Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 12. 2014 v 8:11, wizard-ov napsal:

Bez kompasu ani ránu (SRP537)

Mala rucicka na slunce. Mezi malou rucickou a index 12ky rozdelit na pul a tam je jih. Nac casio pro trek :-)

Odesláno

nojo, to máš pravdu, taky je to jen náhražka za SNXW57, na těch jsou numera odpoledních hodin ve vnitřku a je to o 100% lepší,

v každém případě ty snxw57/55 nemůže nikde uhnat. Ty bych prostě potřeboval, jinak si připadám jako vyhořelý palivo.  Sekundový čísla by na těhle SNKJ05 by byly možná docela fajn,,,,

Díky,

**

post-18915-0-77813400-1420190494_thumb.jpg

Odesláno

jo tyhle jsem také měl v širším výběru, ale tím to skončilo.... ta medová plástev mě docela nakonec vadila

ok

**

Odesláno

Ty jsou teda uzasne !

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 17:20, eloga napsal:

jo tyhle jsem také měl v širším výběru, ale tím to skončilo.... ta medová plástev mě docela nakonec vadila

ok

**

Ta medova plastev resp. Hexagram. Asi v realu rusivy element. ...? A opticke zmenseni cifru.

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 22:11, Napoleon napsal:

Ta medova plastev resp. Hexagram. Asi v realu rusivy element. ...? A opticke zmenseni cifru.

jak říkáš hexagram je mi proti srststi, na to nemusím civět na hodinkách, ale tady je něco s těmi sec.čísly na indexech, ale ruský, z ruskýho watchru, přesto to má něco do sebe.  :cheers:

**

post-18915-0-82267900-1420556891_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 17:54, lucid napsal:

Asi bych měl přeštelovat datum se dnem...

Kde a za kolik se dá tahle nádhera sehnat?!?

Odesláno
  V 6. 1. 2015 v 22:35, LukeD napsal:

Kde a za kolik se dá tahle nádhera sehnat?!?

Ty SBSS reedice z r. 1997 jsou stejně vzácné jako původní modely v dobrém stavu. Tomu ale odpovídá i jejich cena, jdou docela za raketu :(

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ajaj, přesně tohle jsem nechtěl slyšet. Je to fakt šílené. I za tu chvíli, co Seiko vintage hodinky sleduju, to jde pořád nahoru. Zpočátku se třebas Bullheady dostávali na ceny kolem 400 liber až poslední den dražby. Zrovna včera jsem se díval na jedny, kde je už teď příhoz 421 a to do konce zbývají ještě víc jak 4 dny. Jen jsem kroutil hlavou, když jsem to viděl.

Odesláno
  V 9. 1. 2015 v 14:40, El Nano napsal:

ahoj, doporučili byste mywatcheshub.com? Chci si zkusit nějaké malé pětky, asi tyto: http://www.mywatcheshub.com/5-automatic-mens/seiko-mens-mwh-snk381k1-p-177157/?zenid=197f0bc57f4f43b37d90299d1b0657f3

a těch 66 USD to bude konečná cena nebo ještě budu platiti nějaké clo a DPH? Dík 

Mywatcheshub v pohodě, ale co si tam tak nejdříve nastudovat podmínky zasílání? Jinak to, zda budeš nebo nebudeš platit DPH záleží na tom, zda celníci budou nebo nebudou zásilce věnovat pozornost, někdy to projde bez DPH, jindy ne, logika se v tom nedá najít žádná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...