Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno

Souhlas s Marcusem.......

ten facelifting 2014 se moc nevyvedl. I přes všechny moje výhrady musím uznat, že jsou to velmi líbivé a povedené hodinky, které můžeš vzít s koženým páskem i " na slušno" ke košili a díky ceně je nemusíš sundávat při manuální práci.

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vítej v klubu. Ten kovový tah mi k nim moc nesedí, ale udělej pár pěkných fotek a třeba změním názor.

-> Jj,hned na ne pujde nejakej Hirsch,asi Carbon cerna,cerveny prositi.Fotky dodam... :-)

Upraveno uživatelem Bazilisek
Odesláno

Souhlas s Marcusem.......

ten facelifting 2014 se moc nevyvedl. I přes všechny moje výhrady musím uznat, že jsou to velmi líbivé a povedené hodinky, které můžeš vzít s koženým páskem i " na slušno" ke košili a díky ceně je nemusíš sundávat při manuální práci.

Co je mysleno tim faceliftingem 2014?

Jinak ja sel do SNZG13. Tah jsem sundal a nosim je na hadru. Kartacovane pouzdro mi prijde hezci a pusobi na me hodnotneji. Mam LE s kosoctvercem. :-D :-D

post-21044-0-77583900-1397040853_thumb.jpg

Odesláno

Co je mysleno tim faceliftingem 2014?

Jinak ja sel do SNZG13. Tah jsem sundal a nosim je na hadru. Kartacovane pouzdro mi prijde hezci a pusobi na me hodnotneji. Mam LE s kosoctvercem. :-D :-D

attachicon.gifIMG_20140409_125143.jpg

Na mě je tato limitka moc lascivní.

Mě se osobně víc líbí matné provedení, pokud zůstaneme u toho, že je to military styl. Ale je dobře, že i kartáčované pouzdro si našlo své kupce. Navíc se asi k tahu hodí víc.   

Odesláno

Na mě je tato limitka moc lascivní.

Mě se osobně víc líbí matné provedení, pokud zůstaneme u toho, že je to military styl. Ale je dobře, že i kartáčované pouzdro si našlo své kupce. Navíc se asi k tahu hodí víc.   

Popravdě jsem ani netušil, že 13 mají kartáčované pouzdro a 15 matné. U matného mi nesedí leštěná korunka a leštěné místo na pouzdru u stěžejek. Samozřejmě broušené a leštěné 13 mají náchylnost k vlásečnicím a umatlanosti. 

Odesláno

Popravdě jsem ani netušil, že 13 mají kartáčované pouzdro a 15 matné. U matného mi nesedí leštěná korunka a leštěné místo na pouzdru u stěžejek. Samozřejmě broušené a leštěné 13 mají náchylnost k vlásečnicím a umatlanosti. 

Korunka u 15 není leštěná, je taky matná. Leštěné je opravdu jenom pouzdro u stěžejek, pouzdro zezadu a dýnko okolo zadního skla. Je pravda, že ty leštěné části jsou pořád špinavé a musí se čistit. Mat je v pohodě.

Odesláno

Tuším, že se to řešilo o stránku zpátky a za mě nic moc... navíc mi vadí, jak je každý šroub jinak dotažený :)

Odesláno

no jo to je pravda. každá drážka šroubu jinam natočená. A nesouměrně umístění těch sroubů. 

Odesláno (upraveno)

Ale no tak, páni rozhodcovia.....

Niektoré Hubloty tiež majú drážky kadejako, tak sa nad tým hádam nebudeme pozastavovať pri Seikách.

no jo to je pravda. každá drážka šroubu jinam natočená. A nesouměrně umístění těch sroubů. 

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Hublot není SEIKO :-)   podívej Sportura jak má pěkně drážky šroubků kolem natočené souměrně :clap: . Omlouvám se za foto quarzt s sekci 5.

post-35388-0-40957900-1397571783_thumb.jpg

Odesláno

Tak teraz si zabil :thumbsup_anim:

Hublot není SEIKO :-)   podívej Sportura jak má pěkně drážky šroubků kolem natočené souměrně :clap: . Omlouvám se za foto quarzt s sekci 5.

Odesláno

Ty voe, tak hardlex teda asi pěkný máslo. Mám hoďky teprve týden a dneska se na nich objevil malej škrábanec. A to jsem celej den zalezlej doma a nejsem si vědom, že bych o něco škrtnul. :( Musím se tedy zeptat, co používáte na rozleštění?!

Odesláno

Ty voe, tak hardlex teda asi pěkný máslo. Mám hoďky teprve týden a dneska se na nich objevil malej škrábanec. A to jsem celej den zalezlej doma a nejsem si vědom, že bych o něco škrtnul. :( Musím se tedy zeptat, co používáte na rozleštění?!

To, že netušíš, kde si ho škrabol ešte neznamená že je naprd. Hardlex je veľmi dobrý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...