasí? Přiznejte se bez mučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna Já ne, já půjdu do tahu na ty svoje. Vůbec přemýšlím, že to co mám doma vymazlím lepšími tahy a nějakými kožkami od místních borců. Jenom kdyby se to všechno dalo koupit někde na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se