Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Stejně jako u alpinistů.

Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já si nechám ty jedny a spíš jim pořídím od Uncle Lincoln bracelet (president). Nebo jubilee? Ještě nevím. Kdybych tam koupil, vše co se mi líbí, tak jsem tam za celý slušný hodinky. Třeba superengineer na Samuraje. Jubilee nebo president na želvy a k tomu i koncovky na SKX a určitě by se našel i lepší náramek na LE55, třeba ten s dírama, ale ten je myslím od strapcode. Paradoxně zvětšení z 19 na 20mm lug width reedici moc neprospělo, ebay je totiž plný super aftermarket retro tahů na stará Seika 19mm s rovnou koncovkou třeba tah na UFO nebo stelux president. Za to ve 20mm je jen tah na bullheady, ale ten se zase na jedné straně víc rozšiřuje, takže by musel pod brusku s nejistým výsledkem 😁.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 28. 12. 2024 v 14:17, Jiří Sedlák napsal:

Stejně jako u alpinistů.

Normálně přemýšlím že vezmu za 1500 ty z vlákna zasmání, Aukro apod. u kterých jsme se zasmáli jenom protože někdo napsal do inzeratu že ciferník je natřen fosforem a svítí. Ale jinak dle fotek jsou cajk a modré (77). Mám totiž ještě jedny hodinky ze kterých by šlo dýnko kanibalizovat, dokonce 7S26 jen číslo pouzdra nesedí, je to soudek. 

Ja mu druhej den psal sms že je vemu a bez odpovědi :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...