Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

SNK803K2, v plánu jako cestovní do míst, kde by jiné hodinky mohly lákat. Pořád mi přijde neuvěřitelný, že jsou to hodinky v ceně vyčištění jiných, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží, rozhodně nemám v úmyslu je šetřit :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

Na SNK803K2 jsem se svého času tak dlouho chodil dívat na Creationwatches.com, jestli se mi opravdu líbí do té míry, abych si je koupil (pořád jsem si nebyl 100% jist), až jsem nakonec namísto nich koupil jako své prvé mechanické hodinky jedny Seiko vintage. A i dnes, když je někde vidím, mám takové jemné cukání si je pořídit - naštěstí opravdu jen jemné. :)

Odesláno
  V 21. 2. 2015 v 12:20, Iggi Kali napsal:

Měl jsem chvilku světlou variantu, kupoval jsem je pro mamku. Nakonec vyhrála verze s číslama po celém obvodu a tyhle šly z domu. Ale co si pamatuju, moc hezké provedení, ale díky částečně leštěnému tahu a velikosti bych si je spíš dovedl představit na dámském zápěstí. Jsou to hodně leštěnky a osobně by mi vadilo napojení tahu na pouzdru, které vylučuje použití jakéhokoliv běžného koženého pásku.

Odesláno

Inverzni datumovka by jim slusela vic, a osobne by mi vadil ten den (cele slovo), ale jinak proc ne, takovy poloformalni univerzalni kousek.. :)

Odesláno
  V 20. 2. 2015 v 19:30, A_J napsal:

SNK803K2, v plánu jako cestovní do míst, kde by jiné hodinky mohly lákat. Pořád mi přijde neuvěřitelný, že jsou to hodinky v ceně vyčištění jiných, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží, rozhodně nemám v úmyslu je šetřit :)

Tak jsou hodně levné, to je pravda, ale z výdrže bych strach neměl :) 

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 21. 2. 2015 v 16:19, A_J napsal:

Inverzni datumovka by jim slusela vic, a osobne by mi vadil ten den (cele slovo), ale jinak proc ne, takovy poloformalni univerzalni kousek.. :)

S tou inverzní datumovkou souhlas, ovšem celý název dne mi naopak přijde sexy (aktuálně mě nenapadá vhodnější adjektivum), zvláště pak v tom místě, kde se nachází. Jinak se tedy opět jedná o inspiraci jedněmi staršími Seiko, konkrétně Seikomatic Weekdater.

seiko-6206-8990.jpg

dismantle-calendar.jpg

levels.jpg

Zdroj: https://adventuresinamateurwatchfettling.wordpress.com/2014/10/11/seikomatic-weekdater-6206-8990-from-1964/

DJCZHZNGCA.JPG

Odesláno
  V 21. 2. 2015 v 20:08, LukeD napsal:

S tou inverzní datumovkou souhlas, ovšem celý název dne mi naopak přijde sexy (aktuálně mě nenapadá vhodnější adjektivum), zvláště pak v tom místě, kde se nachází. Jinak se tedy opět jedná o inspiraci jedněmi staršími Seiko, konkrétně Seikomatic Weekdater.

No tak ty jsou super! Ať zvenku nebo zevnitř :) A nevím, proč hledat vhodnější výraz, tenhle tak nějak správně nekonkrétně shrnuje to, o co jde u hodinek především ;)

Odesláno
  V 21. 2. 2015 v 22:10, petr_cha napsal:

Nevim, jestli tu uz byly... S tou korunkou na trojce vypadají o dost dospeleji nez bezne petky.. SNKL07..

[attachment=453777lcGXkp.jpg]

paráda, popotáhl jsem si židli .... moc pěkný provedení, skoro jako konečný pětky, fakt dospělý model pro pětkomily, +1

**

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj ,

prosím vás , kdo máte SNZG13K1, mohli byste mi změřit průměr bez korunky? Všude uvádějí rozměr s korunkou a já bych potřeboval bez.

Díky

post-37971-0-06598400-1426150419_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...