Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jojo, na to jsem na to (EDIT: před pár dny) koukal? Až teď na podruhý vidím, že tam jsou dole k jednotlivým typům "instructions", kde to je pěkně rozkreslený. Ty máš s těmahle řemenama osobní zkušenost?

Uvažuju o nich k těmhle Adriatica 8102M a těmhle Seiko 5 Sport Black Dial - SNZD81K1. Ale nikdy jsem takovej řemen neměl na ruce a vlastn si ani neumíám představit, jak to je nebo není praktický na nošení.

Upraveno uživatelem budo
Návštěvník LukeD
Odesláno

budo: Mám zkušenost s NATO. Nicméně v tomhle případě asi více než kdy jindy platí, že dokud to sám osobně nevyzkoušíš, tak nevíš. Těžko ti někdo bude vysvětlovat, jaký je to pocit nosit hodinky na NATO či ZULU.

Obecně je to hodně lehká věc, kterou na ruce necítíš tak, jak třebas kovový tah. Ne každým hodinkám ale sluší, resp. hodně záleží na tvaru pouzdra. Dá se prát a když ti při prudším nárazu ulétne jedna stěžejka, tak ti hodinky nespadnou na zem jako v případě řemenu či tahu.

Takže objednej na zkoušku a uvidíš. Zase až tak drahý špás to přeci není...

Odesláno
  V 2. 2. 2015 v 14:30, budo napsal:

příležitostně mám v plánu se zastavit v hodinářství na Florenci, až pojedu do Prahy

Anebo něco vyber na ebayi, já jsem ho kupoval od prodejce ?j-pro-shop3?, konkrétně tento:

http://www.ebay.com/itm/WATCH-24MM-GENUINE-DIVERS-LEATHER-STRAP-BAND-REPLACEMENT-PVD-G10-5-RING-BUCKLE-/191383606828?pt=US_Watch_Bands&hash=item2c8f5a162c#shpCntId   

Odesláno (upraveno)

Konečně jsem na chvíli mezi Pětkama,,, :photo:

Získal jsem v prosinci tady na foru od člena Seiko 5 na kůži. Mě se to ale více líbí a vyhovuje na originálu, tak jsem se rozhodl to přendat zpět. Jde mi o letní období, kdy se chystám je vyzkoušt v akci. Kůže 22 mm  mi přišla na mou ruku převeliká a poněkud omezující. A teď spokojenost.  :notworthy:

**

post-18915-0-03313500-1423396821_thumb.jpg

post-18915-0-01797100-1423396846_thumb.jpg

post-18915-0-72372000-1423396859_thumb.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno
  V 8. 2. 2015 v 21:12, David Tichy napsal:

To bude tím řemenem z Tchiba :lol2:  Já říkal, že je dobrej :mobile:

Takže to jsi byl ty, kdo mi připomněl, že ho mám doma taky?

Teď ho mám 2 týdny na těch Seikách a musím uznat, že je fakt velice dobrý. I ta spona je parádní. By mě docela zajímalo, u koho si to ti kafaři nechali vyrobit.

Hlavně ale vůbec nechápu, jak jsi to z těch fotek mohl poznat, že to je zrovna on?

I v HDR vypadá dobře.

post-32939-0-71744100-1423433421_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 8. 2. 2015 v 17:11, Motka napsal:

Mám ty ve stříbrné verzi srp517 a velká spokojenost.

nahoď nějakou fotku ať se podíváme. zkoušels dát nějaký jiný tah než z výroby?

Upraveno uživatelem Core
Odesláno (upraveno)

Jo to jsem asi byl já.

Překvapil:-). Na to kolik stál jsem čekal, že vydrží tak měsíc max dva. Na ruce sedí parádně.

Jak jsem ho poznal? Jednoduše mám přeci ten stejný na ruce. :cheers:

Citovat

Takže to jsi byl ty, kdo mi připomněl, že ho mám doma taky?

Teď ho mám 2 týdny na těch Seikách a musím uznat, že je fakt velice dobrý. I ta spona je parádní. By mě docela zajímalo, u koho si to ti kafaři nechali vyrobit.

Hlavně ale vůbec nechápu, jak jsi to z těch fotek mohl poznat, že to je zrovna on?

I v HDR vypadá dobře.

attachicon.gifnadrazi_HDR.jpg

Upraveno uživatelem David Tichy
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Znáte to.. Čekám na jedny objednané lítačky a nemůžu si pomoct, než si to čekání ukrátit druhými ;) Takže jsem zvědavá na svoje první seika, třeba konečně pochopím, co na nich je :)

SEIKO5_date.jpg

A abych si to trochu usnadnila, objednala jsem rovnou i pár hadrů :D

post-37003-0-22624500-1424452351_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

tak az nektery z tech NATO budes prodavat, dej mi vedet, rad bych to zkusil

EDIT: ten prostredni je moc prima. Kdes to objednavala?

Upraveno uživatelem budo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...