ten blbej Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Ó tak to děkuji! Červený Kamasu mám sice furt v hlavě, společně s těma petrolejovejma, ale popravdě řečeno ( Romča promine), ač sou krásný oboje, sem na bílý ciferníky obecně, a tak stále marně čekám, jestli někde nevylezou nějaký Kamasu s bílým ciferníkem, stříbrnejma ručičkama a bílou lunetou. A kdyby ještě i ručičku power reserve měly, tak to by bylo úplně něj. Automaty se, podle mě, dají nosit pohodlně jedině s power reserve. Myslel sem, že je na skywatches ještě budou mít (odtud je mám a ten obchod můžu s klidným svědomím doporučit, páč i balení bylo pečlivý a 100% bezpečný), ale fakt už tam nejsou. Našel sem jedny (asi poslední) na jomashopu, černý, ale s tímhle obchodem nemám osobní zkušenost...
Lacifer Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 před 20 minutami, ten blbej napsal: Ó tak to děkuji! Červený Kamasu mám sice furt v hlavě, společně s těma petrolejovejma, ale popravdě řečeno ( Romča promine), ač sou krásný oboje, sem na bílý ciferníky obecně, a tak stále marně čekám, jestli někde nevylezou nějaký Kamasu s bílým ciferníkem, stříbrnejma ručičkama a bílou lunetou. A kdyby ještě i ručičku power reserve měly, tak to by bylo úplně něj. Automaty se, podle mě, dají nosit pohodlně jedině s power reserve. Myslel sem, že je na skywatches ještě budou mít (odtud je mám a ten obchod můžu s klidným svědomím doporučit, páč i balení bylo pečlivý a 100% bezpečný), ale fakt už tam nejsou. Našel sem jedny (asi poslední) na jomashopu, černý, ale s tímhle obchodem nemám osobní zkušenost... Hmmm mně se právě nejvíc líbí ty tvoje-bílej cifr / stříbro, ty jsou prostě nej
siwi Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 před 2 hodinami, ten blbej napsal: ... si někdy ... Tak v rozmanitosti je krása, že? Kdyby to tu byly samý potápky, byla by to nuda, i když potápky Orient jsou samozřejmě jedny z nejhezčích
ten blbej Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 (upraveno) ... tak sem to pohledal a vypadá to, že asi už fakt nejsou ( krom pár kusů za plnou pálku). Leda z ebay ( ale tam bych asi, nevím proč, neměl úplně důvěru ) a pár černých. Právě jak píšeš, kombinace bílej ciferník a stříbrný ručičky, to je to co sem chtěl. Dneska je bílej ciferník už skoro vyhynulej druh ( jako já ) a když, tak to zmrvěj modřenejma ručičkama... siwi: jasně, souhlasím - když krásný potápky, tak jedině Orient Upraveno 6. května 2020 uživatelem ten blbej
junior300 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Uplne to nepatri do tohto vlakna.. Ale jeden screenshot na temu “ked potapky tak jedine Orient”. Sice parafraza na modely materskeho Seika, ale mna neurazaju.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ten blbej Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 ...mě by vážně neurazil ten bílej ciferník, na tý limitce vpravo je vidět náznak, že by to i šlo...
vraby Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 bílé Orien jsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Taketo nieco mas na mysli? Akurat do doyebabrali tymi tmavymi rucickami a indexmi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Ja asi ani biely cifernik. Kolega vyssie pisal, ze by k nemu rad strieborne rucicky, co myslim nie je az taky preslap..
vraby Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 (upraveno) ručičky by mohl dát jiné,jen ta vložka lunety bude asi problém,nevím to odečítání času..... Upraveno 6. května 2020 uživatelem vraby
ten blbej Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Odesláno 6. května 2020 Jojo chlapi, o těchto vím, ale jak psal junior300, přál bych si k bílému ciferníku i stříbro na říčkách. Přesně tak bych si to představoval, jako ty Kamasu, ale já nechci jakkoliv kejklit a přehazovat ručky, ani nic jinýho. Chtěl bych si je už koupit hotový. Proč, ptám se znovu proč je museli fakt domrvit těma hnusnejma zčernalejma ručkama a zčernalym chapter ringem? Jenom kvůli tomu, že jednou někde nějaký tele prohlásilo, že stříbrný ručičky na bílým ciferníku sou prej nečitelný... I ta luneta by přece nemohla být problém : bílý podklad a černý čísla a markery by určitě špatně čitelný nebylo. Machrovinka by bylo bílej podklad a stříbrný čísla a markery. Trošičku fantasie kdyby zapojili, dyť kolik už je černejch a modrejch potápek? Haldy. I já jich mám poloplnej šuplík. Když už sou zelený, nebo červený, hned lidí zpozorní a zpravidla to má obrovskej úspěch. Protože je to v tý černomodrý uniformě takový osvěžení. Tak logicky, bílý jako totální protipól k už milionkrát omílaných černých, by podle mě lidi milovali.
vraby Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Tak to musíš hledat women potápky,tam se dá něco najít.
junior300 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Tak tie farebne kombinacie, kedze su to potapky, musia byt kontrastne (cifr vs. rucicky a indexy) a dobre citatelne pod vodou. Preto recykluju do zblbnutia tych par farieb. Neviem, ci by si to dosiahol s bielym cifernikom a striebornymi rucickami/indexmi. Aj ked na dennom svetle by to bola efektna a neobvykla kombinacia. A mozno aj ekonomicky uspesna. Kedze v reale vsetci vyuzivame potapky na kancl-dajving a vodu okusia maximalne pri umyvani riadu..
Martin.R Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Souhlasím s Juniorem. Naroubovat barevný schéma oblekovek na potápky... No já nevím. Potápky mají být především "tooly". Už to u těch Orientů s bílým cifrem (viz dřívější příspěk) nelze považovat za funkční design.
vraby Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 jojo moje řeč,pořádný potápky Orient Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 před 11 hodinami, ten blbej napsal: Jojo chlapi, o těchto vím, ale jak psal junior300, přál bych si k bílému ciferníku i stříbro na říčkách. Přesně tak bych si to představoval, jako ty Kamasu, ale já nechci jakkoliv kejklit a přehazovat ručky, ani nic jinýho. Chtěl bych si je už koupit hotový. Proč, ptám se znovu proč je museli fakt domrvit těma hnusnejma zčernalejma ručkama a zčernalym chapter ringem? Jenom kvůli tomu, že jednou někde nějaký tele prohlásilo, že stříbrný ručičky na bílým ciferníku sou prej nečitelný... I ta luneta by přece nemohla být problém : bílý podklad a černý čísla a markery by určitě špatně čitelný nebylo. Machrovinka by bylo bílej podklad a stříbrný čísla a markery. Trošičku fantasie kdyby zapojili, dyť kolik už je černejch a modrejch potápek? Haldy. I já jich mám poloplnej šuplík. Když už sou zelený, nebo červený, hned lidí zpozorní a zpravidla to má obrovskej úspěch. Protože je to v tý černomodrý uniformě takový osvěžení. Tak logicky, bílý jako totální protipól k už milionkrát omílaných černých, by podle mě lidi milovali. Toto je to, co hladas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Datel Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Moje koronavirové homeoficiální otloukánky. Vypadají pouťově, ale mám je rád, moje nejčitelnější. Mrknu a vidím... Nosím je doma a za volantem, náhodný divák by se mohl domnívat, že jsem je vystřelil na pouti. Docela kustomizovaný kousek, lesku jsem ho zbavil smirkovým papírem, (blyštěly se až ohavně - pískování to sice není ale na to domácí žvýkání to stačí) a původní tah jsem nahradil pomocí mezidruhového křížení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května 2020 uživatelem Datel
shaggy Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 Na home office ako stvorene...Sent via IPoAC
ten blbej Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Odesláno 7. května 2020 před 13 hodinami, vraby napsal: Tak to musíš hledat women potápky,tam se dá něco najít. V potápkovým portfoliu Orientu bohužel asi jo, jinak jinde už to, co chci ( a určitě nebudu sám ) pochopili. Přijde na tom někomu něco málo "Tool", nebo zženštilýho, nebo málo po designový stránce potápek málo funkční? Mě teda rozhodně ne. Za mě to sou krásný potápky a počkám si, až do tohohle přidají i daydate ( podle mě to nebude moc dlouho trvat ) a půjdu do nich, když v Orientu se vyrábí nový a nový potápky stylem "vedle v Seiko vyrobili nový černý\modrý potápky, tak my musíme honem taky". Je to o ty fantazii, kreativitě a o tom nebát se být aspoň trochu originální, nic víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se