Snekofon Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května před 8 minutami, lub napsal: hehe, já svoje černé outdoory (avatarky) taky prodával nadvakrát, v rozmezí asi 3 let. ze značky OS mám stále ambivalentní pocity.. měl jsem klasiky, retrogrády, potom outdoory, teď mám diversky a ty taky už byly dvakrát v prodeji . vždycky bylo něco, co mě na nich po určité době vadilo. na outdoorech je největší minus těch 21mm. jj já už těch Orient Starů vyzkoušel taky hodně.... v podstatě jsem jim nikdy neměl co vytknout, jen jsem se chtěl posunout dál, tak šly. Zpátky se vracím hlavně pro ukazatel rezervy, který mám rád a uklidňuje mě při nošení. 21mm je otrava, ale já jsem stejně dost konzerva, takže si až tak s převlíkáním nehraju - vždycky si nevymýšlím jak to bude parádně vypadat na NATO nebo gumě, a pak to stejně nechávám být jak to je Na OUTDOOR plánuju koupit 22mm tropic gumu, ta by se tam měla pěkně vmáčknout a tím asi své potřeby ukojím. Diver 1964 jsem hodně chtěl a v podstatě jim nemám co vytknout, ale když jsem jednou překročil bariéru a nabídnul je v inzerci, tak už ten vztah tak silný není. Reálně mně na nich teď asi nejvíc vadí, že nechci mít dvoje hodinky se stejným strojkem - prostě mě začalo vadit to, že v rámci rotace jdou po jedněch Orient Star na ruku druhé, i když úplně jiné hodinky OS....
Zlý vlk Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) To já mám už téměř deset let tyhle Ray a nemůžu si je vynachválit. Vlastně se asi nejvíc blíží mému teoretickému hodinkovému ideálu. Upraveno 12. května uživatelem Zlý vlk 6
little_w Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Orient Star, prezdivany "Explorient". Serizeny, utesneny, nove se safirem. Bez diskuzi hodinky, ktere se nejvic blizi tomu imaginarnimu konceptu "univerzalni hodinky". Mam k tomu i puvodni ocelovy tah, ale ted jsem je hodil na kuzi. 2
Roman-ZA Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami toto je fajnove, aka to je referencia?
little_w Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 2 hodinami, Roman-ZA napsal: toto je fajnove, aka to je referencia? Diky. Jsou to WZ0051ER / ER0T-C0 CS / 48748. Nekdy kolem 2000-2005. Z rady Orient Star Retro-Future Collection, udajne. Ale tezko se k nim cokoliv dohledava, nejsou nijak moc zname.
Roman-ZA Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami https://www.esall.co.kr/m/shop/itm/Rare-Orient-Star-Military-Explorer-WZ0051ER-Navy-Blue-Dial-Set-Made-in-Japan/267208401979
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se