number.beast Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Super, gratulace! Rád na ně vzpomínám
Svatoslav Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Děkuji, tyto měli být jako první ale stále jsem bral oblekovky. Já tam dal dvě stejné fotky nedopatřením ta druhá byla tato. Pes se na ně nemohl ani podívat, asi žárlil.
Svatoslav Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Odesláno 29. května 2017 Jiný tah. Já si tu asi vystačím.
Kuzma Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 ...jjj vypadají, jako že ji dělají ;o)
Svatoslav Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 gerber:děkuji, jsou to takové moje oblekovky.
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Jen ty. Ale jak na to koukam, tak zas budu muset nejake Orienty poridit...
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Double Upraveno 7. června 2017 uživatelem AndyAaron
Svatoslav Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Konečně nejsem sám, už mi tu bylo smutno.
Svatoslav Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Andy Aaron:Bambina již nemáš asi by to nebylo od věci, já mám čtvery Orienty a ještě uvažuji o oranžových. Musim ale na chvíli vypustit, každý měsíc hodinky to je již nemoc.
number.beast Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Super Svatoslave, jde vidět, že si je užíváš
AndyAaron Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Bambina uz nemam, to je pravda. Posunul jsem se trosku vys. Na to konto tak nenapadne pomrkavam treba po necem z Orient Star rady
Svatoslav Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Odesláno 8. června 2017 Bambina uz nemam, to je pravda. Posunul jsem se trosku vys. Na to konto tak nenapadne pomrkavam treba po necem z Orient Star rady Orient Stár nemám, ale je pravda, že uvažuji o něčem s power reserve, možná to bude M-Force. Oblekovek mám hodně. Nehraje v tom ani tak cena hodinek, ale jak jsem koupil Bambina tak mě tato značka okouzlila, možná jsem měl štěstí na kus, jak se říká, ale zrovna na čtyři! Měl jsem i Siejka automaty 4R36 strojek nenatáhly se mi ve vrtiči a tak dlouho zlobily až dozlobily, ale zůstali mi jedny a to bateriové (dárek k narozeninám). Mám i švýcarské hodinky, tam jsem neměl asi to štěstí. Po několikaterém seřízení nic moc. Longines mám quartz. Jedny nejmenované automaty patří k těm nejpřesnějším. Tak to bylo něco z hodinek, které mám, samozřejmě nesmím zapomenou na Ampfibie ty jsou asi ve své cenové relaci to nejlepší. Všechny hodinky co mám mám rád. Teď nosím nepřetržitě Raye, zatím je nemohu hodnotit mám je chvíli ale 4sec + za 24 hod. je hodně hezké na podceňované hodinky. Bambína po seřízení přes den -2 přes noc +2 nejsou potřeba seřizovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se